Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Sizce iyi mi yapıyorum?

REKLAM ALANI
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Arkadaş affedersiniz yanlış anlamayın beni, böyle sığır gibi ilan açan insanlara kanan gençlerimiz var. Şu ilanı es geçmek için ergence bütün olumsuz cümleler kullanılmış. Ama yok bizim insanımız böyle sacma sapan şeylere kanmaya müsait.
    Ben olsam bu adamı aramam bile bırak almayı.
    Yani şunu söyleyeyim. Bende pulsar var 5 aydır branda altında yatıyor. Full+full 6500 kadar düştüm 6980 km çizik bile yok. Cam altsakal elcik koruma xenon gidon yükseltme korna zart zurt çakar led döşeme. Yani takılabilecek her boku taktım 5 ay ilan açtım. Kimse almaya gelmedi.
    İnsan gibi ilan açıyorsun dünyanın masrafını ediyorsun, yok illa kendi ayağınız ile kazıklanmak için çaba sarfediyorsunuz.
    Motor yata yata akü bitti zincir küflendi. Gittim 0 zincir akü aldım. Oda çürüsün satmayacağım. Bu milleti anca...sen yaranırsın. Müstahak çünkü kusura bakmayın.
    jimi_hendrix ve mnurbulut bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    "Top sped olarak yani son hız : 162 gördüm" dediyse motorun canını almıştır uzak dur moruk.

edit: Akropovic egsoz 1.500 tl takıldı dediği egsoz 50 dolar.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Küçük cc egsozlu motor gördünmü uzaklaş oradan.
    jimi_hendrix ve sarpgray bunu beğendiler.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı mnurbulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol param da cebime kalsın dimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

İstanbulda birsürü var gayet de güzel duruyorlar. İstanbuldan Trabzona nasıl getirebilirim? Her Bajaj bayii güzelce bakıp kontrol eder mi motoru? Var mıdır tavsiyeniz?
    istanbulda göstergede 10.000 yazan, 20.000 yapmış gibidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş affedersiniz yanlış anlamayın beni, böyle sığır gibi ilan açan insanlara kanan gençlerimiz var. Şu ilanı es geçmek için ergence bütün olumsuz cümleler kullanılmış. Ama yok bizim insanımız böyle sacma sapan şeylere kanmaya müsait.
    Ben olsam bu adamı aramam bile bırak almayı.
    Yani şunu söyleyeyim. Bende pulsar var 5 aydır branda altında yatıyor. Full+full 6500 kadar düştüm 6980 km çizik bile yok. Cam altsakal elcik koruma xenon gidon yükseltme korna zart zurt çakar led döşeme. Yani takılabilecek her boku taktım 5 ay ilan açtım. Kimse almaya gelmedi.
    İnsan gibi ilan açıyorsun dünyanın masrafını ediyorsun, yok illa kendi ayağınız ile kazıklanmak için çaba sarfediyorsunuz.
    Motor yata yata akü bitti zincir küflendi. Gittim 0 zincir akü aldım. Oda çürüsün satmayacağım. Bu milleti anca...sen yaranırsın. Müstahak çünkü kusura bakmayın.
    Aynen abi, bizim arkadaşın pert motoru 2 günde gitti Fiyat da motor da temiz olmasına rağmen @sokollu nun cbr 2 ay bekledi...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03298204/detay

250 daha verip sıfırını alın bu nedir yaw.. En kötü her yerde 8.870..

bu 5. motorum. İnanın 500 km de motosikletlere bile bir çakallık arıyorum. Hele km düşürmenin bu kadar kolay olduğu memlekette hayatta.. Ya 2005 model falan alırım arada uçurum olur fiyatta. Yada fazla verir 0 alırım kafam rahat eder..

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    1500 TL egzoz, 500 TL lastik masrafı yapıp 2016 model motoru bu paraya satıyorsa o motor alınmaz. Ayrıca kendi düşünceme göre egzozu değiştirilmiş motor alınmaz, uzaktan kumanda ile çalıştırılır hale getirilmiş motor alınmaz, herkesin 140 - 150 yapabildiği motorda devir saatini dibine kadar zorlayan, orada yanan vites ışığına dikkat etmeyen ve muhtemelen rodajına hiç dikkat etmemiş olan adamdan motor alınmaz.
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Hayın anlamıyorum ben, yetkili servisin "abi sen buna nasıl bakıyorsun, nasıl biniyorsun da bu kadar temiz ve diri bu duruyor bu motor?" sorusuyla karşılaştığım Pulsarım 97 oktan benzinle bile çok sıkıştırdığmda 140'ı zoraki çeviriyordu. 162 ne? Bir kere devir kesici oraya müsade etmiyor.

eyupsirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250
    Kardeş boş ver egzostu bilmem neyi, git sıfır al makinanı.

Motosiklet araba gibi değildir! Arabayı ikinci el alırsın binersin en fazla motorda sorun çıkar kaportada sorun çıkar seni yolda bırakır aldığın adama saydırırsın o olur.

Ama motor öyle değil. En basitinden lastiği patlamış ve yama yapmış olduğunu düşün motosiklette yama sıkıntıdır!

Al sıfırı, rahat et. Sonra hem kendin diğer istediğin şeyleri yavaş yavaş para biriktire biriktire takarsın inan bana çok daha keyifli oluyor.

Mütiş keyif alırsın öyle. Hem sıra sıra taktırdığın için ekstraları, makinadan da sıkılmıyorsun sürekli yeni bir şeyler oluyor çünkü.

Motosikleti
    CBR 250R 2016 (S) - NC 750X 2017
    Yol paramı karşılarsan İstanbuldan Trabzona motosikletini getirebilirim. Trabzonluyum. Gezmiş olurum :D
    mnurbulut bunu beğendi.

