Olmamış tasarım berbat fiyat pahalı
Olmamış tasarım berbat fiyat pahalı
125 cc cummuter?10.000 TL?125 cc?Ten Thousand Turkish Liras?125cc? Beynim döndü.
Alet Türkiye'de direk ölü doğmuş.
7.8 kw ve 10.7 tork benim drift 9.5 kw tork 10.5 driftede 4 senedir biniyorum gerek yok kalsın
forumdaki uzmanlardan görüşler geldiğine göre konu kapanabilir.
alım gücümüz düşük gençler motor ondan bize pahalı geliyor. 3000$'lık motor bizde 10.000TL ediyor,7 asgari ücret neredeyse. paran vardır, kaliteli, dayanıklı bir motosiklet almak istiyorsundur alırsın. yoksa mecbur daha ucuz alternatiflere yönelinir.
Bu motora paahlı derken Türkiye şartlarında düşünmeyin, dünya piyasasında dolar üzerinden ederi ne,kaça gidiyor, bizde neden bu kadar pahalı oldu, yoksa paramız mı değersiz ? diye sorgulayın bence.
10.000 TL olmasının nedeni ABS olabilir. Peki X-Max 400'ün X-Max 300'den ucuz olmasının nedenini bilen var mı?
cbr 125 11 bin olurmu derken ybr enjeksiyonla 10 bin oldu. cbr da hiç değilse su soğutma fazladan beygir ve rüzgarı yaran şık bi karenaj var. 130-140 gidiyor yatınca.
bi teselli ver bana sevgilim desen ys 125 ne verecek sana, ABS mi var acep?
Allah tepelerinden baksın
Yok aga böyle olmayacak, elinde Ybr 250 si olan varsa haber versin.
Bu motora 10K verecek adam cok olur. Adim gibi eminim. Sonucta YBR'nin veliahti. 😀 Hem de Yamaha.
Buna 10k verecegine git CF 150NK al 7K'ya. On/arka disk fren/sivi sogutma/enjeksiyon/o biçim tasarim/cok iyi gosterge paneli... Sende ne ozellik var da o fiyati versin millet.
Buna 10K verene kadar 200RS, 125 CBR alinir...
Basit bir matematik hesabı
A motoru )Piyasa fiyatı 4 bin TL olan 2014 20 binde YBR miz olsun ve 100 km ekonomik sürüş ortalaması 2.5 olsun
B motoru) piyasa fiyatı 10 bin TL olan 2017 0 km YBR bilmem ne mız olsun 100 km 2 litre yaktığını varsayın
Soru )B motoru a motorunun km sine gelince benzin tasarrufu ne kadar olacaktır ? (Benzin litre fiyatı 5.50 olarak alınsın )
Cevap 500tl
Soru 2) B motorunun piyasaya yeni girdiği için parça oranı düşüktür peki bu düşük oranın zararı kime yansıtılacaktır ?
Cevap kullanıcısı
150-125 CC hava soğutmalı karbrotörlü motorları koruma ve kollama grubu
Sırf euro normlarına uysun diye yapılmış, yeni ehliyet kanunlarına göre alıcısına hitap etmek için zorlanmış bir model. saçma sapan fiyatlı bir makina. Fuarda detaylı inceledim. 10 bin nedir kardeşim ya ?
Öküz alırım o paraya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)