merhaba ben 17 yaşında motor sürmeyi yeni yeni öğrenen birisiyim şuan da cbf 150 kullanıyorum bana yardım edebilir misiniz motorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve fazla bilgim yok tercihim 125 veya 150 cc liklerden
merhaba ben 17 yaşında motor sürmeyi yeni yeni öğrenen birisiyim şuan da cbf 150 kullanıyorum bana yardım edebilir misiniz motorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve fazla bilgim yok tercihim 125 veya 150 cc liklerden
Başlığa da baktım yazdığınıda okudum anlam veremedim.Zaten halihazırda düzgün bir motorun var.Ama ehliyet durumu sıkıntı oluyor dersen.
Ybr
Cbe
Discover
Hunk
Önerebilirim.
zaten aradığın segmentteki en rahat motoru kullanıyorsun.
Abilerimiz'de söylemiş ama zaten o segmentin en rahat motorların'dan birini kullanıyorsun. Ha yakışıklı değil o başka. Eğer yakışıklı bir motora binmek istiyorsan cbf'yi satıp üstüne biraz birikimle pulsar 150ns modeline bakabilirsin eğer pulsar'da sevmiyorsan çıtır hasarlı cbr125 lere bakılabilir o da olmazsa... Tabiki Bmw ile aynı klasmanda olan Kuba çita modelini tavsiye ederim gerçekten harika motor. Kod adı CeGe
cc artışı yapmıyorsan motorunu boşa satmış olursun. Sıkıntısı yoksa binmeye devam et.
Neden motoru değiştireceğini söylersen daha net yardımcı olunur.
Örneğin yakıt seni üzüyorsa aynı segmentte daha az yakan ve daha sorunsuz Hero Hunk öneririm.
Commuter değil biraz enduro-offroad istiyorum dersen Wr 125
Bunla zorlanıyorum artık scooter istiyorum diyorsan NMax-Pcx falan gibi. Bize değişim nedeni söyle.
Motordan istediklerini ve bütçeni yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Zira bu şekilde her kafadan farklı ses çıkacaktır...
ben de bu sınıfta bir motosiklet aldım zamanında. 125-150cc bütçeme uygun hangi motorlar var belirledim, sonra hepsinin incemelerine, yorumlarına baktım. titreşimsiz, sorunsuz, az yakan bir motosiklet arıyordum. incelemelerim, araştırmalarım doğrultusunda kararımı verdim. size de tavsiye ederim bunu. bütçenizi belirleyin, bütçenize uygun motorları araştırın ve size en uygun hangisi ise onu alın. yoksa kimisi sırf bindiği motoru övmek için bile şunu al diyebilir. ne alacağınıza kendiniz karar verin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)