Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooter CC Yükseltmek

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    LİFAN LİON 125
    250'lik scooterin cc'sini yükseltebilirmiyim yükselirse en fazla kaç cc yükselir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    macera arama,kolay değil bu işler,dünya para harcarsın,motorun orjinalliğini bozup silindir piston grank vs bisürü şey değişmen gerekicek,hadi 250 yi 350-400 cc yaptın diyelim,,busefer varyatör kayış debriyaj diferansiyel,aktarma organları 250cc ye göre olduğu için iflas edip kaldıramayacak ve sorunların arkası kesilmeyecek,,

frenlerin zayıf kalmasınıda saymıyorum oda ayrı bir konu

ayrıca 400cc yapsan bile ,varyatörün küçük oluşu,diferansiyel dişli sayısı vs uyumsuz olduğundan kesinlikle gerçek bir 400cc lik scooterin performansını tutturamayacaksın

bukadar masraf yapıp birde motoru satmak istediğin zaman her tarafı ellenmiş olacağından büyük ihtimalle alıcısı bile çıkmayacaktır

sana tavsiyem

elindeki 250 yi satıp üstünü tamamlayıp daha büyük cc li scooter al

hem modifiye etmekten daha az para verirsin ,kafan rahat olur hemde satarken sorun yaşamazsın

ben şahsen öyle yaptım,,,250cc xmax im yetersiz geldiğinde satıp 400cc aldım sorun yok memnunum
    espresso ve farfur bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    LİFAN LİON 125
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    macera arama,kolay değil bu işler,dünya para harcarsın,motorun orjinalliğini bozup silindir piston grank vs bisürü şey değişmen gerekicek,hadi 250 yi 350-400 cc yaptın diyelim,,busefer varyatör kayış debriyaj diferansiyel,aktarma organları 250cc ye göre olduğu için iflas edip kaldıramayacak ve sorunların arkası kesilmeyecek,,

frenlerin zayıf kalmasınıda saymıyorum oda ayrı bir konu

ayrıca 400cc yapsan bile ,varyatörün küçük oluşu,diferansiyel dişli sayısı vs uyumsuz olduğundan kesinlikle gerçek bir 400cc lik scooterin performansını tutturamayacaksın

bukadar masraf yapıp birde motoru satmak istediğin zaman her tarafı ellenmiş olacağından büyük ihtimalle alıcısı bile çıkmayacaktır

sana tavsiyem

elindeki 250 yi satıp üstünü tamamlayıp daha büyük cc li scooter al

hem modifiye etmekten daha az para verirsin ,kafan rahat olur hemde satarken sorun yaşamazsın

ben şahsen öyle yaptım,,,250cc xmax im yetersiz geldiğinde satıp 400cc aldım sorun yok memnunum
    Çok doğru dedin öyle yapim ben teşekkürler.
    YERUÇAĞI bunu beğendi.

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesela bi gilera nexsus 500 olabilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)