Motomax / 2012 Model Kask
Reklamlar
-
Arkadaslar merhaba,
Bu foruma ikinci mesajim. Kocaelidenim ve sifir PCX 125 ile basliyorum. Plaka/ruhsat islerini hallettim. IRC naylon lastikleri Michelin City Gripler ile degistirdim. Kask ve mont olayini ise fuarda cozmustum ama kask ile ilgili bir detay sonradan ortaya cikti.
Kaskim Scorpion Evo-300. Fuarda Motomax magazasindan satin aldim. Asagidaki linkten kendisine ve ozelliklerine goz atabilirsiniz.
http://www.motomaxonlineshop.com/scorpion-exo-300-air-moduler-kask-pmu2239
Kaski 400tlye satin aldim hatta cekilis oldu ilk gun %50 indirim ile 200tlye geldi bana. Fakat model yilinin 2012 oldugunu sonradan ogrendim. Kasklarin raf omrunun 5 yil oldugu soyleniyor. Sizce bu kask takilir mi yoksa yeni bir kask mi almaliyim?
Motoru teslim almadim plazadan, bir bu konu kaldi.
Degerli bilgileriniz icin tesekkurler.
Reklamlar
-
Riske atmayın kendinizi.Değişim ya da iade isteyin.
-
direk fişi veya fatura hangisi var ise değişim talebinde bulunun,o kasktan bi cacık olmaz
-
Fuarda böyle elde kalmış ürünleri ucuza satıyorlar. Kanmamak lazım. Değişim yapmazlar ama kullanmadıysanız iade isteyin yerine 2016 kask alabilirsiniz.
-
Cekilisle fatura uzerinden %50 indirim kazandim. Kask 200TLye geldi ama korumadiktan sonra neye yarar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Urunu hic kullanmadim, uzerindeki kagitlar duruyor. Zaten alt cene difozunu fuara getirmemisler, magazaya ugradiginda verecegiz dediler.
artemis99 adlı üyeden alıntı
Fuarda böyle elde kalmış ürünleri ucuza satıyorlar. Kanmamak lazım. Değişim yapmazlar ama kullanmadıysanız iade isteyin yerine 2016 kask alabilirsiniz.
-
Shoei üretim tarihinde 7 sene sonra kaskı değiştirmeyi önermiş. Kimi üreticiler ise 5 sene diyor. Ben olsam değiştirirdim.
-
Hiçbirşey olmaz millet 100 liralık Çin kaskılarıyla geziyor. Lastikli bu bayatlayacak, güneş altında kalırsa bozulur sadece
-
Genelde kask ömrü olarak çoğu firma 5 yıl gibi bir süre belirlemiştir.Bunun yanında @CrazyBullet ın söylediği gibi Shoei üretim tarihinden itibaren 7 yıl,AGV üretim tarihinden itibaren 7 yıl yada kullanılmaya başladığı tarihten itibaren 5 yıl (yani kutusu açılıp kullanılmadığı taktirde 2 yıl rafta durduktan sonra 5 yıl daha kullanılabilir.)gibi süreler belirtmiştir.2015,2016 olsa bir derece ama 2012 üretim tarihi gerçekten çok eski.Ben olsam riske atmam değiştirmeyi düşünürdüm.
-
Peki kask tavsiyesi istesem? Degistirmek kolay ama ne alacagiz?
-
kolay diyorsun hadi bakalım.
-
Kullanilmamis urun, faturasi, fisi her biseyi duruyor. Zor mu olacak?
bektanist adlı üyeden alıntı
-
kvnccelik adlı üyeden alıntı
Kullanilmamis urun, faturasi, fisi her biseyi duruyor. Zor mu olacak?
Esnaf sana iade veya degisim yapmamak icin bin dereden su getirip canindan bezdirecek. Once kaskin omru olmaz ile baslayan argumanlar firma politikamiz boyle diye devam edip bilmem ne kagidinin bilmem ne eveakindaki bilmem ne tarihi saati eksik, armudun sapi var uzumun copu var o yuzden parayi geri vermeyiz, iade almayiz ile devam edecek.
Kaski bi geri verin, sonra yeniden konusalim,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)