Motorla Havalı Tüfek hobisini birleştiren var mı ?
-
Havalı tüfek aldım , evime yakın boş araziler var. Motorla tüfek taşıma biraz sıkıntı çözümü olan var mı acaba ? Tüfeğim stoeger x 20..
Reklamlar
-
))) bizlik bir mevzu var gibi yürekçe abi gelir birazdan ))
-
Atlı okçuluk duydumda hocam motosiklet havalı tüfek hiç rastlamadım
-
Mersin İl Temsilcisi
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
))) bizlik bir mevzu var gibi yürekçe abi gelir birazdan
))
olcay başkan açmıştı bununla ilgili konuyu.
ben de ilgileniyorum pcp ve türevleriyle..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
jabir adlı üyeden alıntı
Havalı tüfek aldım , evime yakın boş araziler var. Motorla tüfek taşıma biraz sıkıntı çözümü olan var mı acaba ? Tüfeğim stoeger x 20..
En mantıklısı bir tüfek kılıfı ile sırtına çapraz asacaksın
-
demezler mi adama hayırdır hemşerim ne ayaksın sen? sırtında tüfekle dolaşıyorsun diye?
hoş havalı tüfeği taşımak yasal olarak suç teşkil etmez sanırım.
aklıma gelen en iyi çözüm, gitar kılıfına koy gitsin. kenarlarını da gitar gibi kopukle doldur. tak sırtına gez. havan olur
-
diablof adlı üyeden alıntı
demezler mi adama hayırdır hemşerim ne ayaksın sen? sırtında tüfekle dolaşıyorsun diye?
hoş havalı tüfeği taşımak yasal olarak suç teşkil etmez sanırım.
aklıma gelen en iyi çözüm, gitar kılıfına koy gitsin. kenarlarını da gitar gibi kopukle doldur. tak sırtına gez. havan olur
oo yeah Desperado style !
diğer boşluklara da disk kilidi, zincir yağı filan...
-
ben havalı değil ama normal av tüfeğini ava giderken kılıfında omzuma yan takıp kullanıyorum bütün belgeleri taşıma ruhsatı falan var bir sıkıtı olmuyor arabalarda fazla sıkıştıramıyor.
-
acr 6.8 den aşağısı kurtarmaz şaka bir yana ben de airsofta taktım bu aralar kısmet bakalım
-
Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar?
-
Quad87 adlı üyeden alıntı
Atlı okçuluk duydumda hocam motosiklet havalı tüfek hiç rastlamadım
Devir değişiyor insanlar gelişiyor.
O güzel insanlar o demirden atlara binip gidiyor
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
2 tane vidayı sökerek havalı tüfeği 3 parçaya ayırabilirsiniz. Onu da sırtınızda rahatça taşıyabilirsiniz.
-
gungenir adlı üyeden alıntı
2 tane vidayı sökerek havalı tüfeği 3 parçaya ayırabilirsiniz. Onu da sırtınızda rahatça taşıyabilirsiniz.
Sökme olayı olmaz ya , ayarı kaçar tüfeğin ayrıca tak sök yalama olur. Bi kılıf varda onda sırta çapraz takmak için yerleri yok. Yan çanta demirlerine lastik ipler ile sıkıca bağlayacağım bakalım nasıl olacak.
-
Mersin İl Temsilcisi
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar?
sakkın bulaşma..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
bende var 200 küsur liralık bişey, "clint eastwood pozu" keserek maden suyu şişesi kırmak için birebir.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Bira şişesi kırmaz o zaman. Çıkk almıyorum o zaman.
-
Motosiklet Eğitmeni
-
COQ adlı üyeden alıntı
Önce ufak kalibreyle başla.
6,38 başlangıç için idealdir.
Onla bi 10-15 bin atış yaptıktan sonra büyütürsün.
Üstelik bir tek senin değil herkesin hayatı söz konusu.
Bilgisayarımda geçtiğimiz yıllarda gittiğim bir fuarda çektiğim savaşan motosiklet fotoğrafları var.
Eve geçince bulup paylaşayım.
Siz el kadar cep telefonlarınızı koymaya motorda yer bulamıyorsunuz, adamlar 2. Dünya savaşında manyetolu telefonları bağlamışlar motorlara
Tüfeğin makinalısı var onu saymıyorum.
[IMG][/IMG]
Böyle bişey galiba. 6.38 i ilk fırsatta denerim.
-
COQ adlı üyeden alıntı
Önce ufak kalibreyle başla.
6,38 başlangıç için idealdir.
Onla bi 10-15 bin atış yaptıktan sonra büyütürsün.
Üstelik bir tek senin değil herkesin hayatı söz konusu.
Bilgisayarımda geçtiğimiz yıllarda gittiğim bir fuarda çektiğim savaşan motosiklet fotoğrafları var.
Eve geçince bulup paylaşayım.
Siz el kadar cep telefonlarınızı koymaya motorda yer bulamıyorsunuz, adamlar 2. Dünya savaşında manyetolu telefonları bağlamışlar motorlara
Tüfeğin makinalısı var onu saymıyorum.
Benim aklıma deponun üstüne koyup gidondan dışarı doğru uzatma fikri geldi aslında :D Motorlu desperado gibi dolaşırdım :D fakat sonra gidon dönmeyeceği için vazgeçtim.
-
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)