çay tutkunu geziciler için bulduğum müthiş fikir
Reklamlar
-
aracınıza bir sicak su, bir de demlik kazani monte ediyoruz. bu temiz suyu, radyatör suyu ve egsoz sıcaklığı vasıtası ile isitiyoruz. yolda giderken cayimizi sistemden demleyip bir süre daha seyahat ettikten sonra motoru ya da aracı kenara çekip mis gibi cayimizi yudumluyoruz.
nasıl fikir?
Reklamlar
-
-
-
Çakmaklıktan elektrik alan termoslar var kullanımı daha kolay uğraşmaya değmez gibi fiyatıda cuzi miktarlarda
-
Buralarda harcanıyorsun delikanlı.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
-
ben radyatörün su kabına poşet çay atıp sonra hortumla ordan çekeriz diye düşünmüştüm
-
-
Gömmeyin adamı.Kendiniz böyle fikirler bulamadığınız için kıskanıyorsunuz dimi.
-
kardeşim "geziciler" falan demişsin, cumhurbaşkanı foruma kayıt oldu sandım...
-
-
-
-
arta kalan çay yapraklarıyla da gözlerimize ılık ılık masaj yapıyoruz...
-
Çay bittiği zaman tuvalet ihtiyacımız olacak. Onun için bir de tuvalet monte edelim. Şeyimizi de artçı koltuğuna selpak rulo aparatı yapıştırarak silebiliriz.
-
-
motora bi çakmaklık yapıyosun sonrada çakmaklık girişli aletten alıp 5 dakikada çayını demliyosun nasıl ama
-
bindiregandi adlı üyeden alıntı
Egsozda patlıcan közleme
Bu tutar bak benden demesi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
aracınıza bir sicak su, bir de demlik kazani monte ediyoruz. bu temiz suyu, radyatör suyu ve egsoz sıcaklığı vasıtası ile isitiyoruz. yolda giderken cayimizi sistemden demleyip bir süre daha seyahat ettikten sonra motoru ya da aracı kenara çekip mis gibi cayimizi yudumluyoruz.
nasıl fikir?
Abi senin dediğini 600rr gibi bir makinayla şehir trafiğinde yapsak kahvehane işletecek çay çıkar.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Bu tutar bak benden demesi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Abi senin dediğini 600rr gibi bir makinayla şehir trafiğinde yapsak kahvehane işletecek çay çıkar.
Sen yarım saatlik yüksek devirlerde bir sürüş sonrası kendi motorunun egzozuna bir dokun (çıplak elle dokunma sakın) 600rr falan halt etmiş. Ev ısıtılır o sıcaklık ile, ev. Zaten ekosistemi bizim motorlar bozuyor. Öyle egzoz mu olur lan başka bir galaksinin güneşini taşıyoruz ayağımızın altında
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Sen yarım saatlik yüksek devirlerde bir sürüş sonrası kendi motorunun egzozuna bir dokun (çıplak elle dokunma sakın) 600rr falan halt etmiş. Ev ısıtılır o sıcaklık ile, ev.
Zaten ekosistemi bizim motorlar bozuyor. Öyle egzoz mu olur lan başka bir galaksinin güneşini taşıyoruz ayağımızın altında
yok abi motordan bahsediyorum ben, sürüş esnasında dahi motoru tutabiliyorum ben...
Bizim egzoz iyi bu arada tam böyle patates patlıcan közlemelik. Şööyle bi ezme salata yapacan bir de var yaa üffff, canım çekti valla ben yemeğe gidiyom.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)