10.000 tl ye r25 satan varsa alırım afrikanın düzlüklerinden geldim :D 2015 model ise alırım :D ciddiyim ;)
10.000 tl ye r25 satan varsa alırım afrikanın düzlüklerinden geldim :D 2015 model ise alırım :D ciddiyim ;)
Hasarlı var meşhur sitede 7 küsürmü ne al topla yavaş yavaş
Ahanda ilan no:400427379
İstersen 36 ya mt-10 var ilanda.
Yakında daha bile düşüğe bulabilirsin.
R25 yıllık ortalama 1500 adet satmış.
Diğer rakiplerine bakıyorsun satışlarında ciddi bir düşüş yaşamamış.
Yani R25 camiaya yeni motorcular kazandırmış.
Bunlardan çok azı motosiklet kullanmaya devam edecek.
Büyük çoğunluğu motordan hevesini almış olduğu için satılığa çıkaracak.
Devam edenler de büyütmek istediği için satılığa çıkaracak.
Yani yakında yer gök R25 ilanıyla dolar.
Eğer başka bir marka yeni bir modelle R25 kadar ilgi çeker ve o sayıda yeni kitle yakalarsa işler bildiğimiz gibi gider.
Fakat tersi olursa ki şu an 250RR dışında heyecan yaratacak bir model yok ve o da gelmeyecek işte o zaman R25'ler elde patlar.
Aynısı yıllar önce yine olmuştu.
Mz piyasaya girince patlama yaptı.
Herkesin ilgisini çeken bu motoru maddi imkanı olanlar kapış kapış aldı.
Memleket bir sürü yeni motorcuyla dolmuştu.
Üstelik baya pahalı bir motordu.
Tabi heves geçince neredeyse mobilet parasına mz doldu ortalık.
Satacak adam bulamıyorlardı çünkü.
Allahtan suzuki girdi o sıralar piyasaya da yine yeni bir kitle yaratmayı başardı.
Yine bir atak gelmezse R25'lerin akibeti de aynı olabilir.
Tabi piyasalar ve ekonomi de belirleyici olur bu süreçte.
Fakat dediğim olursa hiç şaşırmam.
Çok saçma değil mi bu yorum? 1500 adet R25 satılmış (ki 2015 rakamı bile bundan fazlaydı geçen sene daha fazla satıldığı söyleniyor bayiler tarafından) ve diğer motorların satışlarında düşme yaşanmamış demek ki gözünü açan R25 almış öyle mi?
Peki olay şuysa o 1500 kişinin 1300 tanesi motorunu yeni başlayan kişilere satıp r25 aldıysa, o zaman ikinci el piyasasına giren herkes yarın motoru bırakacak ve piyasa bedavaya satılan motorlarla dolacak öyle mi? Mantık aynı mantık.
R25 190km+ görebilen 250cc olmasına rağmen 36 beygir olan tasarım harikası bir alet 2 sene geçti artık atılan boklar bitsin, fuara gelin yine göz bebeği R25' in yeni renkleri olacak. KEşke döviz bu kadar yükselmeseydi de daha hesaplı olsaydı fiyatı ama döviz kurunun artışına baktığımızda Yamaha yine de inatla döviz oranında zam yapmamak konusunda diretiyor bu da başka bir güzellik.
Ninja 250r nasıl bitmediyse, hyosung için hala nasıl piyasada belli bir alıcı kitlesi oluştuysa R25 gibi bir motorun bitmesi de zor olur, tek ihtimal var o da yeni euro 4' e motoru uyduramamaları olur onun haricinde bu motor yoluna devam eder.
gelin bizde az hasarlı var 9500 verelım 500 tl de kara geçmiş olursunuz : ))toplamanıza gerek yok çayı koyar karşısında binmeden içersiniz ...bu afrikanın düzlüğüde ölücülükte bizi geçti : )
Takibe Takip
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Hasar kayitli olan vardir ilanlari takip et elbet bulursun
Selam,
10 bin tl gibi bir parayı güç orantısı yerinde olmayan bir makineye bağlamak akıl işi değil, bence...
250cc bir motorun yapamayacağı performansı sunuyor bize bu motor bence alınmamalı ve kendi canımıza kasdetmemeliyiz.
O Paraya daha ergonomik makineler var..
Mesela... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-tank-gibi-dakar-401318109/detay
mesela ... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-tertemiz-benelli-tnt25-3300-kmde-398261327/detay
Çift silindir benelli zaten r25'den daha güze sesli ve naked olması bence daha artı bir avantaj
o da böyle bir şey... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-acil-ihtiyactan-402115636/detay
inşallah gönlüne göre olur her şey..
Bazı motorlar var yüceltilir; vfr 800, cbr 600f, gs 11** vs. vs. şeklinde eklenebilecek bir kaç motor var R25 de bunlardan birisi youtube da yabancıların videosuna bakıyorum milletin altında R3, Türkiye ye bakıyorum kızılay dağıtmış gibi her köşede R25 alıp ta nereden aldım keşke almasaydım çok pişmanım diyen bir Allahın kulunu göremedim daha keşke görsem de ben de gözümde bu kadar yüceltmesem, ama hem ktm kullanan hem kawa kullanan hem cbr kullanan ve değiştiricem memnun değilim diyen çok arkadaşım oldu, yok sana inanmıyorum diyorsan da özelden sana tek tek facebook profillerini vereyim sor neden pişmanlarmış neden satmışlar.
Yazdığım mesajı 'gö' ile başlayan organınızla okuyun.
Fakat bu 'gö' üstteki 'gö', alttaki değil.
Yine 'gö' ile okuduğunuz mesajı 'b' ile başlayan organınızda sindirin.
Fakat bu da üstteki 'b' , alttaki değil.
R25'in büyük ilgi çektiğini ve motosiklet camiasına yeni neferler kazandırdığını yazmışım.
Bunun neresinden R25 kötüdür demişim gibi bir anlam çıkıyor?
Bu yeni motorcuların devam edip etmeyecekleri meçhul yazmışım.
Ülkemizde ben motorcuyum diyenler bile en fazla 5 sene motor kullanıyor.
Bu gerçeğe göre bir değerlendirme yaptım bunun neresinde R25 kötüdür gibi bir mana var?
Ben ne yazdım siz ne anlıyorsunuz yahu!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)