du bakalaım konu nereye gidecek...
du bakalaım konu nereye gidecek...
Airfost diyorsanız bak o uyar. Yaylı mekanizmalı iyi replika silahlar ve gerçek savaş ambiyansını sağlamak için kamuflaj şartıyla bence çok güzel.
Bu hobiye katılacak yoldaş bulmak zor silah fiyatlarını gören geri kaçıyor
Türkiye'de ki toplulukları da bir ara incelemiştim hatta japon yapımı modifiye edilebilecek model bir sniper ve gazlı glock 18 replikası set bile bakmıştım.Yurt dışı fiyatlarını da inceleyip getirtme yollarını da incelemiştim. İstanbul'da bir firma yanlış hatırlamıyorsam silah temini konusunda yardımcı oluyordu fakat istedikleri fiyata iki tekerlekli ulaşım araç veya araçları almak mümkündü en son
Sizinde bu konuda fikir, yorum, düzeltme veya eklemeleriniz var ise lütfen paylaşın.
Herkese iyi forumlamalar.
Bende de bu hobiden var
Dan Wesson 6 patlar 6"
Gamo PT10 4.5mm
Crosman 2100 4.5mm
Crosman Amarican Classic 5.5mm
Hatsan Striker Edge 5.5mm
Hatsan mod 125 sniper'ım vardı. Scooter atış yapmaya gidiyodum fakat taşıma yerine bende çare bulamadığım için sürekli artçılı olarak gidip artçıya taşıttım. Zaten tek başıma da atışlardan zevk almıyordum. Muhabbet sohbet çekirdek vs derken güzel geçiyodu gün. Sattım uzun zamandır kullanmıyorum. Ama şuan çok zam gelmiş tüfeklere valla şaşırdım açıkçası..
<3 https://images.alphacoders.com/533/thumb-1920-533936.jpg
Ben tüfek değil de tabancayı birleştirdim. Arka çanta ile sissy bar arasına tam silahın gireceği bir deri parçası diktim. Üsttende silahı düşmemesi için sert çıtçıt ile kapak yaptım. Sert asılınca geliyor. Diğer türlü çukura girmeyle silah hayatta çıkmaz. Dağ başında sürerken lazım olur diye aldım. Şişe kırmaktan öteye gidemedim. Bu arada airsoft um Gamo red allert rd-1911 blowback.
Terminator nerde tasiyodu tufegi Fatboy'da?
Torun magnum 5.5mm var bende de yillardir. Koye goturur getirirdim, motosiklette hic tasimadim. Kilif ile sirtta tasinacaksa bile bence kamuflajli kilif olmasin, dikkat cekmesin.
Sunu da koyayim soyle
Merhaba
havalı tüfeklere biraz ilgim vardır. Aynı sorundan bende müzdarip oldum. Motorda taşımak çok güç oluyor. Yine de ormanlık bir alanda hedef koyup atmak eğlenceli oluyor. Bu yüzden bir araştırma yaptım ve Hatsan havalı tüfek modellerinden bir tanesini buldum. Hatsan mod 25 Super tact modelinde dipçik kısmını sökülebilir olduğundan havalı tabanca gibi oluyor. Dipçiği de kılıfın yanına koyuyorum kısa ve fazla yer kaplamıyor. daha sonra atış yapacağınız yerde dipçiği takıyorsunuz ve havalı tüfek gibi oluyor. Dipçiği çıkarıp takmak da çok kolay. Bu yüzden bu modele bir bakın derim.
https://www.kampseti.com/kategori/havali-tufekler
Ben hem motosiklet hem havalı tüfek ile uzun süredir ilgileniyorum. Motosiklette taşımak için Hatsan Sortie Tactical aldım, hem küçük, hem güçlü, hem zevkli. Sadece atış sayısı sınırlı oluyor yanımda pompa yada scuba taşıyamadığım için.
gecenin 1 yarısı savaş çıkmış gibi ses çıkaranlardansanız bi bitin artık.
90'larda tıfılken , klasik Diana'm vardı , bi mobylette teklif edilmişti hiç unutmuyorum , başlığa istinaden tek bağıntı bu.
Pcp'ler çıktı havalılık pozuldu vesselam.
Pcp ve modern havalıların ruhsata tabii olması gerekiyor , aşırı kuvvetliler , hiç hoşuma gitmiyor.
Kılıfı ön amortisörün yanına bağlayarak taşayabilirsiniz. Gidon turuna engel olmayacak şekilde tabi
Bir süredir Hercule 6.35 düşünüyorum, fakat tüfeğiydi, scuba tüpüydü motosikletle olacak şey değil. Sırf bu yüzden arabaya mahküm olmak da istemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)