Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Chopper Sevdasi

REKLAM ALANI
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    hyosung da ciddi parça sıkıntısı var.bir arkadaşım gv650 makinesi için ön takım ve yan grenajları bir türlü getirtemedi,adamlar çok ilgisiz ,hyosung eskisi gibi servis konusunda sağlıklı işler yapmayan,müşterisini yarı yolda bırakan bir marka oldu türkiyede.
    Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
    Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
    Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yamaha xv950 tutulmadı mı ? dusunuyorum bu motoru ama bilgi paylaşımı neredeyse sıfır

DarkWheel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XVS 1300 Midnightstar
    3 yıl önce HyoGV250'yi bi sene kadar kullandım. Kalkışı gidişi uzun yol rahatlığı harika. Yan çanta takmıştım 2 tane, gerçektende gözler üstündeydi. Gel gelelim bu kadar artıya rağmen elektrik aksamı tam bi sıkıntı. Ya konjektör, ya buji pipoları. Bu ikisi illa bozulacak (Yeni sıfır modellerde bu problemler giderildi mi bilemem benimki 2014 model di). HyoGV250'ye yedek parça kendin temin edip tanıdık bi yerde taktırabilirsin ama, Kore'den söyleyeceğin orjinal parçalar hem kargo ücreti hemde vergi yüzünden fiyatlarını ikiyle çarpacaksın (sitesi mevcut, sırf orjinal gv250, 650 parçası satıyor site). Elinde ki para ile şu an yapabileceğin en mantıklı hareket hyosung gv250. Regal raptoru satın alırken servisler yüzüne bile bakmıyor. Regal raptor bana kalırsa daha motor kullanmaya yeni başlayacaklar için ideal.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Alıntı cnsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha xv950 tutulmadı mı ? dusunuyorum bu motoru ama bilgi paylaşımı neredeyse sıfır
    Yanlış hatırlamıyorsam mağaza yetkilisi bana satıştan kaldırıldığını söylemişti. Fazla tutmamış diye.
    efendy06 bunu beğendi.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı DarkWheel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış hatırlamıyorsam mağaza yetkilisi bana satıştan kaldırıldığını söylemişti. Fazla tutmamış diye.
    XVS950 'dir o. Midnightstar yani. XV950 Bolt hala getiriliyor. Gayet de satan bir model piyasada cruiser olmadığından ötürü.

Bakınız link:

https://www.yamaha-motor.eu/tr/produ...age/xv950.aspx
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Yazilanlar beni crusserden soguttu.. inazumayi yine ilk siraya aldim..

Benim araştırdıgım kadarıyla daystarın ne kronik ne elektriksel bir sorunu var vede boyut olarakta gayet heybetli güzel bir makina. Facebook daystar sayfasındanda bol bol kullanıcı resmi bulabilirsiniz. Orda bir sürü sorunsuz km yapmış insanlar var. Ayrıca tek silinidir ses ve gidiş için dezavantaj ama yakıt olarak daha az yaktıgı kanatine vardım diger 250cc crusirlara göre. Yurt dışında Dafra Horizon adıylada çok satmış bir model. Bu isimle youtube da daha fazla görsel ve video içerik bulabilirsiniz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)