Nesimi'ye sordular "yarin ile hoş musun?"
Hoş olayım, olmayayım, o yar benim kime ne...
Nesimi'ye sordular "yarin ile hoş musun?"
Hoş olayım, olmayayım, o yar benim kime ne...
Hamdım, piştim, hala hamım.
Bu topcase konusu da bir garip. Millet görünüşünü tartışıyor. Yahu kimse zaten şekil için takmıyor ki. Dengeyi bozuyor, güzel görünmüyor, ses yapıyor. Ama sele altı darsa ve cebinize sığmayan bir nesneyi taşımanız gerekse hindi gibi düşünüyorsunuz.
Bu çantaların en dandiği bile 2 saniyede kolayca sökülüp takılabilen cinsten. Dolayısiyle o çanta takılacak. Ha siz görüntüsünü sevmiyorsanız çıkarın kenara koyun, ihtiyacınız olunca takarsınız.
Artçının oturduğu yere takılan çantalar var, bir araştır derim. Hem topcase gibi sırıtmaz hemde denge bozmaz.
Topcase içlik gibidir..
Bir alıştın mı çıkaramazsın çıplak hisseder üşürsün, o yüzden hiç başlamayacan sigara gibi meret
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
kuyruk üstü çantalar var , onlardan takabilirsiniz.Saddle Bag denen heybe türündekiler ise ss lerin sürüş tarzında tehlike yaratabiliyor,tekere sıkışma sürtme gibi,o yüzden çok uygun bir montaj ve çanta olursa belki. veya yukardaki resimdeki hayabusa gibi motoru GS'e çeviriceksiniz.Canta ve bağlama işi yanlış yapılırsa hayati kazalara sebebiyet veriyor.Ayrıca ss deki sürüşü çantaları dikkate alarak yapmak gerekiyor,ağırlık ,aerodinamik gibi.İşin görseli ve fonksiyonerliği kadar güvenlik boyutunuda unutmayın ltfn.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)