Pulsar 160 hizi goruyorum surekli
Reklamlar
-
Arkadaslar devir gecislerini cok iyi yaptigim icin ve zayif biri oldugum icin motosiklette ister istemez 6. Viteste kesiciye giriyorum 160 km'yi zorluyor farkinda olmuyorum. Bunun motora cok zarari olur mu? Mesela dun otobanda gidiyorum kulagimda kulaklik takili motor titremeye basladi meger kesiciye girmisim 6. Viteste. Simdi korkuyorum acaba motorun ömrunu yedim mi acaba diye
Reklamlar
-
devir kesici motor bloğunu daha fazla zorlamaman için yapılmış otokontrol sistemidir. sürekli bunu yaşıyorsan ileride sıkıntı yaratabilir.
de konuya başka bir açıdan bakacak olursak, pulsar ile 160 kms motorun değil de biraz kendi ömründen yiyormuşsun gibi duruyor.
dikkatli sürüşler
-
Motorunu boşver sana bişey olmasın...
-
nick ve konunun mükemmel uyumu
-
Aaa takıntılı kardeş gelmiş, hoşgelmiş.
-
Bende Pulsar RS 200 kullaniyorun. Satisini noterden ustumuze aldik Antalya'dan Burdur'a donuyoruz. Onde babam arabayla gidiyor ve bende motosiklet ehliyeti olmadigi icin sen onden git, polis falan denk gelirse babamin yaninda ehliyetli bir arkadas var onla yer degisiriz dedim. Kisa bir sure sonra motosikletin gucu beni etkilemeye basladi ve isiklarda son gaz kalkayim, bakalim ne olacak, nasil yuruyormus daha iyi goreyim dedim. Antalya cikisinin oradaki TOKI'lerin ordayim, motosiklet kesiciye girdi, vites degistirmeye calistim olmadi megersem 6.vitesi bitirmisim hizim 152km/h. Orada anladim bu motosikletin beni cok fazla idare etmeyecegini, ayni zamanda racing motorla baslarim bana birsey olmaz ben bilegime hakim olabilirim sozlerinin sacmalik oldugunu.
-
160 değildir o, 160 olsa duramazsın
-
Kardeş sen daha sık konu aç ta gülelim, hem belki ban yersin bahaneyle...
-
Motorun sağır heralde kardeş 203 km de kesiciye girmesi gerek.Motor bloğuna bi seslen tepki vermezse bi dürt bakalım.Yağsız kalmıştır.
-
Geçen yine 160'la gidiyorum...
-
Len Nerelerdeydin, tekerden düşüp etkisiz hale geldi diye düşünmeye başlamıştık biz
-
Öyle iyi fren yapıyorsun. Öyle iyi vitez geçiriyorsun. Hacı abi bana da öğret motor kullanmayı be boşa eğitmenlere para vermeyelim.
-
normalde kesiciye 250km de giriyor senin motorda bir sıkıntı var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)