Şimdi Ybr kullanmak hayabusa kullanmasına ön hazırlık olmaz gaz tepkileri farklı diyorsunuz
Sıfırdan hayabusa alsak kesin ölüyoruz.O halde süren nasıl sürüyo?
Birileri bizi fena halde yiyor da bakalım hayırlısı param olsa 600 cc den aşağı almazdım.
Yapmayın arkadaşlar 37 yaşında ilk motorumu aldım. 3 ülkede ehliyetim ve 300.000 km üzeri trafik tecrübem var ki bunun çoğu İstanbul'da cesaret edip pulsar rs 200 alamadım dedim basamak basamak öğreneyim bu işi gidip pcx 125 aldım. Onunla bile ilk aylarımda bir kaç olay atlattıktan sonra iyi ki 125 cc almışım diyorum. Yürek mi yediniz anlamıyorum. Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün lütfen.
saçmalamışsınız..
hem de kocaman bir saçmalama!
Ben suçsuzum.
Şuraya linki bırakıyorum Vak vak kardeş bi oku; http://www.motosiklet.net/forum/kaza...yaziyorum.html
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Benden minik kurbağa gelsin üzüldüğün şeylere bak sanki senin için yazılıp çizilmiş
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
ilgi çekme: 7/10
Olay örgüsü: 4/10
Akıcılık: 3/10
Dil kullanımı: 5/10
Sebep sonuç ilişkilerinin sağlamlığı: 2/10
Ufuk açma düzeyi: 1/10
Ana fikrin doğruluğu: 2/10
Ana fikre konu olan meselenin önemi: 2/10
Terminolojinin doğru kullanımı: 3/10
Düşünce akışında kullanılan argümanların doğruluğu: 2/10
Tavsiye edilebilirlik: 1/10
Troll amacına uygunluk: 8/10
GENEL DEĞERLENDİRME: 3/10
600 cc enduro ve crusier ile başlanır,güç kuvvet yeterli ise...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
bunun sebebi halk değil.
Yaşam ve gelir garantisi olmayan Türkiyede , milyonlarca kişi arasından sıyrılabilmek için paranın ve karizmanın olması gerekiyor.
Adam yerine koyulmak istiyorsan bu ülkede bisiklete binemezsin.
Politikacı bu ülkede bisiklete binemez. binerse oy alamaz.
çünkü kitlesinin öncelikleri farklıdır.
kitlesi güçlü lider karizmatik lider ister. her şeye gücü yeten bir figür ister.
avrupalı ise insan haklarına saygılı lider ister. çevreye duyarlı lider ister. hayattan keyif alan lider ister ki kendisinin hayattan keyif almasına karışmasın.
hiç düşündün mü ,
bir almana mesela ooo şu arabaya bak falan desen , onun için 100 ay çalışabileceğini söylesen adam sana kafayı mı yedin diye bir bakar , şaşırır , en nihayetinde araba işte diye düşünür değil mi?
bizde öyle değil işte.
bizde araba alırken saygınlık alıyorsun.
alman zaten insan olduğu için saygı görüyor her yerde.
biz göremiyoruz. en basitinden cbf ile gittiğim mekanlarda araba parkedecek motorunu oraya şuraya çek denebiliyor
hiç düşündünüz mü , avrupalı insanların çocukları gençleri neden golf corsa falan kullanırken , avrupadaki en fakir insanlardan olan bizim insanımız parasını herşeyini gidip bmw ye yatırıyor?
çünkü yatırmasa onu adam yerine koymazlar türkiyede.
Genel olarak katılıyorum, ancak yukarıdaki cümleler yanlış. İyi insan başka şey, iyi motosiklet kullanmak başka şey. Karıştırmayalım. Viraj kabiliyetiyle sevginin saygının ne alakası var Allah aşkına?
Ümmet Perkitan eminim çok iyi bir insandır, ve iki teker hayatının çok önemli bir parçasıdır. Ama zamanında buradaki pist gününe katılsa sıralaması ne olurdu hiç bir fikrim yok açıkçası.
Ve 250cc motorda gaz kontrolü ile 1000cc motorda gaz kontrolü arasında bir ilişki yok. 250cc'de sorun olmayacak tepki 1000cc de tekerlerin yolla temasını kesebilir çok rahat... Yazanın deneyimsiz olduğu da buradan belli zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Malesef. İş yerinin park yerinde ne kadar cafcaflı araba varsa sahipleri çoğunlukla yabancı. İşin başındaki adam 12 yaşında Accord kullanıyor. Herifin uçağı var o ayrı... Hobisi adamın.
Sidik yarışı. Adam kendini değersiz hissettiği için araba üzerinden saygı alacağını umuyor. Çevre karaktersizse alıyor da.
O yüzden marka taassubu ve tartışması bol ve alevli oluyor. Çünkü tartışılan asıl konu araba değil, adamın saygınlığı (kendine göre). Haliyle ölümüne savunuyor. Yazık.
Yurt dışında da olmuyor mu? Tabii ki oluyor. Ama daha az ve sınırlı...
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Başta sizin yüzünüzden demişsin ya.Onu okuduğum ilk an aklıma siz dövmekten beter ettiğiniz için inat yapıp alıyorlar sonra patlıyorlar diyeceksin gibi geldi.Ama gerisini okuduğum an aman tanrım didim.
Yorumları baştan okudum da, şunu anladım...
Avrupalı akıllı adam, cunku kurbağanın bacağına değer veriyor.
Bizdeki kurbağa kültürü yeni olduğu için bilemedik, aklına da değer vermeye kalktık.
Avrupalı haklı...
Ben de bu tarz konuların kalıbını yazıyım da bizden sonra gelen troller rahat etsin
Selam abiler ablalar,blabla
Benim 250cc A motorla az buçuk tecrübem var.600cc B motor almayı düşünüyorum.Ama 1000cc C motor fazla güçlü tecrübem yetmez ama B motoru arkadaş verdi 2 dk mahalle arası kullandım.
Bana 600cc 4 silindir(olmazsa olmaz) motor tavsiye eder misiniz????
Bu ilk mesajdan sonra helvacılar geliyor,siz de hemen atar yapıyorsunuz.Bir iki kişi mantıklı şeyler söylüyor, köpürüyorsunuz.
Çünkü B motoru önermediler (Allah Allah neden acaba??).Siz zaten B'yi almayı kafaya koymuşsunuz niye konu açtınız ki ?
BONUS>>>> Kadın taklidi yapın,Çinlilere laf atın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)