CBF150'den sonra hangi 250cc gider ?
Reklamlar
-
BENİMDE CBF150 M VARDI :D
Reklamlar
-
Eğer alıp uzun süre satmamayı düşünüyorsanız hondanın iki silindirlik makineleri çok daha güvenli olur. bende cbf150 den sonra inazuma parasına nc700s aldım abs ve kombine frenli bakımları 12bin km de yapılıyor. aklınızda bulunsun.
"Edeple gelen lütufla gider"
-
Bence bu işe biraz da keyif katmak istiyorsanız NC700S veya NC750X sizin için çok güzel olur.
-
ismaileren adlı üyeden alıntı
CBF 150'yi satınca yeni motor arayışlarına başladım.
Abi sana bi binlik yakışır, o da olmadı patlat bi altıyüzlük gibi gazlamaları şimdilik göz ardı ediyorum.
O yüzden 250cc bir naked alayım diyorum.
Nasıl birşey olsun istiyorum;
-*- Sakin bi motor olsun. Henüz kendimi usta olarak görmüyorum. Beni alıp geçmesin gürp diye
-*- Şehir içinde kullanımı kolay olsun. Manevra kabiliyeti yüksek olsun.
-*- Ben yaşlı adamım. O yüzden fazla bağırmasın, yani yüksek devir gerektirmeyen bir makine tercihimdir.
-*- Uzun yola gelebilsin. Yeri geldimi 4 saatlik memleket yolculuğunu konforlu bir şekilde tamamlatabilsin.
-*- Mekanik aksam konusunda acemiyim. o yüzden arıza çıkarma ihtimal az olsun. bakımı kolay olsun.
Bu doğrultuda aklımda olan modeller;
KTM 250 Duke ABS
Yamaha MT25
Kawasaki Z250SL
Suzuki Inazuma
Benelli TNT 250
Sizlerinde düşünceleri duymak isterim. Siz hangisini önersiniz? Veya bunlardan başka bir model önerir misiniz?
Görüşüm ;
Suzuki Inazuma
-
@Mustaphalanx
İsimli arkadasin yazdiklari gayet mantikli. cift silindir yuksek cc fakat fazla guclu olmayan sakin bir motosiklet almaniz sizin icin daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.
-
en rahatı inazumadır,
sonrasında kalite olarak ktm yi önerebilrim, absli olması da bi artı tabi.
eğer boyunuz 180 cm üzerindeyse mt25 pek tavsiye etmem, bacaklar iki büklüm kalıyo, denedim.
kawasaki ve benelliyi test etmediğim için bi yorum yapamıcam.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
@Mustaphalanx
İsimli arkadasin yazdiklari gayet mantikli. cift silindir yuksek cc fakat fazla guclu olmayan sakin bir motosiklet almaniz sizin icin daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.
250cc falan derken bugün kendimi NC750s bakarken buldum iyi mi
-
Alayı iyi gider
Ama tercih Suzuki Inazuma
-
03 Aralık 2018, 22:18
Cbf150 de inazumada başlangıç motorlarıdır.Cbf le başladıysanız inazuma zaman kaybıdır çok kısa zamanda tekrar büyütmek isteyeceksiniz bence çok doğru karar verip nc750 s almışsınız
-
04 Aralık 2018, 02:02
inazuma ama f ni öneririm grenajlı touring olanını..
-
04 Aralık 2018, 03:04
logaritma adlı üyeden alıntı
inazuma ama f ni öneririm grenajlı touring olanını..
Suzuki de İnazuma dan daha konforlu , daha az yakan , daha yakışıklı 250 cc lik bir motor var , üstelik Abs li , bir çok bayide de test sürüşü ne açık ;)
-
04 Aralık 2018, 03:22
ismaileren adlı üyeden alıntı
CBF 150'yi satınca yeni motor arayışlarına başladım.
Abi sana bi binlik yakışır, o da olmadı patlat bi altıyüzlük gibi gazlamaları şimdilik göz ardı ediyorum.
O yüzden 250cc bir naked alayım diyorum.
Nasıl birşey olsun istiyorum;
-*- Sakin bi motor olsun. Henüz kendimi usta olarak görmüyorum. Beni alıp geçmesin gürp diye
-*- Şehir içinde kullanımı kolay olsun. Manevra kabiliyeti yüksek olsun.
-*- Ben yaşlı adamım. O yüzden fazla bağırmasın, yani yüksek devir gerektirmeyen bir makine tercihimdir.
-*- Uzun yola gelebilsin. Yeri geldimi 4 saatlik memleket yolculuğunu konforlu bir şekilde tamamlatabilsin.
-*- Mekanik aksam konusunda acemiyim. o yüzden arıza çıkarma ihtimal az olsun. bakımı kolay olsun.
Bu doğrultuda aklımda olan modeller;
KTM 250 Duke ABS
Yamaha MT25
Kawasaki Z250SL
Suzuki Inazuma
Benelli TNT 250
Sizlerinde düşünceleri duymak isterim. Siz hangisini önersiniz? Veya bunlardan başka bir model önerir misiniz?
Gerek tasarımı gerek sağlamlığıyla ve sizin kriterlerinize en uygun motor yazdıklarınız motorlar içinde inazuma gider.
-
04 Aralık 2018, 09:44
-
04 Aralık 2018, 13:16
Şubat 2017' de sormuş, herhalde şimdiye kadar almıştır
-
04 Aralık 2018, 14:01
250 lik demişsiniz ama bence sizin motorunuz nc750x
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)