Yağmur yağsa bu kadar olmaz şu hale bakın. Nem %100
Yağmur yağsa bu kadar olmaz şu hale bakın. Nem %100
Yahu yollara şikayet etsen anlarım, başka partiye oy verirsin falan. Doğaya mı şikayet ediyosun " şu hale bak" diyerek 😃😃😂😂 :D
Sabah önümde giden araç virajda fena savruldu, 30-40 km hızda üstelik. Yer toprak olmuş, sis çamura çevirmiş, yağ gibi kaygan olmuş viraj. Zor kurtardı adam valla.
trakya da böyle 24 saattir sis var
bu sisten zevk alan bi manyak ben miyim ya,
sanki zombieland de sürüyorum, bir dikkat bir heyecan falan.
manyak mıyım neyim ya
Bende dedim ama geceden motoru kurcalamışlar,sağını solunu yırtmış ezmiş çizmişler...
Tek derdin bu olur inş. güzel kardeşim
Selene Nem deymesin.
her şey maddenin suçu..
doğada üç halden birinde olmanın alemi ne?
ya bir de motosiklet eriyip havaya dağılsaydı?
sonuçta madde!
Abi bu sabah rezil bir hava vardı resmen. Yav yolda gidiyorum ve bir dakika geçmeden tertemiz kaskımın vizörü balçık oluyordu resmen. Aynalarda aynı şekilde oluor.
Ne önümü görüyorum ne arkamı, vizörüde açamıyordum soğuk sabahın 7 sinde hava.
Deli oldum sabah, neyi kime şikayet edicem deyip kendimede kızdım sonra benim ne suçum var kızdım kendime.
Lannn. Tatile ihtiyacım var
Sis, yatay görüş mesafesini 1 km'nin altına düşüren meteorolojik bir olay.[1] Stratus bulutunun yerde veya yere yakın seviyede oluşması olarak da bilinir. Hava içindeki su buharının yoğuşması veya donarak kristalleşmesi sonucu ortaya çıkan çok küçük su damlacıkları veya buz kristallerinden meydana gelir. Görüşü fazla düşürmeyen hafif sise pus denir.
Sis içinde çisenti biçiminde çok hafif yağış olabilir. Zirai açıdan faydalı olduğu kadar güneşe engel olduğu için gündüz sıcaklıklarının artmasını engeller, deniz, kara ve hava ulaşımını büyük ölçüde olumsuz etkiler.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sis
Ülkece tek derdimiz bu olsa ya ne kadar güzel olurdu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)