Türkiye'de yasal ne kadar ölçü? Diğer ülkelerde durum nasıl?
Türkiye'de yasal ne kadar ölçü? Diğer ülkelerde durum nasıl?
en azından hindistanaki gibi öne de plaka takma zorunluluğu yok,çok karıştırmayalım mevzuyu. akıllarına gelir falan. aman diyeyim
yönetmelikte yazan 15x24 cm ; çay tepsisinden hallice bi şey.
kız istemeye gittiğinde, "şey zahmet etmeyin ben tepsiyi getirdim" dedirtir.
Çok güldüm :D... tepsi ha? )
Daha büyük olanları da var.
Bazı avrupa ülkelerinde kocaman, yelken gibi.
Önde de zorunlu olan var.
Dolayısı ile bu konuda uçlarda değiliz.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Baya memnunuz yani plakamızdan öyle mi? Şükredelim..
arkaya spoiler gibi takmakdansa öne küçük bi şey takmayı yeğlerim.
Frenlemede yelken etkisi yapsın diye öyle tasarlanmış bilmiyor muydunuz.Devletimiz bizi düşünüyor.
Amerika süper. Küçücük. İngiltere rezalet. Yelken gibi. Arkadan rüzgar vurunca faydası oluyodur muhtemelen
İngiltere de küçük yapılmasına izin var hocam. Dilerseniz küçük bir mebla verip küçük istiyorum diyebiliyorsunuz. Amerika bu konuda herzaman olduğu gibi çok şık ve motorseverleri düşünüyorlar.
E şahaneymiş... nasıl oluyor? Hiç duymamıştım. Anlatabilir misiniz? Diğer illerde de oluyor mu?
o ılden ile değişiyor sanırım mesela adanada çay tepsisi gibi kiliste minicik hatta küçüçük orjınal yanı mühürlü eskiden araçdan araca değişiyordu motorsiklete ayrı mobiylete ayrı basılıyordu sanırım bazı motorlardakiler küçüçük bazıları kocaman sanırım eski olanlar küçük sonraki yıllarda standart getirdiler
En pahalı benzini kullanıyoruz.Bi zahmet plakamız da büyük olsun
ruhsat sahibinin ikamet yerine göre alınıyor zaten plaka.
misal, benim motor annemin adına, o sebeple plakayı Bursa/Orhangazi'den aldık, yönetmelikte yazan neyse onu verdiler: tepsi...
ben Kilis'teydim, vekaletname vardı, trafik şubeye "yıpranmadan dolayı değiştirecem" dedim (gerçi plaka pırıl pırıldı; ama sorun çıkarmadılar), Kilis'ten eski plakanın nerdeyse yarı boyutundaki plakayı aldım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)