öncelikle herkese selamlar, Yaşım 19 Cbr 250R motorumu satmış bulunmaktayım. 3 buçuk senedir yaklaşık 55.000 Km. kadar devirmiş bulunmaktayım. Bunların arasında 3-4 bin kadar fz6, 600f gibi motorlarda sürmüşlüğüm vardır. 4 silindir deneyimi az da olsa yaşamış birisiyim fakat bana ait 4 silindir bir motorum olmadığı için kısa sürdü bu deneyimler. Neyse lafı fazla geveleyip sizi sıkmadan konuya geçeyim. Yeni alacağım motor için R6 düşünüyorum fakat R6'nın yanı sıra babama da motosiklet hastalığını aşıladığım için biraz daha oturaklı bişeyler bakmaya başladım. Aklıma ilk önce Tracer 900 geldi 3 silindir çok hoş yakışıklı da bir motosiklet fakat rakam çok yüksek benim bütçem en fazla 33 daha yukarıya çıkamıyorum. Fazer 8 ve CBF serisi çok tipsiz geiyor bana (şahsi görüşüm yanlış anlaşılmasın). Aslında çoğu motosiklet marka ve modeline hakimim biliyorum çoğunu, fakat sizlerden istediğim böyle ''VFR800 - XJ6 Diversion F'' gibi az bilinen motosikletler. Fakat biraz daha güçlü olmasını istiyorum 4 silindirin sesi varda motor gitmiyor olmasın yani xj6 gibi VFR'nin de parça sıkıntısı var maalesef, kolay kolay bişey olmaz VFR'ye fakat olursa da baş ağrıtır diyorlar riske girmek istemem.. Göze hitap etsin biraz, 230-240 hızları görsün, Uzun yol yaparım örneğin bu yaz İstanbul'dan çıkıp ege turu yapmayı düşünüyorum, bu yüzden naked pek düşünmüyorum rüzgar yemeyi pek sevmiyorum bide belli hızlardan sonra kaskla birlikte kafamda sallanmaya başlıyor . Kafama yatan yakışıklı ciğerli bi makine bulamazsam alıcam 2012 R6'yı arkama bakmayacağım (aslında isteğim bu zaten ama yinede belki Tracer 900 VFR 800 CBR 650F gibi bi alternatif fena olmazdı) R6 sürücülerinden de ricam önerirmisiniz motorunuzu ? Ekipmanımın yeterli olduğunu düşünüyorum Dainese G.Avro C2 Pelle mont sırtlığı mevcut,Kevlar pantolon kalça ve dizlik korumalarıda mevcut, Sidi B2 bot, eldiven henüz almadım alıcam haftaya Knox Handroid düşünüyorum Kask olarak Shoei alacağım. ( R6 ile uzun yolda çekeceğim sıkıntının farkındayım o konuya değinmesekte olur ) Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Evet şimdiden herkese