Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu paslanmalara bir şey yapmalı mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS
    Ben sabah diski taktırdım birde üstüne balatayı taktırdım. Ancak fren sisteminde herhangi bir değişiklik olmadı. Yani durma ve tepki süresi aynı. Bu normal mi yoksa sıkar sıkmaz zank diye durmalı mıydı :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı slifer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Disklerde hafif paslanmalar başlamış gibi. Sorun olur mu ? Bir şey yapmalı mıyım?

http://i.hizliresim.com/kbA7MJ.jpg
    Balata temizleyici sıkarsan gecer. Birşey yapmasan da olur bir zararı yok.

Amma velakin kardeşim senin motorun diski ya bitmiş ya da bitmeye çok yakın. Sen diskleri ve balataları değiştirtirsen iyi olur. Önce istersen bir kumpasla ölç. 3mm'nin altındaysa kesin değiştiryoksa mazallah kırılır falan...

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı slifer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sabah diski taktırdım birde üstüne balatayı taktırdım. Ancak fren sisteminde herhangi bir değişiklik olmadı. Yani durma ve tepki süresi aynı. Bu normal mi yoksa sıkar sıkmaz zank diye durmalı mıydı :D
    Yo değişen birşey olmaz şimdi kafan rahat firenliye bilirsin daha önceki diskin baya eriyerek incelmiş anlık sert firende kırılır duramaz taklaya gelirsin diye uyarmışlar sende değiştirmiş sin sana daha iyi bir firen yaparsın demediler yani anlık kırılma ve kazaya sebeb verebilir denmiş zang diye dursa her seferinde yeri öpersin
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)