hocam yani anlatmak istediğim size 15 bin km de bir cbr ı pazarlıkla yaklaşık 7000 tl gibi rakamlara alabileceğiniz.
hocam yani anlatmak istediğim size 15 bin km de bir cbr ı pazarlıkla yaklaşık 7000 tl gibi rakamlara alabileceğiniz.
90 da mı ? Bilemiyorum. Anlayamadım ben o olayı ama anlatmak istediğim olay biraz daha farklıydı zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Abi inan chooper-cruiser motorları nakedlerden daha çok araştırdım.Naked ile şehir içi trafikte çok rahat hareket edip, Hazır biraz da gençken sportif bir motor kullanmak istedim. Açıkçası nakedlerın torkları benı cok cezbediyor.Choopperlerın dönme kabiliyeti ve gerçekten çok problem cıkarmalarından dolayı elemek durumunda kaldım.Benzin olarak da biraz fazla yakıyorlar.Daystar cok guzel,RKS-Blackster,Regalraptor DAYTONA,GV250 felan bunlar cok guzel motorlar.Biraz pahalılar. Abi gerçekten önceliklerim olmasa 20-25 bin tl bile verip motor alırım ama gerçekten önceliklerim var. O yüzden 6-7 ye guzel bir motor alayım dediğim zaman 1 sene öncesınde sürüyle motor vardı.Şimdi 10 dan aşagı güzel motor yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
Gel muhabbete sen de katıl. Forumda okumak yazmak güzeldir. Benim şuanda bir motorsikletim yok.Gerçekten güzel kaliteli bir motorum olsun istiyorum.Ben belki 10 yıl motor kullanmış bir insandan 10 kat daha fazla araştırma yapmışımdır. Ama motor hakkında hiç bir bilgisi olmadan 1 ay motor kullanan insan benden daha tecrübeli durumdadır. O yüzden buradaki abilerimin,ablalarımın ve kardeşlerimin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum. Kağıt üstünden bir yordama yapılabilir ama gerçek kullanım çok farklı. Ben bu zamana kadar cok tanıtım videosu izlemişimdir. Ama uzun kullanımda neler olacagını öğrenmek gerçekten çok zor. Burada objektif ve subjektıf tum yorumları merak ettıgım için varım.
demode olduğunun farkındayım lakin aklıma ilk gelen motor o oldu. yazdığıma dikkat edersen adı sanı bilinir motorlara yönelmesini önerdim. şimdi bajaj bilinmiyormu dünyada şukadar satıyor diyebilirsin lakin yine aynı yazdığım yerde sebebinide açıkladım. iki gün sonra distribütör değişirse yeni kullanıcı arkadaşımızın çekeceği zorlukları düşün.
garantisi varsa ve motor arıza çıkartıp garantiye gittiğinde karşılaşacağı muamele büyük ihtimalle "kardeşim sen bunu hede firmasının distribütörlüğünde almışsın garantini onlar sağlayacak. hede firmasına gidersin bu seferde senin markanın distribütörü hödö firması git onlara" heleki distribütör değişiminde yedek parça ile ilgili anlaşmazlıklar çıktımı görme keyfini. yaşadım biliyorum bkz hyosun gv 250. son bir kaç aydır parça sorunu çözüldü. en son yaşadığım sorunda yetkili servis merkezi aradı merkezin dediği motoru bizden almadıysa uğraşma oldu. Allahtan bir şekilde hallettiler.
abi en iyisi chopper önerin chopper :D regal raptor daytona cok hosuma gıdıyo :D :D 2. el 9-10 a onu alcam baksana hepsının fıyatlar fırladı :D en keske hıc cf pulsar ezık ezık gırmeyeydım dırek saglam bı chopper sorsaydım blackster veya daelimn de cok ıyı ama ya regal spıder ya da daytona coook hosuma gıdıyor hastasıyım da ona da bı ton laf edecekelr korkuyorm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)