150 CC MOTOSİKLET ÖNERİSİ LÜTFEN
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bayilere gidip üzerlerine oturmayı dene.
-
Bende tvs apache almıştı dijital gösterge ve sürüne birazda ucuz olmasına aldanıp, sonra cbf 150 almadığına çok çok çok pişman olmuştum şimdi daha iyi büyük motorların var ama hala içimde uhte kaldı.
-
sen ehliyeti alana kadar kış gelir tekrar, acele etme derim, raat ol
-
Mayıs gibi alıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Hocam cbf şekilsiz kurye motoru bana göre onunla üniversiteye gitsem dalga geçerler bize kakalıyolar 10 yıldır aynı motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Peki hangisi önerirsiniz ? Motosikletlerden
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
Yardım edecek yok mu ya ? Amatörüz ama yardım eden yok.
-
Moderatör
CBF 1000 olsa şekilli sayarlar.. Ah bu milletimiz..
-
-
O bütçeye çok güzel bir CBF 150, Michelin ya da Anlas kış lastiği, arka çanta ve koruma demiri olur. Hatta heçen sene modelinden pazarlık yapabilirsen 0 bile olur. Honda veya Yamaha'dan şaşma derim. Ben Honda'nın görüntüsünü ve oturuşunu çok seviyorum. Ama Yamaha'da yan ayak müşürü ve kick start olması ayrı bir avantaj.
Bu iki motoru gayet detaylı yaşadım. Ve anladım ki insanlar (ben dahil) aslında çok tecrübesiz ve eğitimsiz. Halbuki bu iki motorun ortalama bir motorcuya göre çok iyi potansiyeli, limiti var.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
Ekipmanlarını alıp bütçeni zorlamadan alabileceğin en ideal motor ikinci el sıfır ayarında bir cr1 olacaktır dostum. Ama önce ehliyet , önce emniyet diyelim sana.. İster dinle ister dinleme umrumda olmaz...
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
boyum 161 kilom 60-61 arası ve minyonum. Yani büyük motosiklet süremem gibi gözüküyor
Önce şu videoya bak bence.
-
Bajaj discover 150f kullanıyorum ve ekonomik, şekil fena değil.düşünebilirsin. fiyatı da uygun.
-
Teşekkür ederim tabi ki ilk ehliyet ve ekipman cr1 iyimidir ? Sıkıntı çıkarır mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Teşekkür ederim hocam ama cbf asla almam. Bana göre şekilsiz ve her kuryede var onunla okula vs gitmeye çekinirim kusura bakmayın lütfen de 10 yıldır kakalıyolar bize aynı motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Biliyorum da hocam korkuyorum açıkcası :/
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hero karizma al kardeşim.
En azından uzun yolda rahat rahat 110-120 ile gider,sollamalarda 130-135'e kadar rahat çıkarsın.
150 cc iyidir,hoştur ama 100'den sonra tıkanır,keyif vermez.
Fuarda 5500'e falan bırakmışlar 2016 modellerini.
Beğenmezsen de Cbf,Tvs,Pulsar,Hunk,T-Sport,2.el 150 Nk gibi alternatiflere bakabilirsin.
Çinli commutere sakın 5-6 bin verme
-
Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki ben 5500 e nereden bulabilirim o motoru ?
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Hero karizma al kardeşim.
En azından uzun yolda rahat rahat 110-120 ile gider,sollamalarda 130-135'e kadar rahat çıkarsın.
150 cc iyidir,hoştur ama 100'den sonra tıkanır,keyif vermez.
Fuarda 5500'e falan bırakmışlar 2016 modellerini.
Beğenmezsen de Cbf,Tvs,Pulsar,Hunk,T-Sport,2.el 150 Nk gibi alternatiflere bakabilirsin.
Çinli commutere sakın 5-6 bin verme
Abi çinli diye beğenilmeyen bir çok motor japonların belli başlı modellerinden çok daha iyi olabiliyor. Bunların en has örneği'de cr1 dir benim gözümde. Ybr kadar konforlu ybr'den daha torklu ve son hızı daha fazla olan bir çinli. İşletim maliyeti'de emsallari gibi ( ybr , cbf ) ağır'da değil. Hero ve pulsar'da alınabilir ama tüm bütçe ekipman hariç 6 bin lira olunca plaka , ruhsat işlemleri derken zaten çok yüksek tutacaktır.
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki ben 5500 e nereden bulabilirim o motoru ?
Hero bayilerini bi arayın,belki ellerinde vardır.
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Abi çinli diye beğenilmeyen bir çok motor japonların belli başlı modellerinden çok daha iyi olabiliyor. Bunların en has örneği'de cr1 dir benim gözümde. Ybr kadar konforlu ybr'den daha torklu ve son hızı daha fazla olan bir çinli. İşletim maliyeti'de emsallari gibi ( ybr , cbf ) ağır'da değil. Hero ve pulsar'da alınabilir ama tüm bütçe ekipman hariç 6 bin lira olunca plaka , ruhsat işlemleri derken zaten çok yüksek tutacaktır.
Doğrudur kardeşim ama maalesef satmaya kalktığında ciddi derecede zarar edip,elde kalma ihtimali de var.
Çinlilerin motosikletleri ne kadar iyi olursa olsun fiyatları commuterda 4500'ü geçmemeli.
En azından japon alamayan adam için alternatif olsun.
Ya da fiyatları düşük olsun ki Yamaha,Honda uçmasın.
Ybr 7100 olmuş mesela.
Yazık günah...
-
Ya dostum neden yüksek motor süremiyorsun, biz anamızın karnında enduro yapmıyorduk.
Git xtreme 150 al, senin hatan harici bi saçmalık yaparsa gel suratıma kus.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Hero bayilerini bi arayın,belki ellerinde vardır.
Doğrudur kardeşim ama maalesef satmaya kalktığında ciddi derecede zarar edip,elde kalma ihtimali de var.
Çinlilerin motosikletleri ne kadar iyi olursa olsun fiyatları commuterda 4500'ü geçmemeli.
En azından japon alamayan adam için alternatif olsun.
Ya da fiyatları düşük olsun ki Yamaha,Honda uçmasın.
Ybr 7100 olmuş mesela.
Yazık günah...
Evet ikinci el'e düştüğün'de piyasası neredeyse yarı yarına düşüyor ama bu adam daha askere gitmemiş. Okula git gel yapacak okul bitince'de büyük ihtimal askere gidecek.. Haa deseydi ki başlangıç için alıyorum öğreneyim sonra 250cc'ye geçmeyi düşünüyorum diye o zaman eski kasa'da olsa ybr diye yırtardım kendimi burada
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
Scooter düşünürsen Honda pcx iyidir 150cc seçeneği de mevcut.
-
Teşekkür ederim hocam ama cbf asla almam. Bana göre şekilsiz ve her kuryede var onunla okula vs gitmeye çekinirim kusura bakmayın lütfen de 10 yıldır kakalıyolar bize aynı motoru
Motoru bize kakaladıkları doğru olsa bile senin düşüncen yanlış. Kronik sorunu kalmamış (ya da artık biliniyor olduğu için takibi yapılabilen), binlerce kullanıcı tarafından yüzbinlerce kilometre kullanılmış, hakkında sayfalarca veri, depolarca yedek parça bulabileceğin motorlar. Know-how denen şeyi çöpe atmanı tecrübesizliğine bağlıyorum.
Hiç durmadan giden ve aklında soru işareti bırakmayan motor, ustadan ustaya kadar bile gidemeyen yakışıklı motordan iyidir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)