17 ile 19 arası olacakmış ilgilenenin dikkatine mayıs ayı teslim
17 ile 19 arası olacakmış ilgilenenin dikkatine mayıs ayı teslim
Fuarda gördüm, pek inceleme fırsatım olmadı ama, egzosu güzel görünüyor. Kalıbı biraz ufak, üzerine kilolu biri oturmustu kurcalayamadım. Ama street fightr naked cizgisinden cok uzak. Ekonomi motoru gibi bisey olmus.
Avrupa fiyatı $5,490
31,5kw/9000rpm , 42,8 hp'lik ABS li su soğutmalı güzel bir motor, bence Bajaj Dominar 'ın bu makina karşısında işi zor
http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/173153-cf-moto-400nk-cfmoto'dan-400cc-cift-silindir-yeni-model-geliyor.html
arkadaşlar motor bir aksesuar firmasının standında sıkıştırılmış vaziyette zaten o kadar dar bir yerdeki motora bakamıyorsunuz şu an dominar in yanında yım bu motora fiyat vermiyorlar sabah ki forumda geçen 17-18 rakamını sordum yok öyle bir şey dediler 400 nk ile ilgili söyleyebileceğim görüntü olarak al benisi Yüksek bir Motor
Abi o fiyata japon marka alınabilecek çok iyi motorlar var.Fiyatin revize edilmesi bence şart.Sadece görünüşe bakarak o fiyat verilmez o makineye
150 nk fiyat olarak uygunda yedek parça baya pahalıydı bundan dolayı satışlar etki edebilir bazı parçaları oldukça pahalıydı bununda o fiyat aralığında olursa çok zor fiyatta yüksrk zaten
bu arada abs li pulsar için 10 ile 11 arası bir fiyat bekleniyor bajaj standındaki bir görevli arkadaşın sözleri
Cümleten hayırlı olsun.Motor camiası türkiyede çok güzel bir yola giriyor.
Konuyla ilgili gelişme var mı?
teşekkürler bilgi için. almayacağım nasıl olsa
Az daha koymadan da ikinci el mt-07 alınabiliyor. Tarih 30 mart 2017
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)