Yoldaşlar selam,
Reklam olur diye firma ismi paylaşmayacağım fakat, zorunlu trafik sigortamı 6 ay geçiktirmişim.
1.995 TL fiyat çıkardılar. Bu kadar çok mu tutar ya ? Kazam felan yok 2015 model motorum
Yoldaşlar selam,
Reklam olur diye firma ismi paylaşmayacağım fakat, zorunlu trafik sigortamı 6 ay geçiktirmişim.
1.995 TL fiyat çıkardılar. Bu kadar çok mu tutar ya ? Kazam felan yok 2015 model motorum
SBM'den de baktın mı?
bilgilerini gir burdan bütün şirketlerden teklif al en ucuz teklifi verene yaptır,şahsen geçen ay ben öyle yaptırdım
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif...leme/sorgu.sbm
anadolu sgorta axa sgorta zirrat sgorta bunlara baktırdınmı
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Yuh diyorum baska birşey demiyorum. Böyle saçmalık olur mu arkadaş 2000 tl sigorta.
Şimdi birileri yine derki, ya bu x max gidip bir mercedes s320 ye vurursa ne olacak.
SBM'den böyle bir hata aldım. Sistemde bir problem var sanırım
Yeni Tescil edilmiş araçlara Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nden Trafik Sigortası teklifi alınabilmesi için öncelikle Sigorta Şirketi veya Acenteden gerçek plaka numarası ile en az bir Trafik Poliçesi düzenlenmiş olması gerekmektedir. KOD:5001
Güvendiğim bir arkadaşım var o fiyatları çıkarcak bana bakalım ne dicek oda bilgilendireceğim sizi.
Ana arkadaş 2000 nedir ya nasıl birşeydir bu .. :S
Ben Kasım ayı sonunda sıfır aldığım xmax 250'nin trafik sigortasını 741TL'ye yaptırmıştım.
Yaş 45, plaka 34.
Sigortam.net e bakabilirsin.bide mrt sigortayi da aramadan yapma
2 aydır bende yaptırmadım benımkını sbn den taratınca 600tl cıkartıyor aynı yani
elinde ruhsatın varsa sigorta yaptırmadan motoru satabilirsin yakının üstüne yap en azından o kadar ceza ödemezsin
bana da (ruhsat annemin adına) 325 lira çıktı, bugün de bitti sigorta. şimdi yarın direkt ceza mı işlicek?
plaka zeyil işlemi yapılmadığı için bu kadar yüksek çıkıyo olabilir ve o hatayı alıyor olabilirsiniz ilk poliçeyi yapan firma ile bi görüğüp sorun zeyil yapıldımı diye.
Ya bu sigorta işine akıl sır erdiremiyorum. Millet 1500-2000 tl sigorta çıkıyor almaktan vazgeçiyorum diyor her yerde. Sırf bu yüzden bana da yüksek çıkar korkusu ile uzun zaman almayı erteledim. İlk motorum olacaktı. Neyse aldım en son 495 tl çıktı. Yaş 33 plaka 01
Not: aldığım adam 7 ay sigortasız bekletmiş. Bu durum bana yansımadı. O yüzden bir tanıdığına devir yapmak mantıklı.
Sizin yazdiginiz fiyatlara aklim ermiyor benim. 1300luk bmwye trafik sigortasini 530 tlye yaptirdim. Yas 37.
Tamam xmax bol kaza kaydi olan modellerden. Yasiniz da genctir ama biraz arastirin imkansiz rakamlar paylasmissiniz.
xmax 250 abs sıfır motor,ilk motorum,yaş 38, yer istanbul,aralık ayı sounda uzun araştırmalar sonucu 670 tl nippon sigortadan yaptırdım.30'ayakın firmadan teklif almıştım, ilk motorum diye 3000tl dahi teklif vermişlerdi.
bilginize..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)