Ulen Fatiq , çok büyük adamsın ,beni bir tek sen anladın.
Yukarıdaki yorumlara baktığımda aklıma ilk gelen şey sokakta yapılan TV anketlerinde sorulan "boş zamanlarınızda ne yaparsınız" sorusuna verilen cevaplardı.
Hani en son kitabı okulda eline almış koca koca adamlar pişkin pişkin " Kitap okumak " cevabını verirler ya ,aynen öyle olmuş.
Yahu cemaat , sizleri tanımayan ,motora yeni başlamış bir ergenin böyle bir konuda tespit yapması ve böyle iddialı bir başlık ile konu açması mümkünmüdür ???
Siz istediğiniz kadar itiraz edin , bu kurbağanın gözleri gerek bu forumda gerekse motosiklet camiasında öyle şeyler gördü ki ne deseniz ne anlatsanız boş .
Daha tanışma mesajında bizleri eleştireceğimi açıkça belirtmiştim zaten. Bu çerçevede sosyal bir deney olarak görülebilecek bu başlık size kocaman bir ayna olacaktır. Bakıp bakıp kendinizi eleştirmenizi hararetle tavsiye ederim.
Benim tespitlerime gelirsek,
1- Forumdaki en aklı başında ve bilgi dolu başlıklar 200-300 görüntülenmeden sonra tarihe karışırken , dandik bir konuda açılmış bu konu iki günde 2000 görüntülenme ve 4 safya dolusu cevap ile hala en tepede yoluna devam ediyor.
2- Forumdaki en aklı başında bildiğim , tespitlerine ve yorumlarına güvendiğim akil adamlar bile ilk mesajı sonuna kadar okuma zahmetine katlanmadan goygoycular ordusuna katılıvermişler.
3- YBR , Hayabusa karşılaştırmasını görenler detayları okumaya zahmet bile etmemişler. YBR ve Hayabusa sanki aynı cümle içerisinde geçemeyecek kadar ayrı dünyalardanmış gibi davranmışlar ki bu da konuya olan ilgisizliklerini ve motosiklet hakkındaki yetersiz bilgilerini açıkça ortaya dökmüş maalesef. Her iki motor hakkında böyle bir iddiayı ortaya koyan adamın dahi mi yoksa deli mi (ki arasındaki çizgi çok incedir) olduğu aslında oradaki detaylarda saklıdır
4- Koca forumda ironi ne demek bilen bir Fatiq çıktı yahu. Böyle felsefi bir kavramı eli yüzü yağ içindeki bir makina mühendisinin görebiliyor olması asıl büyük ironi bence . Öpüyorum gözlerinden Kuvvetmiracım.
Hadi şimdi birde bu açıdan bakın
http://galeri13.uludagsozluk.com/733...mi_1122868.jpg