motoruma gelen takas teklifi
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim soru su
su an kullandığım motor cbr 250 42 bin km bi arkadas takas istiyor kendi motoru 96 model 80 binde bmw f650
o motoru hiç bilmiyorum sizin düşünceniz nedir yakıtı masraf çıkar mı sıkıntı çıkarır mı uzun yola rahat çıkar mıyım vs vs
Reklamlar
-
Bunu dinle zihnin açılır daha sonra bir daha düşün ve kararını ver
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Kısaca kabul etme hocam etme.
-
ganay adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim soru su
su an kullandığım motor cbr 250 42 bin km bi arkadas takas istiyor kendi motoru 96 model 80 binde bmw f650
o motoru hiç bilmiyorum sizin düşünceniz nedir yakıtı masraf çıkar mı sıkıntı çıkarır mı uzun yola rahat çıkar mıyım vs vs
bulaşmayın bence
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Hocam arkadaşım 60 bin km'de (bildiğim kadarı ile maksimum 99999 gösterip sıfırlıyordu, yanlış hatırlıyor olabilirim) F650 sahibiydi aynı modelde. Motoru temizdi, kendisi de özenle kullandı. Her bir parça lazım olduğunda Ankara'da akla karayı seçiyorduk. İstanbulda parçası ve ustası mevcut. İstanbulda oturuyor olsam, CBR'yi satar alırdım bir tane. Şu an edeceği maksimum 8 bin tl o motorun. Çok keyifli motordur. Temizini zor bulursun, sorunlusu baş ağrıtır.Biz temiz olanını zor satmıştık bu arada. İyi yakar, bir miktar titrer, uzun yola çıkarsın, güçlüdür falan ama bunca yıl sonra, tanımadığım bir F650 ile uzun yola çıkmaya cesaret edemezdim. En az bir iki yıl motoru tanıyıp, sorunlarını giderip öyle düşünülebilir. Konjektör sıkıntısı mevcut onlarda kronik. Ha bir de parçası pahalı grenajdır falan.
-
Kardeşimin 96 model 88.000 deki bmw f650'si çöpe gitti. Uzak dur.
-
Arkadaşlar neden hemen model ve km takintinizi ortaya döktünüz
Belki motisiklet temiz bakimli km si gerçek düzgün bi motor
Yani 98 model her aracı çöpe atar misiniz?
Bi usta görsün motoru bi baksın bence düşünüp tartmadan kesin hüküm vermeyin
-
F54 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar neden hemen model ve km takintinizi ortaya döktünüz
Belki motisiklet temiz bakimli km si gerçek düzgün bi motor
Yani 98 model her aracı çöpe atar misiniz?
Bi usta görsün motoru bi baksın bence düşünüp tartmadan kesin hüküm vermeyin
98 model olsa sorun etmeyiz. Bu 96 modelmiş şaka bi tarafa, sahibinden'de çok f650gs ilanı baktım. Hiç mi 100 bini devirip, sıfırlamış motor olmaz? Bu motorda 21 yaşında. Senede 4000 bile binilmemiş ortalama. Ama yol-enduro motoru. Olamaz mı olabilir. Ama 21 yılda 2-3 kez 100 bini devirmiş de olabilir. Belki dediğiniz gibi bakımlıdır. Ama ben yine de almazdım.
-
Motoru satıp üzerine ekleme yaparak daha yeni modelini almanız daha iyi olur,
İlla BMW f650 almak istiyorum derseniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)