Ahaha yok maksat yardımcı olalım. İşimiz bu ya. Araştıran yok pat hazıra konmak var.
Ciddi olmak gerekirse ss motorda kuyruğu çok seviyorum samimi söylüyorum onu söktünmü çok çirkin duruyor.
Ama bigün yolda magirus m2000 gibi ledli r25 gürürsem emin ol mutlaka durdurup gözüne sokucam o plakacığı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Ne demek sana serbest.
Enazından ledli r25 i ben beğenmiştim o kadarda kötü olmamıştı sahi söktümü hala duruyormu merak ettim
Aa 98 den beri oturduğum semt. Du bakim seni çıkarabilcem mi? Tanırım mutlaka.
memurların gözü kör ise suçunu yine kendileri çekerler yada başka personellerin. benim kimliğim bile ellerinde olsa adam bir kimliğe bakar birde elinde tutan adama bakar.
bir şey olmaz boşuna endişeleniyorsunuz.
cihazı satan personeli bulur parasını ödetirim olur biter :D
benim şahsıma vermiyorlar ki gerçi :D
Alfinsikar'ın çok güzel plaka kapama örtüleri var.
Şu an %3 indirimde.
1299 liraya.
Normal fiyatı 1330 lira falan kaçırmayın bence.
Plakasını nasıl kapatacağını bilemeyip forumlarda sormak durumunda olan bünyeler için üretilmiş bu özel ürüne sahip olmak bize bir banka havalesi yapmak kadar kolay.
Bu fırsatı kaçırmayın.
Elimizde son 3 milyon ürün kaldı acele edin.
Parayı illa havale etmenize gerek yok.
İstediğiniz her yolla alırız paranızı.
Pardon yollayabilirsiniz diycektim.
Geniş bilgi için www.dürüztsatici.kom
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Abi vatandaş olarak zaten yapan firmaya devlet garanti verdiği için hiç geçmediğimiz 3. boğaz köprüsü, Avrasya tüneli, İzmit körfez geçişi hatta yolcu garantisi verilen havaalanlarının parasını veriyoruz. Geçtiğimiz köprünün parasını versek ne olur.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği hgs betonun yakın geçmek de kameranın ölü noktasında kaldığımız gibi komik bir nedenden dolayı değil. Ağırlığı algılayan sensörü kenarından geçtiğimiz için. Gişelerde dikkat ederseniz asfaltta kesilip tekrar yamanmış alanlar var. O alanın dışından geçin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)