Motosikleti
    fazer
    Hayırlı olsun diyelim..

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Mantıklı 2. El alinir beyler sadece doğru kişiden
    Her 2. El motora çöp gibi muamele yapmayin
    Yarin öbür gün motor satarken size de bu şekilde davranırlar ne demek istediğimi anlarsınız
    Salurbey bunu beğendi.

mnurbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Hepinizin yorumları benim için çok değerli. Çok teşekkür ediyorum ilginize. Gittim bugün Rizeye arkadaşımla beraber. Baktık motora belli 3 5 hasarı var. Adam hepsine kılıf uydurmaya çalıştı. Dedik Trabzona gelir misin ustamız baksın. Kabul ettiler. Her işte bi hayır var arkadaşlar gerçekten. Geldik baktık ki ne egzoz akrapoviç ne lastikler bahsettiği gibi. Düşmüş kalkmış ıvır zıvır. Dediğim gibi her işte bi hayır var iyiki gitmişim Rizeye. Bajaj servisindeki ustamız sağolsun almamıza engel oldu ve bi motor tavsiye etti. Burda bankada çalışan bi abimiz. Evli barklı adam. 1800 kmde 2016 model. Arka ve yan çanta demiri, 45 lt maxem arka çanta, çakar, gidon yükseltme aparatı vb. herşey mevcut ve gerçekten motor tertemiz. Anlaştık abiyle. O da istemeyerek sattığını söyledi. Yeni evliliğin verdiği borç harç falan. Yıllardan beri de motorcuymuş. İçimde gram şüphe kalmadı bu motorda. Yarın nasipse satışını alıcam. Fotoğraf yüklemeye çalıştım ama beceremedim mazur görün. Tekrardan çok teşekkür ediyorum yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Ayrıca sıfır almayı düşündüm. 8200e falan koyan ilanları hep aradım. Hiçbirinin elinde kalmamış. Ne yazık ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Yarın gündüz daha net fotoğraflar atıcam inşallah

Motosikleti
    pulsar ns200
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde binersiniz inşallah.
    mnurbulut bunu beğendi.

mnurbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı mkolia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde binersiniz inşallah.
    Teşekkür ederim, çok sağolun

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Memlekete 81 vilayetinde dürüstlük yerlerde gerisi ekle işte dürüst olanda dürüstü zar zor buluyor sözde motosiklet kardeşliğimi dersin kaleşliğimi dersin varsın gerisini anlayın

Sözlerim dürüst olanlara deyil kime etiğimi kendileri iyi bilirler
    jimi_hendrix ve mnurbulut bunu beğendiler.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Olmuş bitmiş hayırlı olsun; belki sonradan okuyanlar için iki fikrimi yazayım ben de, ilk ilandan bahsediyorum.

İlan başlığını bu şekilde açan, ilan detay açıklamasını bu şekilde yazan, doğru düzgün fotoğraf koymayan birinden; güya akrapovic takılmış pulsar falan almam hayatta.
    mnurbulut bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Olay bitmiş ama dayanamadım, ya tamam herkesin malı kendine kıymetli küçümsemiyorum asla, ama ulan ben te250'ye FMF egzoz almadan önce 1 hafta düşündüm acaba bu egzoz bu motora fazlamı diye.
    Pulsar ns'e akropovic egzoz hmm..

Hayırlı olsun kardesim, Allah mutlu mesut kazasız belasız değiştirmeyi nasip etsin.
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olay bitmiş ama dayanamadım, ya tamam herkesin malı kendine kıymetli küçümsemiyorum asla, ama ulan ben te250'ye FMF egzoz almadan önce 1 hafta düşündüm acaba bu egzoz bu motora fazlamı diye.
    Pulsar ns'e akropovic egzoz hmm..

Hayırlı olsun kardesim, Allah mutlu mesut kazasız belasız değiştirmeyi nasip etsin.
    Cevap veriyorum; fazla İnşallah keşke dedirtmeyen bir sonuç almışsındır.

pulsarda egzoz yok orjinalde, malum altta tüp, o da görünmüyor çok fazla. Motor o haliyle güzel görünüyor. Ben CBR'nin egzozu nasıl saklarız pulsardaki gibi diye düşünürken, adamlar pulsara egzoz takıp onun da sağdan çıkartıyorlar ya, ilginç.
    MrMud bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

pulsarda egzoz yok orjinalde, malum altta tüp, o da görünmüyor çok fazla. Motor o haliyle güzel görünüyor. Ben CBR'nin egzozu nasıl saklarız pulsardaki gibi diye düşünürken, adamlar pulsara egzoz takıp onun da sağdan çıkartıyorlar ya, ilginç.
    Hocam egzozu aldım ben şahsen çoktan full carbon, te250 off-road kullandığım için ses rahatsızlık verir mi gibi bi sorun yok haliyle, çünkü ses 1 kilometreden duyuluyor :D
    Performans olarak hayrı oldu mu dersen eğer, arazide yüksek devirden alçak devire ani düşüşler cok yaşandığı için, heleki 2T makina olunca, orjinal husky egzozda devir düşerken egzoz dumanı atamıyordu, fmf'de o problem ortadan kalktı şimdi ani devir düşüşlerinde egzoz çatır çatır ediyor, 2t makinalarda egzozun patlamasına cidden ihtiyaç duyuluyor, apaçilik gibi görünüyor ama dışı seni içi beni yakar
    efendy06 bunu beğendi.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Soba borusu egzoz iyidir abi, bi ara sırf merakımdan egzozu sökük halde bir baktım cıbıra... Yok abi egzoz yakışıyor, egzozsuz bayağı kötü gözüküyor
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)