Suzuki GSX 250 R abs fiyatı açıklandı
Reklamlar
-
Siyah ve gp renkleriyle tr de 21.950 tl den satışa sunuldu.
Reklamlar
-
Hey yavrum be inzumaya 22 bin
-
şaka maka artık doğru düzgün japon/avrupa malı 250'likler artık 19-20 liradan başlıyor. euro3 uyumlu olduğundan dolayı satışı yakında duracak motorları saymazsak tabi.
-
5800 dolar bu motor için çok değil abs'li ve lcd ekran var dolar 2 tl olsa fiyat 11 bin e düşüyor, bizim millet olarak firmalara bok atmayı bırakıp alım gücümüzü ve yönetimi sorgulamamız lazım.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
5800 dolar bu motor için çok değil abs'li ve lcd ekran var dolar 2 tl olsa fiyat 11 bin e düşüyor, bizim millet olarak firmalara bok atmayı bırakıp alım gücümüzü ve yönetimi sorgulamamız lazım.
+ bi milyar milyon
-
Stunt adlı üyeden alıntı
+9999999999
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Stunt adlı üyeden alıntı
bu konuya katılmakla beraber,sevgili distrübütörleri de ayrı kefeye koymamak gerekir.hepsinini tek tek,yıllardır beslememize rağmen halen doyurabilmiş değiliz
-
Ooo bedava dan biraz pahali
-
-
Stunt adlı üyeden alıntı
firmalar türkiye' de fiyatları makul tutma konusunda gerçekten sınırları zorluyor. döviz bazındaki fiyatlarına baktığınızda çoğu marka modelde en uygun fiyat türkiye' de aslında. fakat sıkıntı şuan ki kur ile çarptığınızda ortaya çıkıyor..
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Bunu yazsanızda yine gidip vericekler oylarını takır takır reislerine. Bende sizin bu yazdığınıza benzer birşey yazacaktım lakin sildim. Çünkü anlatıyoruz ama birşey değişmiyor.
Ben umudumu kestim bizim insanımızdan , rte çıkıp analarına sövmedikçe takır takır oy alacak bizim halkımızdan.
Ki sövse bile doğrudur benim annem yapmıştır bir haltlar diyecek kadar insanlar bu adamı putlaştırdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
Jemand adlı üyeden alıntı
firmalar türkiye' de fiyatları makul tutma konusunda gerçekten sınırları zorluyor. döviz bazındaki fiyatlarına baktığınızda çoğu marka modelde en uygun fiyat türkiye' de aslında. fakat sıkıntı şuan ki kur ile çarptığınızda ortaya çıkıyor..
Kesinlikle katılıyorum , firmalarda kesinlikle suç bulmuyorum adamlar bize aslında ucuza veriyor aletleri , lakin yok ötv yok kdv yok paramızın değersizliği vs girince işe 21 bin oluyor işte 250 cc alet.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
R25'ten 4.250tl pahalı, bir tek artısı var ABS ve Çin montaj....
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
LCD ekran ve uzaktan kumanda da var diye biliyorum
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
LCD ekran ve uzaktan kumanda da var diye biliyorum
Uzaktan kumanda yok, Keyless-go,yani anahtarsız çalıştırmayi kast ediyorsan-o bunda değil 125 liğinde sadece var. TR'de bu yıl bu fiyatla satışta kalırsa uzunca bir süre Suzuki bayilerinde vitrin mankeni olarak kalır.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Onun için #hayır
-
Uzaktan kumanda yok, Keyless-go,yani anahtarsız çalıştırmayi kast ediyorsan-o bunda değil 125 liğinde sadece var. TR'de bu yıl bu fiyatla satışta kalırsa uzunca bir süre Suzuki bayilerinde vitrin mankeni olarak kalır.
Sırf rengi sticker ı için bile alan olacaktır.
-
kumanda değiliymiş o yaw? Bir de bu fiyata satıp onu 250 liğe koymamakla hata etmişler...
-
Baya çözmüşsünüz siz işi yav...
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bunu yazsanızda yine gidip vericekler oylarını takır takır reislerine. Bende sizin bu yazdığınıza benzer birşey yazacaktım lakin sildim. Çünkü anlatıyoruz ama birşey değişmiyor.
Ben umudumu kestim bizim insanımızdan , rte çıkıp analarına sövmedikçe takır takır oy alacak bizim halkımızdan.
Ki sövse bile doğrudur benim annem yapmıştır bir haltlar diyecek kadar insanlar bu adamı putlaştırdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
Kesinlikle katılıyorum , firmalarda kesinlikle suç bulmuyorum adamlar bize aslında ucuza veriyor aletleri , lakin yok ötv yok kdv yok paramızın değersizliği vs girince işe 21 bin oluyor işte 250 cc alet.
Sövse de seçerler, ben inanıyorum. O başarı var bizim millette.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Forum'da alabilecek maddi güçte olanlar illaki vardır. Ama bu motorların bu kadar pahalı olmasına hiç şaşmıyorum allahın çinlisi bile uçmuşken...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)