Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor masrafı

REKLAM ALANI

Beyler ilk başta iyi sürüşler Allah kazadan korusun.Size sorum şu;
    100LÜK veya 150lik bir motorun ne masrafı olur.Örneğin: Ne kadar benzin yakar. Yağ deşimi ne kadar masrafı olur birde ilk motora başlayan biri olarak cub mı almalıyım yoksa 150 lik normal motorlardan mı?
    Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla...
    MrMud bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hocam soru biraz yanlış olmuş, masraf motora göre , senin kullanmana , senin değer vermene gore değişir.
    Eğer aklında bir model varsa onu söyle kullanıcısı olan arkadaşlar felan da çıkarsa doyurucu bilgi verebilirler, motosiklet konusunda, bu soruya dayanarak sıfırdan baslayacaginizi düşünüyorum.
    Eğer görüntü, CC gibi saçma sapan takıntılarınız yoksa, motosiklet ile gösteriş yapmayı değilde gerçekten motosiklet sürmeyi seviyorsanız eğer, Vitesli ufak bir motosiklet ile başlamak her zaman sizin yararınıza olur.

Umarım saçma sapan "yaaa paran varsa git r6 al" felan gibi fikirlerle aklinizi bulundırmazlar.

Motosikleti
    R25
    Çinli alma, bajaj boxer ile başlayabilirsin yakıtı az bakımı uygun, yağı 4 lt internetten veya yağcıdan al, bakımlarda kendi yağını kullandır. Diğer öneriler ybr veya cbf

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Discover,hunk falan bakabilirsin.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Masraflar tamamen sana özgüdür. Mesela sorduğun soru şuna benzer; İstanbul'da yaşamak için ayda kaç lira lazım? Biz nereden bilelim.

Ama anladığım kadarıyla sana ucuz ve sorunsuz motosiklet lazım.

Çinliler ucuz ama sorunlu. Şu zamanda alınabilecek en iyi motorlar, Hint motorları. Ucuz ve sorunsuz. Örneğin ben Hero Hunk kullanıyorum.

Ergün Er. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araştırıyor..
    Alıntı mutlu1754 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler ilk başta iyi sürüşler Allah kazadan korusun.Size sorum şu;
    100LÜK veya 150lik bir motorun ne masrafı olur.Örneğin: Ne kadar benzin yakar. Yağ deşimi ne kadar masrafı olur birde ilk motora başlayan biri olarak cub mı almalıyım yoksa 150 lik normal motorlardan mı?
    Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla...
    150cc bir motorun ortalama yakıt tüketimi 3lt-4lt / 100km , periyodik bakım bedeli ise her seferinde 50-100 TL civarında. Artı olarak vergisi 60 TL (yıllık 120 TL) ve en can ve cep yakanı sigortası 200 TL ile 5 bin TL arası değişiyor

Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Masraflar tamamen sana özgüdür. Mesela sorduðun soru þuna benzer; Ýstanbul'da yaþamak için ayda kaç lira lazým? Biz nereden bilelim.

Ama anladýðým kadarýyla sana ucuz ve sorunsuz motosiklet lazým.

Çinliler ucuz ama sorunlu. Þu zamanda alýnabilecek en iyi motorlar, Hint motorlarý. Ucuz ve sorunsuz. Örneðin ben Hero Hunk kullanýyorum.
    o zaman soyle acikliyim;
    1-rodaja girmemis motor
    2-oyle kafa kaldirma,drift atma veya gazi kokleme gibi meraklarim yok.
    3-o zaman neden 150 cc dersen goruntusu hosuma gidiyor.
    4-kullandigim bolgede fazla trafik olmayacagi icin dur kalk fazla yapmam.(dur kalk fazla yakmasina sebep oluyor biraz ama ben soyliyim.
    5- istedigim motor ise kuba razor.
    Bunlara gore dusunebilirsiniz.
    Saygilarimla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Alıntı Ergün Er. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150cc bir motorun ortalama yakýt tüketimi 3lt-4lt / 100km , periyodik bakým bedeli ise her seferinde 50-100 TL civarýnda. Artý olarak vergisi 60 TL (yýllýk 120 TL) ve en can ve cep yakaný sigortasý 200 TL ile 5 bin TL arasý deðiþiyor
    Bide yaslida olmayinca vay gele basimiza

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam soru biraz yanlýþ olmuþ, masraf motora göre , senin kullanmana , senin deðer vermene gore deðiþir.
    Eðer aklýnda bir model varsa onu söyle kullanýcýsý olan arkadaþlar felan da çýkarsa doyurucu bilgi verebilirler, motosiklet konusunda, bu soruya dayanarak sýfýrdan baslayacaginizi düþünüyorum.
    Eðer görüntü, CC gibi saçma sapan takýntýlarýnýz yoksa, motosiklet ile gösteriþ yapmayý deðilde gerçekten motosiklet sürmeyi seviyorsanýz eðer, Vitesli ufak bir motosiklet ile baþlamak her zaman sizin yararýnýza olur.

Umarým saçma sapan "yaaa paran varsa git r6 al" felan gibi fikirlerle aklinizi bulundýrmazlar.
    Hizla,cc ile ile yok r6 imis cbr imis bir motorda 250 cc den fazlasi sorun. Goruntu meselesine gelirsek ben yalan soylemem. Kuba razore 150 hosuma gittigi icin buna merak
    Sardim. Ama oyle cokta buyuk veya hizli bir degil ama isi bilen ustadlar sizsiniz tabiki.
    Saygilarimla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Masraflar tamamen sana özgüdür. Mesela sorduðun soru þuna benzer; Ýstanbul'da yaþamak için ayda kaç lira lazým? Biz nereden bilelim.

Ama anladýðým kadarýyla sana ucuz ve sorunsuz motosiklet lazým.

Çinliler ucuz ama sorunlu. Þu zamanda alýnabilecek en iyi motorlar, Hint motorlarý. Ucuz ve sorunsuz. Örneðin ben Hero Hunk kullanýyorum.
    Birde kubalarin patenti cin ama parcalarinin %80 veya tamami honda tarafindan yapiliyor diye biliyorum.
    Saygilarimla...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)