Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Al sat döngüsünü bitirip hayalindeki motoru sürenler

REKLAM ALANI
    gorefest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09 Tracer
    Bu işin sonu yok maalesef, hayalimdeki motor cbr600F di. Aldım 7-8000km binip, yarışlara gircem diye CBR1000RR aldım. İlk defa bir araç satarken gözlerim dolmuştu, çok seviyordum namussuzu. Şimdi yolda kullanmak için Tracer 900, pist için CBR1000RR'ım var fakat insan oğlu işte doymuyor, gönül istiyor ki bitane S1000XR olsun yolda kullanayım, bitane scooterım olsun Beverly BV350 sport turing olsun, pist içinde bi kawasaki Zx10RR olsun. Arada araziye çıkmak için bitane de KTM 250EXC olsun oh. Olsun da olsun. Öküz alırız la o paraya ))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Z300 satıldı/2014 X max 250 ABS
    hayallerimde yatan çok motor var ama malesef piyasanın içinde bulunduğu içler acısı durumdan dolayı elimdekini satamadım.Haftalardır ilanda satılsa versys 650 düşünüyorum direk son nokta ise sanırım ktm 1290 super duke olur :D

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    al-sat döngüsünde miyim bilmiyorum. Hayalimde bir motor yok. Şu an memnunum ama belli olmaz, bütçe planlaması yapıp alabileceğim motorlara bakarım ben. Yükseklerde gözümüz yok.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    O döngü hiç bitmez.. Üretim devam ettiği sürece.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel ve süslü kelimelerle ifade edilmiş olsa da nihayetinde akıldan geçen düşünceler bunlar. Net sonuçlardan bahsedelim....

Aylarca süren tamirden sonra eve dönen motosikleti kıskandı eşim, artık ne yaptıysam, nasıl baktıysam bilemiyorum...
    güzel sever diye isnat ederler
    motorumdan gayrı sevdiğim mi var ?

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)