Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yalova ve çevresinde egzoz ustası arıyorum.

REKLAM ALANI
    GalbatsAlp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mt 07 için işçiliğine güvenilir sağlam egzoz ustası arıyorum. Egzoz değiştirecek arkadaşım. Yalova ve çevre illerde olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam google'a Bursa motosiklet egzoz ustası yazıldığında ilk çıkan kişiye kötü diyen duymadım ben(isim vermiyim dedim reklam olmasın diye).Gezmeye falan yolun düşerse bi bak derim.El işçiliği de yapar.-egsoz hakkında bilgili değilim.-Yalnız bu işlerde sıkı pazarlık şarttır.

Ben olsam bi servislerle de görüşürdüm ayrıca..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Ekleme: mt07 için uygun olur mu bilgim yok,araştırıp ufak bi tamir işi yaptırmıştım.

GalbatsAlp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam google'a Bursa motosiklet egzoz ustası yazıldığında ilk çıkan kişiye kötü diyen duymadım ben(isim vermiyim dedim reklam olmasın diye).Gezmeye falan yolun düşerse bi bak derim.El işçiliği de yapar.-egsoz hakkında bilgili değilim.-Yalnız bu işlerde sıkı pazarlık şarttır.

Ben olsam bi servislerle de görüşürdüm ayrıca..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Ekleme: mt07 için uygun olur mu bilgim yok,araştırıp ufak bi tamir işi yaptırmıştım.
    Anladım hocam teşekür ederim, arkadaşı yönlendiriyorum ben oraya araştırsın biraz bakalım hayırlısıyla olur inşallah sağolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)