BENİM ARKADAŞLARIN KAFASI MI GÜZEL?(EKİPMANSIZ VE EHLİYETSİZLER)
Reklamlar
-
yapacagın tek bırsey var o arkadasının motoruna bınmemek . tamam kankan cok sevıyorsun ( bu kadar dusundugune gore ) ama o kendı canını dusunmuyorsa bırak ne yaparsa yapsın yada yapsınlar . senın yapacagın tek sey gecmıs olsun'a yada başsaglıgına gıtmek , en fazla senın elınden bu gelır .
Reklamlar
-
Sen kesinlikle kuralına uygun yapicaksin bu işi. Onlara defalarca söyledin anlamadılar, o halde bol bol kaza videosu ve fotoları gostericeksin. Görsel çok daha etkili olur. Polis tarafınıda anlatırsın ve başkasının hayatına mal olabilecek kazalara karisabileceklerinide tekrar anlat. Tüm bunlar işe yaramadiysa ailesine sikayet et. Olmadı polise.
Arkadaşlarında sende gençsiniz, ortalama şuur yani farkında olma hali sizin yaşlarınzda düşük olabiliyor.
-
Arkadaşlarınızı seçmekte özen gösteriniz.
Bugün ehliyetsiz, kasksız motosiklete binip sizin de gelmenizi isteyen düşüncesiz "arkadaşınız"ın yarın arkadaşlık kontenjanından sizi peşi sıra nerelere sürükleyebileceğini tahmin etmek zor olmasa gerek ...
Konuyu bir cümlede özetleyen atasözümüz:
Kır atın yanında duran; ya huyundan, ya suyundan ...
-
Teşekkür ederim hocam. Konudışı küba c1 den memnunmusunuz ? Alınır mı ?
-
Malum şahıs demiş arkadaşlarım kulanıyor benide içimden birşeyler dürtüyor hani bende diyor anladınız yok anlamadınız halen demi
Olucağı söylim bu arkadaş sonra başına gelenleri anlatır başlıkta şöyle ben uydum arkadaşlarıma siz uymayın arkadaş kurbanıyım diye diye gezinir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
caglar48 adlı üyeden alıntı
Marmariste doğup büyüdüm istanbula gelene kadar ekipman nedir bilmezdim ki gecen yaz tam ekipman marmarise gittim sıcaktan short tshırt devam ettim :D bazen bulundugunuz kosullar ekıpmana karşı oluyor duser heryerımı parcalarım ama bu sıcakta mont pantolon gıymem dıyosun
Sen sanırım motordan ucup yerde yaprak sarması gibi yuvarlanmadın sanırım heryerinin parçalanmasını geçtim
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Malum şahıs demiş arkadaşlarım kulanıyor benide içimden birşeyler dürtüyor hani bende diyor anladınız yok anlamadınız halen demi
Olucağı söylim bu arkadaş sonra başına gelenleri anlatır başlıkta şöyle ben uydum arkadaşlarıma siz uymayın arkadaş kurbanıyım diye diye gezinir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
Sen sanırım motordan ucup yerde yaprak sarması gibi yuvarlanmadın sanırım heryerinin parçalanmasını geçtim
Bende yuvarlanmadım öyle ne olmuş?
Hayır ben fizik kuralları gereği en fazla biber dolması gibi yuvarlanabilirim
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Bende yuvarlanmadım öyle ne olmuş?
Hayır ben fizik kuralları gereği en fazla biber dolması gibi yuvarlanabilirim
Ben yuvarlandım kafası çok iyi
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Gecen gün tost yerken iki delikanlı geldi, altlarında 100 lük motorlar max 3000 tl lik filan. Motorlari inceliyorum, yaldir yaldir, tertemiz, birazda krom aksesuar filan takmışlar hoş olmuş. Her neyse motorlarda plaka yok, ekipman dersen, kask bile yok, gerisini siz düşünün. Yaw dedim motorlarınız guzelmis kac para filan vs vs. Sonra dedim kask takmıyor musunuz, bir bakışları vardı görmeliydiniz. Yav ne kaski delikanli adami kask bozar der gibi baktılar.
Sonuç olarak bu adamlara neyi nasıl anlatacaksin, ancak şöyle anlarlar, kaza yapacak ölmez sağ kalirsa ve kafayı gözü patlatirsa sonra diyecek ki keşke gask olsaymis eldiven olsaymis vs.
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Marmariste doğup büyüdüm istanbula gelene kadar ekipman nedir bilmezdim ki gecen yaz tam ekipman marmarise gittim sıcaktan short tshırt devam ettim :D bazen bulundugunuz kosullar ekıpmana karşı oluyor duser heryerımı parcalarım ama bu sıcakta mont pantolon gıymem dıyosun
Yazın mersin-adana gibi bir yerde kask takıldığı anda beyin fonksiyonları durur ve o kask kazaya sebebiyet verir...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Geçen hafta bir arkadaş bahsetti; motosikletlinin kaza yaptığını, artçısının da olduğunu, basit yan yatırma olmakla beraber kasksız artçı kızın başını yere vurduğunu, oğlanın ise kasklı olduğundan düşmeden etkilenmediğini gördüğünü anlattı...
Binlerce örnekten biri ... Ne yaşayın, ne yaşatın, böyle bir olayı ...
-
Hidrofil pamuk hediye et.
Gidecekleri yerde ihtiyaç duyacakları tek ekipman bu.
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
çok yuvarlandım ahh ahh :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
hocam bende ehliyetsizim(kısmetse durum düzelince alıcam)fakat ekipmanım yeterli seviyede var.tecrübeliyim ve 15 yıllık şöförlük geçmişimin meyvelerini kullanıyorum motorumda.sadece takıldığım ve üzerime alındığım konu benim kafam mı güzel oldu şu an?
-
Beyin bedava
-
kendi hallerine bırak. doğal seleksiyon görevini yapacaktır.
-
-
kurtlar savaş hali yada av hali olmadıkça sürü olarak gezmezler..
Hocam kurtlar sürü halinde yaşarlar genel itibariyle ama tek takılanda yok değil bunlar ya yaşlanmış yada sürüden dışlanmış olanlardır. Özellikle
kışın ava gittiğimizde gördüğümüz izler hep sürü izleridir. Domuz avı sonrasında bir kaç gün sonra tekrar vurulan domuza baktığımzda genel
itibariyle sürü tarafından yenildiğini görürüz, yalnız öyle akıllı hayvanlardırki bir yere gireceklerinde önce 1 tanesi gider eğer bişey olmazsa
diğerleri gelir
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)