Tecrubeli arkadaslarin onerilerine acigim simdiden tesekkurler 😊
Tecrubeli arkadaslarin onerilerine acigim simdiden tesekkurler 😊
Sıfır ise honda cbr125r #(benim alacağım)
Absli bajaj pular rs200
Nerede kullanacaksın, beklentin nedir, sıfır mı ikinci el mi istiyorsun, tecrüben var mı? Bunları bilmeden öneri vermemizi istersen, RX3i al sıfır, ne bileyim, 2. el R25 al bulabilirsen, bulamazsan CBR250 al, Pulsar alma, 13 bin lira çıkartabiliyorsan sakın alma. Tamam paran 8 ise, 9 ise alınır da 13 bin lirası olan adama pulsar önermek nedir? Bana göre, 2. el transalp al 2004-2005 model falan muhakkak bulunur. 6 litre yakar 100 kmde ama olsun, bozulmaz.
Kardeşim neden pulsar almasın? Ayrıca pulsar 11.600 tl sıfırı
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
tecrüben varsa, motordan anlıyorsan ve tanıdık ustan var ise 2007-2008 cbf500 ü öneririm, elektroniği olmayan bir motordur, karbüratörlüdür...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
İyi bir araştırma ile ikinci el INAZUMA alabilirsin. Üzmez seni her yola gelir.
Dogru soyluyorsun aciklama kismi yetersiz kalmis tecrubem war 250 cc de yine 250 cc dusunuyorum zaten.yakit tuketimi dusuk kullanim sehir ici gezi amacli ayrica yazin kismetse arkadaslarla karadeniz turu ve gurcistan batum yapicagiz.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
az yakıt, yeri geldimi şehir içi, yeri geldimi gurup halinde tur olarak kullanacaksan ( artçısız kullanacaksan ) CBR250 den başkasını önermem doğru kaçmaz. İşletme maliyetleri en ucuz 250cc Honda da bu arada.
İnazumada güzel konforlu bir tercih ancak motor kg bazında ağır ve uzunyolda 100-110km bandında zaten yakıtı cbr250ye göre yüksek birde 110km bandının üstüne çıktımı çok yakıyor. (tecrübe edildi bizzat). çok çok fazla bir yakıt söz konusu değil katlanırım dersen sadece uzun yolda inazuma +1
200 ns abs
İnazuma 180kg, r25 166kg, cbr250 160 kg. Şimdi bu 15-20kg fark adamı çok zorlar yaa vay anasını, şimdi düşünsene cbr 250 süren adam arkaya 80 kg artçı alsa motor sürücü hariç 240 kg olur nasıl sürecektir o motor gidermi şimdi[COLOR="Silver"]
Bende cbr 1000rr almak istiyorum ama çok ağır o yüzden almıyorum
Kesinlikle Inazuma
Tam paranıza göre sıfır sym Wolf 250 ni alabilirsiniz çok az yakar gidişi de iyidir 160 165 görür hiç sorun çıkarmaz oldukça da kaslı dır.incelemenizi öneririm.
xevo 250 konforlu, düşük yakıt sarfiyatı, uzun yol için bire bir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)