Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

125 ya da 150 cc lik kullanışlı motor

REKLAM ALANI

merhaba ben 17 yaşında motor sürmeyi yeni yeni öğrenen birisiyim şuan da cbf 150 kullanıyorum bana yardım edebilir misiniz motorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve fazla bilgim yok tercihim 125 veya 150 cc liklerden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Başlığa da baktım yazdığınıda okudum anlam veremedim.Zaten halihazırda düzgün bir motorun var.Ama ehliyet durumu sıkıntı oluyor dersen.
    Ybr
    Cbe
    Discover
    Hunk
    Önerebilirim.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cbf den geçiceğin 150 -125 CCler şunlar
    Wr-125 x veya r
    Mt-125

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    zaten aradığın segmentteki en rahat motoru kullanıyorsun.

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Abilerimiz'de söylemiş ama zaten o segmentin en rahat motorların'dan birini kullanıyorsun. Ha yakışıklı değil o başka. Eğer yakışıklı bir motora binmek istiyorsan cbf'yi satıp üstüne biraz birikimle pulsar 150ns modeline bakabilirsin eğer pulsar'da sevmiyorsan çıtır hasarlı cbr125 lere bakılabilir o da olmazsa... Tabiki Bmw ile aynı klasmanda olan Kuba çita modelini tavsiye ederim gerçekten harika motor. Kod adı CeGe

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    cc artışı yapmıyorsan motorunu boşa satmış olursun. Sıkıntısı yoksa binmeye devam et.

Ergün Er. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araştırıyor..
    Alıntı ismetc1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ben 17 yaşında motor sürmeyi yeni yeni öğrenen birisiyim şuan da cbf 150 kullanıyorum bana yardım edebilir misiniz motorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve fazla bilgim yok tercihim 125 veya 150 cc liklerden
    Belli ki tarz değişikliği istiyorsun ya da motoru yenileyeceksin kardeşim. Önce tarzını , sonra bütçeni belirlemende fayda var sonuçta sendeki motorda 150cc olanlardan en tercih edileni,bunlardan sonra sana daha net yardımcı olabiliriz .

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Neden motoru değiştireceğini söylersen daha net yardımcı olunur.

Örneğin yakıt seni üzüyorsa aynı segmentte daha az yakan ve daha sorunsuz Hero Hunk öneririm.

Commuter değil biraz enduro-offroad istiyorum dersen Wr 125

Bunla zorlanıyorum artık scooter istiyorum diyorsan NMax-Pcx falan gibi. Bize değişim nedeni söyle.

lOğuzcanl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x-Treme Max
    Motordan istediklerini ve bütçeni yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Zira bu şekilde her kafadan farklı ses çıkacaktır...

Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Alıntı Ergün Er. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belli ki tarz değişikliği istiyorsun ya da motoru yenileyeceksin kardeşim. Önce tarzını , sonra bütçeni belirlemende fayda var sonuçta sendeki motorda 150cc olanlardan en tercih edileni,bunlardan sonra sana daha net yardımcı olabiliriz .
    Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden motoru değiştireceğini söylersen daha net yardımcı olunur.

Örneğin yakıt seni üzüyorsa aynı segmentte daha az yakan ve daha sorunsuz Hero Hunk öneririm.

Commuter değil biraz enduro-offroad istiyorum dersen Wr 125

Bunla zorlanıyorum artık scooter istiyorum diyorsan NMax-Pcx falan gibi. Bize değişim nedeni söyle.
    (KONUŞSANA LAAAYN)

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de bu sınıfta bir motosiklet aldım zamanında. 125-150cc bütçeme uygun hangi motorlar var belirledim, sonra hepsinin incemelerine, yorumlarına baktım. titreşimsiz, sorunsuz, az yakan bir motosiklet arıyordum. incelemelerim, araştırmalarım doğrultusunda kararımı verdim. size de tavsiye ederim bunu. bütçenizi belirleyin, bütçenize uygun motorları araştırın ve size en uygun hangisi ise onu alın. yoksa kimisi sırf bindiği motoru övmek için bile şunu al diyebilir. ne alacağınıza kendiniz karar verin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)