Bumoto Gallardo F1 Efi Maxi 3 Tekerlekli Scooter
Reklamlar
-
SİLİNDİR HACMİ : 250 Cc Full Enjeksiyonlu
MOTOR TİPİ : Tek silindir 4 Zamanlı 4 Subap
SOĞUTMA SİSTEMİ : Su Sogutmalı
MOTOR GÜCÜ : 23Hp
ŞANZIMAN : Degişken Akışlı Otomatik CVT
MARŞ SİSTEMİ : Elektrik
ATEŞLEME TİPİ : CDİ
YAKIT KAPASİTESİ : 13Lt
AKTARMA SİSTEMİ : Kayış
UZUNLUK : 2250mm
GENİŞLİK : 800mm
YÜKSEKLİK : 1700mm
ÖN FREN : Çift Disk
ARKA FREN : Disk
ÖN LASTİK : 120/70-12
ARKA LASTİK : 140/60-14
ÖN AMORTİSÖR : Ön iki Bağımsız Full Elektronik
ARKA AMORTİSÖR : Arka İki
AKÜ : 12V- 10AH
BOŞ AĞIRLIK : 150Kg
TAŞIMA KAPASİTESİ : 195Kg
MAKSİMUM SÜRAT : 140Km
FREN SİSTEMİ : El İle
Bu motosikleti kullanan varmı veya başka markaları gidişi seriliği viraja girişi frenleri vesayre nasıl ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Güncel....
Reklamlar
-
Bununla aradan dereden giremezsin ki sonuçta motorsikletin avantajlarından birisidir bu pratik hızlı olması..Bildiğin tropötör işte.. Hea bir ara bende niyetlenmiştim almaya ama trafikte araç bekledikten sonra bir avantajı yok...
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Bununla aradan dereden giremezsin ki sonuçta motorsikletin avantajlarından birisidir bu pratik hızlı olması..Bildiğin tropötör işte.. Hea bir ara bende niyetlenmiştim almaya ama trafikte araç bekledikten sonra bir avantajı yok...
motor bu aralardan geçmez diyon yani
-
farfur adlı üyeden alıntı
Araya bağlı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
aralardan geçmesine geçerde satacağın zaman pek hayra geçmeyebilir.
bu ürünü ilk türkiye ile tanıştıran Dilek Budak ve kardeşleriydi o sıra baya ilgi çekti ama beklediği ilgiyi satışta gösteremedi.
Adı sanıda unutuldu hala bu kardeşlerdemidir yoksa ismi sattılarmı bilmiyorum maceraya gerek varmı sence.
http://www.elturknews.com/article/BU...desi-oldu.html
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Kardeş sağol Allah razı olsun, tesadüfen açtım röportajı izledim, bir tarafta 1870 yılında sanki ilk tv röportajını yapan insan modeli, diğer tarafta motordan gram anlamayan motor ithalatçısı birisinin bir araya gelmesinden, bu kadar berbat ve ne olduğu anlaşılmayan bir röportaj izledik sayenizde.
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
Kardeş sağol Allah razı olsun, tesadüfen açtım röportajı izledim, bir tarafta 1870 yılında sanki ilk tv röportajını yapan insan modeli, diğer tarafta motordan gram anlamayan motor ithalatçısı birisinin bir araya gelmesinden, bu kadar berbat ve ne olduğu anlaşılmayan bir röportaj izledik sayenizde.
aga ben de senin yüzünden seyrettim yaaa
-
2012 senesinde izlemiştim bende.
kısmet sizlerdeymiş
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
seriliği viraja girişi nasıl kullanan varmı
-
-
O kadın şarkıcıydı ya ne ara ithalatçı oldu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
bu tek tekere göre daha dengesiz olmaz mı?
-
uzak durun böyle ne idüğü belirsiz melez şeylerden,yamahada olsa almayın,,satmaya kalktığınızda yapışır size alıcısını bulamazsınız
adam gibi 2 tekerlekli bir motor alın,,bu nedir yaaa
-
20 Ağustos 2021, 09:24
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama şu an bu motorun sıfırı 22.850 TL. Alınır mı sizce
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...35918474/detay
-
20 Ağustos 2021, 10:13
Travego24 adlı üyeden alıntı
2012 den beri bayide durmasının bir sebebi var. Macera aramazdım ben olsam.
-
20 Ağustos 2021, 10:54
Volta 5 alacagıma bunu alarım o da ayrı konu
-
20 Ağustos 2021, 10:59
Travego24 adlı üyeden alıntı
"SPOT ÜRÜNDÜR GARANTİ VERİLMEMEKTEDİR KUTUSUNDAN YENİ ÇIKARTIP KURULUMUNU YAPMAKTAYIZ"
-
20 Ağustos 2021, 11:25
Garanti vermiyorsunuz peki motorun herhangi bir sıkıntısı olduğunda parçaları var mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)