Nasreddin Hoca'nın eşeğini önce kaybedip sonra bulunca sevinmesine benzemiş kaporayı kaptırıp sonra geri almayı başarmak ama olsun; tebrikler.
Siz yine de en başta eşeği kaybetmeye bakınız...
Yine de, hakkınızı aramanız çok iyi olmuş. Tebrikler.
Nasreddin Hoca'nın eşeğini önce kaybedip sonra bulunca sevinmesine benzemiş kaporayı kaptırıp sonra geri almayı başarmak ama olsun; tebrikler.
Siz yine de en başta eşeği kaybetmeye bakınız...
Yine de, hakkınızı aramanız çok iyi olmuş. Tebrikler.
Bravo tebrik ederim keşke herkez senin gibi yapsa
Helal sana kardeşim. Hakkını savunan ve almasını bilen insanı takdir etmek lazım. Eski bir tarihte adamın biri arabasıyla benim arabama çarpmıştı. Raporu yazdık imzaladık gel anlaşalım dedi tamam dedim ama baktım ki pekte anlaşmaya niyeti yok en son masadan kalkarken mahkemede iki katını alırım dedim oda şeriatın kestiği parmak acımaz dedi. Mahkeme sürecini kendim takip ettim. Sonuç (Hasar bedeli olarak) o zamanın rakamı 4bin istemiştim mahkemenin kararı 9500 TL. Amma da acıdıydı parmağı parayı öderken ha ha
muhabbeti demleyelim...
Harikasın..
Kötüler için, yaşasın cehennem!
Bu konunun bu kadar kısa sürede çözümlenmesini sağlayan hukukcularimiza da helal olsun!
Akşam akşam keyfim yerine geldi
Tebrik ederim,
Helal olsun.
Tebrik ederim öncelikle, bende çok sevindim. Bu serefsizler neden böyle cesaret alıp"mahkemeye verirsen ver" diyorlar, hepimiz biliyoruz, türkiyede hakkını mahkeme yolu ile aramaya kalktığın zaman aylar hatta yıllar alıyor üstüne avukata filan borçlu çıkıyorsun.
Allahtan bu kez arkadaş delil dosyasını güzel hazırlamış ve olay çabuk sonuçlanmış.
ohh bee, uzun zamandır kendimi bu kadar ferah ve rahatlamış hissetmemiştim artık seni düşenemiyorum bile...
Normalde olması gereken şekilde adalet yerini bulduğunda gözlerimizi yaşartacak kadar seviniyor olmamız biraz üzücü bir durum olsa da helal olsun. Dediğim gibi gözlerim yaşaracak kadar çok sevindim. Helal olsun.
Tebrikler. Avukatsız savcıya başvurulabildiğini, sürecin de böyle işlediğini bilmiyordum.
kendi paramı geri almış gibi sevindim hocam helal olsun
Keşke herkes böyle hakkını arasa da bu adamlar yaptıklarının sonuçları olduğunu, böyle rahat hareket edemeyeceklerini bilseler. Çok kez benzerlerini yaşadım, tebrik ederim.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekürler... İskender isteyen olmuş yolu düşen olursa başım üstüne gelsin iskender ne demek.. Dilekçenin örneği işyerindeki bilgisayar da olabilir Yarın bakayım yedek diskteydi bulursam metni tam buraya kopyalarım ekran görüntüleri ile..
İşin bu kadar çabuk neticeye varmasının sebebleri şahsın kimlik fotokopisi ve imzalı kağıdı ve ödeyeceğim açıklaması.. Kendisi düşünmedi ama ben ilanın tüm ekran görüntülerini vs aldım kefil olan esnafın işyeri resimleri dahil herşeyi delil olarak tuttum kıvırma şansı olmadı.. Adliyeye gittim direk gidin savcılığa verin dediler yalan yok savcıyı görünce korkudan öldüm öldüm dirildim oda insan ama işte korkuyor insan.. Sabahtan beri yerimde duramıyorum..Para bir kenara öyle gevrek hareketleri vardı ki şahsın ne yapabilirsin ki diyordu..Artı bu süre içinde sahibinden.comu haftada en az 5-6 kez rahatsız ettim..Çünkü şahıs bu motoru defalarca farkı kişilerin üstünden satmaya kalkıştı..Bende her birini tek tek şikayet edip kapattırdım..Bu sahibinden.com yetkilileri bir kez olsun öf pöf etmediler her konuşma sonunda başka bir isteğiniz var mı dediler..Teşekkür ederim yok dediğimde..Her seferinde kendinize iyi bakın diyerek görüşme sonlandırıldı.. Yalnız çok sağlan dosya hazırlamıştım..En az 3-4 ekran görüntüsü ve bu çıktılar üzerinde açıklamalar..
Yalnız bugün adliye de şuna çok güldüm..Led monitör almıştım kutusu eksik çıktı yolumun üzeri diyerek onuda yanıma aldım..Motora sığmıyor üstünde bıraksam paketi güvenlik nedeni ile daha sıkıntı olacak..Artık yanıma aldım adliyeye monitör kutusu ile girdim..Beni gören her görevli..Oooo hoşgeldiniz ofise getirdiniz değil mi monitörü gelin gelin göstereyim yolu dedi.. Ya yok abiler dedim motorda bırakamadım sıkıntı olur diye yanıma aldım mecburen dedim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Vay be güzel şeyler okumayalı çok olmuş. Sevindim adınıza, teşekkürler
4 5 ay önce bi pcx'e kapora verdim, adam yattı üstüne.200tlcik.Bide whatsappdan posta koydu bana.
Şunuda kurtarsak ya abi.
Zenginde olmadım fakirde. Helal etmiyorum o arkadaşa..
Tebrikler
Savcılıkta tam olarak hangi birime ne diyerek verdiniz hazırladığınız dosyayı ve bir ödeme yaptınız mı?
''Güç, fiziki kapasiteden değil, boyun eğmeyen iradeden gelir''
Hakkını layıkıyla arayan insanları hep sevmişimdir.
Ayıpsın :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
Ücret ödemedim..Ya yanlış hatırlıyor olabilirim sanırım Cumhuriyet savcılığı idi...Büyük ihtimal yanlış hatırlıyorum... Sadece dilekçe yazıyorsunuz boş kağıda öyle olayı hani düzgün bir türkçe ile nerede olduğunu nasıl geliştiğini şahit isimleri ile yazıyorsunuz..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Hukuk öğrencisi olarak bu olayı amfide ders beklerken okudum. Dersi şöyle bir şevkatle dinleyesim geldi tebrikler :D
senin adına bir keyif sigarası içmeye çıkıyorum şimdi... tebrikler
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız. Yalnız merak ettiğim konu kaporayı vermeniz ile geri almanız arasında geçen süre ne kadardı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)