Sayın forum üyeleri ilk kez motosiklet fuarına gideceğim 1 gün veya son gün fark eder mi hangi gün daha iyi olur ilk gün saat 14 00 da açılıyor galiba
Sayın forum üyeleri ilk kez motosiklet fuarına gideceğim 1 gün veya son gün fark eder mi hangi gün daha iyi olur ilk gün saat 14 00 da açılıyor galiba
motorları görmek istiyorsan ilk gün kalabalık görmek istiyorsan son gün gideceksin
bilet fiyatları kapıda 40 tl olduğundan aşırı kalabalık olacağını sanmam ama son gün çok iyi olmaz bence
Fuar bahçesinde çoluk çocuk 10 liraya bilet satıyordur illaki
Satacaklarından emin olsam gideceğim ama onlar bileti nereden bulacaklar da satacaklar ? Bu sene davetiye dağıtılmadı diye biliyorum, sonra bilet alıp girememek de var.
davetiye dağıtılmadı diye bir şey yok dağıtıldı ama el altından ve biletix üzerinden dağıtıldı.
Pazar günü gitmeni tavsiye etmem. Muazzam kalabalıktan ne motor ne de aksesuar görebiliyorsun. Hafta içi gitme imkanın yoksa (Cuma günü saat 20:00 ye kadar açık) Cumartesi günü git. İlla Pazar günü gideceksen kesinlikle sabah erken git (10:00 da açılıyor)
Geçen sene Pazar günü gidip pişman olduğum için yazdım.
En güzeli ilk günü.
Satış temsilcileri daha az bıkkın daha çok hevesli,
Sayılı promosyon ürünleri bitmemiş, indirimli ürünler tükenmemiş,hediyeler ıvırlar zıvırlara saldırılmamış,
Kızlar bile daha heyecanlı
Üstelik 20 TL.
Ben yarın öğleden sonra 3-4 gibi oradayım..
fuara gittimmi ağlamaklı yüz ifadesi ile çıkıyorum.
nişanlıyım evlenmeme az kaldı (para harcayamam) , motorun kredisi bitmedi (para harcayamam) gibi zibilyon tane sebeb var.
gidip görmesem daha az üzüleceğim.
ilk gün her zaman daha iyidir kardeşim yarım bende öğleden sonra oradayım
Bu yıl ilk defa moto bike dergisi bedava bilet vermedi. Mecburen gittim biletix'den aldım bileti.
Her günün fiyatı farklı. En pahalı bilet haftasonu için.
ne zaman gidersen git, motorun üzerindeki dişiler hep orada olacaktır.
yarın 2 de gitcez miss gibi kimse yokken rahat rahat
Yarın (perşembe) kimler gidiyor?
motosiklet.net olarak buluşma felan yapmayi düşünüyor musunuz?
Fuara motosikletle gitmek istiyorum. Fakat park yeri ne kadar güvenli bilmiyorum. En iyi çözüm fuara yakın ücretli küçük bir otopark bulmak diye düşünüyorum. Yada arabayla gitsem park sorunu oluyor mu? Ne dersiniz?
2-3 senedir arabayla gidiyoruz park konusunda sıkıntı yaşamadık, o kadar gitmemize rağmen içeriye girmeden geri döndük çocuk var aynı zamanda yoğun kalabalık olunca kapıdan vaz geçerek dönmüştük
araba ile sıkıntı çıkmıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)