Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

"ACİL" başlıklı konular açmayın, kuralları okuyun, uyarı almayın

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    ..........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Aslında böyle bir konu yada başlık forumun üstlerinde dursa iyi olur

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında böyle bir konu yada başlık forumun üstlerinde dursa iyi olur
    Ben bunu otobanda azami hız sınırının 120 ve araçların 150 ile gitmesine, emniyet şeridinden gitmenin yasak olduğu halde denetimin olmamasına dayanarak ısrarla emniyet şeridinden gitmeye çalışan araçlara benzetiyorum.Burası bir forum evet.Özgürce yardımlaşıp, gerek yardım isteyebileceğimiz, gerekse insanlara yardım edebileceğimiz fikir paylaşımı ve bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir platform ama denetimin olmadığı yada taviz verildiği yada moderatörlerimizin de elinden birşey gelmediği ve taviz vermek zorunda kaldıkları durumlar var.Bu bilinci edinip edinmemek kişiden kişiye değişir.Şimdi diyeceksiniz "ya dostum öyle diyorsunda sana acil olmayan şey belki benim için acildir" arkadaşım burası bir platform eğer konun önemliyse zaten bilen insanlar tarafından illaki cevap buluyor.Acil sözü ciddi durumlarda kullanılır bu ciddi durumları merak edenler google'dan sonuçlara ulaşabilir.

Motosikleti
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunu otobanda azami hız sınırının 120 ve araçların 150 ile gitmesine, emniyet şeridinden gitmenin yasak olduğu halde denetimin olmamasına dayanarak ısrarla emniyet şeridinden gitmeye çalışan araçlara benzetiyorum.Burası bir forum evet.Özgürce yardımlaşıp, gerek yardım isteyebileceğimiz, gerekse insanlara yardım edebileceğimiz fikir paylaşımı ve bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir platform ama denetimin olmadığı yada taviz verildiği yada moderatörlerimizin de elinden birşey gelmediği ve taviz vermek zorunda kaldıkları durumlar var.Bu bilinci edinip edinmemek kişiden kişiye değişir.Şimdi diyeceksiniz "ya dostum öyle diyorsunda sana acil olmayan şey belki benim için acildir" arkadaşım burası bir platform eğer konun önemliyse zaten bilen insanlar tarafından illaki cevap buluyor.Acil sözü ciddi durumlarda kullanılır bu ciddi durumları merak edenler google'dan sonuçlara ulaşabilir.
    sanırım beni yanlış anladınız demek istediğim forumun üstünde bir yerde nasıl konu açılacağı acil başlıkların nasıl kullanılacağı konunun içeriği başlığa yansıtmanın önemini açıklayan bir yazı yada sabit bir başlık olsa göz önünde daha iyi olur sanki
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım beni yanlış anladınız demek istediğim forumun üstünde bir yerde nasıl konu açılacağı acil başlıkların nasıl kullanılacağı konunun içeriği başlığa yansıtmanın önemini açıklayan bir yazı yada sabit bir başlık olsa göz önünde daha iyi olur sanki
    Evet hocam ben yanlış anlamışım.Ben şuan yazdığımız konudan bahsettiğinizi sandım.Lakin dediğiniz de ne kadar uygun olur onu değerlendirmek gerekiyor.Ben bunun cevabını vermeyeyim biraz sonra moderatörlerimizden biri gelip bu olayı derinlemesine anlatacaktır açacaktır.

Motosikleti
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet hocam ben yanlış anlamışım.Ben şuan yazdığımız konudan bahsettiğinizi sandım.Lakin dediğiniz de ne kadar uygun olur onu değerlendirmek gerekiyor.Ben bunun cevabını vermeyeyim biraz sonra moderatörlerimizden biri gelip bu olayı derinlemesine anlatacaktır açacaktır.
    benimki sadece bir düşünce moderatörler en iyisini bilir zaten iyi akşamlar
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Kafayı yiycem, delirecem, iki motor arasında kaldım geberiyorum diyenler de hastanelere başvursun.
    Mertcan39, jimi_hendrix ve Olcay Avşar bunu beğendiler.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Ne oldu arkadaşlar burada..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Motosikleti
    R25
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oldu arkadaşlar burada..
    Benzine zam gelmiş...

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzine zam gelmiş...
    O hergün oluyor..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)