çok mu çok sağır var? bizde mi bir problem var?
Reklamlar
-
Sende problem var arkadaşım ybr kullanıyordum fıtı fıtı gitmesine rağmen herkeste görüyordu beni ama sen şehiriçi gaza yüklenir bir anda aralardan
çıkıverirsen adamın çocugu hastadır, ev kirası yetişmemiştir, kafası başka yerdedir, gerçekten sağırdır... duymayabilir sen o motosiklete
biniyorsan gerçek motosikletli olacak onun yerine duyacak görecek hatta yaşlıysa durup sen geçireceksin motosiklet kullanmak bunu gerektirir bence
duyacaksın.
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Reklamlar
-
-
Önce şunu bir sorayım, on yıldır motor sürüyorum neden ben böyle ses duyurma ihtiyacı hissetmiyorum ? Yolda ilerlerken herkesin ve özellikle yayaların benim önümden koşuşarak çekilmek zorunda olmadıklarımı bildiğimden olabilir mi ? Bu insanları hayvan sürüsü gibi mi görüyorsun ki sesten korkup çekilmelerini bekliyorsun ? Ben senin bahsettiğin tipte apaçileri gördüğümde, o berbat egzoz seslerini 50 metreden duyduğumda, ağızlarını burunlarını kırasım geliyor, içimden küfrediyorum. Bu sürüye dahil olmak mıdır niyetin yoksa zaten dahil misin ?
Ulan dua edin şu forumda moderatör değilim.
-
gibigibi1985 adlı üyeden alıntı
Konuyla ne kadar bağlantılı bilmiyorum ancak, şöyle bir davranış türü var;(özellikle şehir içinde) yaya geçidi vs olmayan bir yolda karşıdan karşıya geçerken geldiğimi gördüğü halde en ufak bir istif bozmayıp öyle sakince bakınan yayalar, hatta yolun ortasına kadar gelip motosikletin geçeceği kadar mesafe bırakıp geçmeni bekleyenler.En ufak bir temasta yerdeyim.(Sorun trafiğe has değil maalesef hayatın her alanında böyleyiz)
Nice niceler sigir dolu
-
Temkinli yavaş sürmekte fayda var
-
Yolların aslında yayalar için olduğunu önce okulda, sonra sürücü! kursunda anlatmaz isen, kuatromeb'in dediği gibi midtown maddness, gta ile büyüyen tayfa yolları kendi malı sanır...
Böylesi gidecek medeni bir ülkeye, yayanın üstüne sürecek mahkemede bulur kendini oradan da akıl hastanesine durumun tespitine gönderirler, gönderirler ki aklı başında mı anlasınlar...
Kanunsuzluğun kanun olduğu orta doğu cahiliyesinde bile ehliyet kursunda anlatırlar: büyük küçüğe yol verecek diye. Anladıın? Ama bizim cahiliyede tır, otobüsü taciz eder, o arabayı taciz eder, araba motoru, aha bu ortamda motorcu da yayayı taciz eder. Yazık, çok yazık
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
gibigibi1985 adlı üyeden alıntı
Konuyla ne kadar bağlantılı bilmiyorum ancak, şöyle bir davranış türü var;(özellikle şehir içinde) yaya geçidi vs olmayan bir yolda karşıdan karşıya geçerken geldiğimi gördüğü halde en ufak bir istif bozmayıp öyle sakince bakınan yayalar, hatta yolun ortasına kadar gelip motosikletin geçeceği kadar mesafe bırakıp geçmeni bekleyenler.En ufak bir temasta yerdeyim.(Sorun trafiğe has değil maalesef hayatın her alanında böyleyiz)
Kesersin gazı olur biter, kaldı ki o yol zaten yayanın, sen araç üstündesin beklemek sana düşer. Ahlakende sana düşer; kanunen de sana düşer.. şimdi o yaya koşmaya kalktı takıldı düştü sen de onu ezdin. Hani anladık, dünyadan haberin yok da hiç mi duymadın araba yayaya çarptı haberi, motorcu yayayı ezdi haberi? Bolca duymuşsundur. Peki hiç duydun mu yaya kamyona çarptı haberi? Duyamazsın.. çünkü sorumluluk motorize olanındır. Var mı bir kişi ben yaya kamyona çarptı diye duydum, gördüm, dinledim diyen? Var mı? O yaya korktu geri dönmeye kalktı, senin geçerim dediğin yere döndü gene sen çarparsın ona!!! Anladın mı? Yaya sana çarpmaz... Motorize olan çarpar..
Hadi bunları geçtim ortadoğu cahiliyesinde trafik kitabında egzostla ses duyurmak nerede yazıyor? Hani ben ehliyeti 20 yıl önce aldığım için belki arkadan bir yerlere eklemişlerdir?
Siz asıl o egzostlarla aldığınız hayır dualarını düşünün.
-
böyle mal dolu bir ülkede tabiiki forumunda da bol bol elbet baya vardır zaten aksini kimse söylemiyor, neyse görmemezlikten gelelim biz işimize bakalım çözüm üretelim o mallar bize vatan haini desin
bugün 100 ile sol şeritten giderken yanımdan bmw nin 1000rr ın advencar olanının akrep egzozlu olanı yanımdan hızla geçti gitti ama yanımdan geçesiye bir ses gelmedi sonradan önümdeyken sesi geliyordu çünkü egzozu artık beni geçtikten sonra bana bakıyordu, aksine bize gittiğimiz yöne ses gitmesi gerekiyor
-
bizim motorlarda ses yok, 230 kg. luk motor üstelik, ya biz ne yapalım
motor sürücüsü demek kazayı önceden gören (olacağını kestirip planlama yapmayı kastediyorum) ona göre sürüş planını yapan anlık olarakta güncelleyen insan demektir, o yüzden ses çıkması bizim için önemsiz, korna çalarız gerektiğinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)