Biletir üzerinden biketi aldım. Bileti çıktı almak şart mı ? Ref numarası vs. İle girebiliyor muyuz ?
Biletir üzerinden biketi aldım. Bileti çıktı almak şart mı ? Ref numarası vs. İle girebiliyor muyuz ?
Telefonda QR kodlu bilet varsa okutup girebiliyorsun
Kapıda bilet satılıyor!!
Daelim hakkında bilgisi olan var mı? Yeni endrosu varmış 250cc Türkiye'ye gelecek mi ?Fuarda gördüyseniz diye burada sordum.
Fuar kalabalıktı. Duke390 ın uzerine oturacağım diye sinir gecirdim :D Abicigim su zıkkım aletlere binin, oturun deneyin bunun icin geliyoruz evet tamamda basinda durup 2 saat depo okşamalar evet okşama dyrup eliyle depoyu sivazliyor, eli motorun ustunde 2 saat muhabbet etmeler... Millette bekliyor hani ama umurlarinda degil sanki kendi motoru öylesi rahat, azcik kenarda edin sohbetinizi, insanlar bir baksın. İcim sıyrıldi. -.-
Bende bugün ankaradan geldim arkadaşlar fuara, kapıda bekliyoruz. Ziyaretçi girişi saat 10.00da başlıyormuş haberiniz olsun.
Biletixin sitesinde denk geldim , fotoğraf makinası getirmek yasak gibi. ben dijital fotoğraf makinası getircektim foto çekmek için bi sıkıntı olmaz dimi.
He iyi ozaman ya heyecan yaptıydım ☺ yarın bende inşallah fuardayım.
R6 YOK******Z1000R YOK***** H2 YOK***** GÖRMEYE GİTTİĞİMİZ HİÇBİR MAKİNA YOKTU.BOŞUNA 400 KM YOL GİTTİK.
BİLHASSA YAMAHA R6 KONUSU EVLERE ŞENLİK.FUARA YETİŞMEDİ DEDİLER.BAYİLERE NE ZAMAN GELİR DEDİK.. VALLA MAYISTA BİLE ŞÜPHELİ GELİP GELMEYECEĞİ DEDİLER... YİNE BİR YAMAHA ÇAKALLIĞI MI ACABA...?
Fuara gidenlerden foto istiyoruz. Gidenler gitmeyenlere anlatsın lütfen.
daelim suzukinin karşısındaydı hemen, 4-5 tane scooter ve daysatar 250 vardı standda. yerleri küçüktü, yamaha, suzuki gibi geniş alana sahip değil.
Ben de fuarda bulduğum scooterlara oturdum, sele sertliği ve oturuş pozisyonlarını denedim. ekipman satılan kısım ise çok kalabalıktı, doğru düzgün bakamıyor insan ve ayrıca fiyatlar yüksek. vergi, kur artışı derken 2 ay öncesine göre baya zam olmuş.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Kawasaki standında Z250 SL ABS hakkında bilgi almış olan var mı?
artemis99'a katılıyorum. Yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun; gördüklerinizi anlatın Merakla bekliyoruz.
Fuar fotoğraflarının paylaşımı sorun olmuyorsa, mümkünse fotoğraflı
Arkadaşlar ekipman standları ana baba günüydü. Vallahi motomaxe giremedik içeri. Hadi yine diğerlerine girilebiliyordu. Fiyatlar cidden uygun. Arwic yan çanta seti 200 tl falandı. Sis fari u5 falan cifti 100 falandı. Alacaktım ama cidden o kadar yoğundu ki hiç o şekilde alışveriş sevmem.geri döndüm.
yine kalabalık motorlara zor baktık. aksesuar fiyatları aşırı pahalı fuardan çıkıp hudsondan kask aldık (AGV K3 500tl) fiyatlar yarı yarıya ama istediğiniz bedenler olmayabilir.
Motovento standı içinde CF400 ve zontes 250li birde buccaneer modelleri var CF yi beğendim gerçekten güzel fiyatı henüz belli değilmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)