Alamadığım kaporamı mahkeme yolu ile aldım..sevindirik
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gerçekten adaletin yerini bulduğunu görmek insanı mutlu ediyor sizi de tebrik ediyorum adama hakketiği cevabı vermişsiniz dava açarak
-
Kendi malım kurtulmuş gibi sevindim, gözün aydın.
Zalimin zulmü varsa , mazlumun Allahı var.
-
-
Kuran çarpsın böyle insanları takdir ediyorum. Helal olsun be abim sana.
Tebrikler..
-
tebrikler,mutlu sonla biten bir olay,bravo tekrar. bu tarz insanlar kim bilir kaç garibanın veya hakkını arayamayan insanı istismar etmiştir.
-
Helal olsun. Kutlarım.
-
Canı gönülden tebrik ederim 👍 Gerekeni en güzel şekilde yapmışsınız
-
ulan çok seviyorum böyle konuları, çok seviyorum haklının kazanmasını. sizden ricam şu dilekçeyi buraya da yazın, lazım olan kişi yıllar sonra da görse, o dilekçeyi düzenleyip yararlanabilsin. çok teşekkürler, çok sevindim.
-
Zevkle okudum helal olsun.
-
Moderatör
Uzerine kahveyi de ben ictim
Kutlarim..
-
Tebrik ederim iyi uğraşmışsınız sonuç güzel kutlarım.
Ancak burada olmaz olmaz ama şeytanın avukatlığını yapıp sizi bir konuda uyarayım. İnşallah bu zat buradakileri okuyup ağır küfür hakkındaki yazdıklarınızı itirafınız olarak kabul edip, size hakaret davası açmaz...
Ya olmaz ama olsa ne olur falan filan yine de aklıma geldi...
-
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
aslında kanun adalet diye bir şey varda biz umursamıyoruz boşveriyoruz sonrada yapanın yaptıgı yanına kar kalıyor.hadi şimdi o adam aynı şeyi bir kaskasınada denesin akıllanmıstır.siz siz olun haklı oldugunuz konuda sonuna kadar gidin.
-
Bu konu güncel kalsın arkadaşlar.Öncelikle Hayırlı olsun kutlarım.Ayrıca O kişininde ahlak pusulasına tüküreyim ben.İyi noterin yolunu bulamamış ama adliyenin yolunu buldurmuşsunuz.Öyle adama böyle dava.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
aslında kanun adalet diye bir şey varda biz umursamıyoruz boşveriyoruz sonrada yapanın yaptıgı yanına kar kalıyor.hadi şimdi o adam aynı şeyi bir kaskasınada denesin akıllanmıstır.siz siz olun haklı oldugunuz konuda sonuna kadar gidin.
Hocam biz boşvermiyoruz.Herzaman böyle sonuçlar alamıyoruz.Yoksa düşünün bi Nazilli'deki motor hırsızını.Adamlar motoru çalındığında hukuki süreç başlatmadılar mı sizce.Sonunda ne oldu.25 defa motor çalan elemanı bıraktılar 26. Düşünsün diye.
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
Adalet falan yok hocam. Dolandırıcılığa ceza var ama hırsızlığa yok. Memleket 16-20 yaş arası 40-50 dosyası bulunan hırsız dolu. Adalet olsa öyle olmazdı.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Sen vurursun dikiş atarlar
Ben vurursam toprak atarlar
Adam king dağılın
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Sen vurursun dikiş atarlar
Ben vurursam toprak atarlar
Adam king dağılın
Oooo laf güzel hemen CG min arkasına yazdırıyorum...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Uğraşmak gerekiyo böyle. 500 için mi uğraşıcam almim gitsin demek yerine, uğraşıp adama "500 içinmi uğraşıcam verim gitsin" dedirtmek gerekiyor. Tebrik ederim.
-
Bu olay türkiyede mi gelişti yani adli olarak şaşırdım
ama sevindim tabi geçmiş olsun insanın bazen nutku tutuluyor hakikaten
bu sebeple alım satım işlerine tek gitmemek lazım aga her zaman yanına kafası çalışan birini götüreceksin
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)