O yakıta rağmen r25 hala piyasa satışlarında liderse siz batmasını daha çoook beklersiniz
O yakıta rağmen r25 hala piyasa satışlarında liderse siz batmasını daha çoook beklersiniz
parasıyla değilmi arkadaşlar zorlamı alıyoruz , Serengeti den selamlar
Olurda böyle satmak isteyen varsa alırız yoksa Mondial Loyal var gidişi felan süper zaten
üretim hatasından dolayı bazı motorlarda sorun cıktı, Yamaha geri çağırdı ve ücretsiz olarak servislerden değişimi yaptı fakat bu süreç bazı kullanıcılar için çok problemli geçti,onların yaşadıkları sıkıntılarını çekmeyen bilmez.Gönül isterdiki uygulama çok daha sorunsuz ve pürüssüz geçseydi onlar için.Benim yağ pompası değiştirme sürecim çok rahat ve sıkıntısız geçti.Şimdi kill switch + benzin deposu içindeki şamandıra ile ilgili bir problem oldugu ve geri çağrılma yapılacağı söyleniyor,muhtemelen doğrudur mecbur götürücem servise.
Fakat Yamaha büyük bir marka , Türkiye bacağı nispeten zayıf olabilir ( hangi alanda millet olarak işlerin hakkını vererek yapıyoruz ki !!!! ). 10 bin tl ye motor almak isteyen arkadaşa yazıcağım birşey yok ,her seviyeden fiyatta alıcı satıcı olabilir işlem geçebilir,piyasaya çıkıp bakarsınız, " serbest piyaya" adı üstünde.
r25 almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığı ile bu motoru tavsiye ederim,kendi r25 imle yaşadığım sürüş tecrübelerime ve aynı sınıfta test etme sansı buldugum diger motorlarla kıyaslayarak bunu söylüyorum.
Leşçi kardeşe yüklenmeyin beylerrr o da ekmeğinin peşindeee..
Ben de fuarı kötülüyorum her giden hediye motor şansımı azaltıyor diye ...
Akbaba
O fiyata sana XCITY 250 verelim.
Daha 5 günlük (gün veya sene farketmez)
Hiç yol yapmamış. Garajda yatmış. 40 km.de(bin de olabilir. Farketmez)
Yaptığı yolu da sadece uzun yolda yapmış. (şehir dışına kadar kamyonetle götürüp öyle bindim.)
Garaj motoru. Bıraktığım yerin hemen yanında komşunun garajı var.
Afrikanın neresindensin? Hemşeri çıkarız belki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)