herkeze merhaba kaskım için eken h9 aksiyon camerası aldım fakat kask için arkasında 3m yapıştırıcı sistemi mevcut pek fazla güvenemiyorum yolda düşüp gitse haberim olmayacak henüz yapıştırmadım daha sağlıklı tutması için tavsiyeleriniz nelerdir ?
herkeze merhaba kaskım için eken h9 aksiyon camerası aldım fakat kask için arkasında 3m yapıştırıcı sistemi mevcut pek fazla güvenemiyorum yolda düşüp gitse haberim olmayacak henüz yapıştırmadım daha sağlıklı tutması için tavsiyeleriniz nelerdir ?
Derby sıkabilirsin.Yada çeliği yapıştırdıkları maddeler var ama o fazla gelir.Macun gibi birşeyde kullanabilirsin.
3m çıkmaz. 9000 km'dir 3m'le takılı. Sorun yaşamadım. Korkmanıza gerek yok.
kamera aparatlarıyla gelen, altında 3m olan yapışkanların çıkması için saatte 350-400 km/s üzerinde gitmen gerekli.
Aynı kamerayı bende aldım.İçinden çelik tel çıkıyor iki ucu bağlı.Ben onun bir tarafını kameraya bir tarafını kaskın sabit bir yerine yine içinden çıkan cırtla tutturdum.Banttan koparsa yere düşmesin diye.Birde benim kameranın içinden kaska uygun oval parça çıkmadı onu ayrı aldım.Son olarak hausing in yedek kapağı çıkıyor içinden.Aslında yedek çıkan kapağın kenarlarında açıklıklar var o kapak ses kaydederken dış sesi alsın diye yapılmış.Üzerinde gelen kapak su altında çekim için.Benim ses kaydedilebilen kapağı uyumsuz çıktı.Satıcı uygun yeni kapak yolladı.Sizde bir kontrol edin isterseniz.
230 240 KM GIDERKEN 3M BANT BENIM KASKTAN CIKMADI SAHSEN SIKINTI OLMAZ
Ben se bu kameradan aldım daha iki gün oldu. Kingston 32 gb sd kart taktım. Herşey güzel harika lakin videoları birer dakikalık şeklinde bölüyor. Bu sd karttan mi kaynaklanıyor ne yapmak lazım ya da şu sd kart buna çok uyumlu diyeceğiniz bir kart var mi? Şimdiden teşekkür ederim
sd karttan da kaynaklı olabilir, kameranın ayarlarından da olabilir.
bazı kameralarda (mesela sjcam m10+) 3 dk ayarı var, 3 er dakikalık videolar halinde kayıt yapıyor.
hem videolar boyut olarak küçük oluyor, hem de kesme biçme işlemi daha kolay oluyor, gereksiz birçok videoyu daha rahat silebiliyorsunuz.
Benim aksiyon kameramın 3M bantlarını tükettim. Piyasada satılan herhangi bir çift taraflı bant yaptım ama olmadı. Bunu ne ile yapıltırabilirim?
bende o çıkan tel ne işe yarıyor diye düşünüp duruyordum yaw iyi oldu bu
Kamera 32gb desteklesede 64gb çalışıyor.Ben 64 lük aldım.Şöyle bir sıkıntı yaşadım sdcard ı formatlama işini kart okuyucu ile fat32 yapmanız lazım.Normal win içinden değil partitionmagic tarzı bir programla yapıp tek partition olarak ayarlayın.Benim kart okuyucu eskiydi 64gb kartı 32gb gibi görüyordu.Yeni bir kart okuyucu aldım usb 3.0 hem yeni class10 kartı tam okuyor hemde video falan atması çok hızlı.
biri vardı bu forumda, kaskı tam tepeden kocaman vidayla delmişti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)