Satamazsan binersin
Satamazsan binersin
Her malin bir alicisi vardir,bu tarz hesaplarin peşine düşme sonuçta ticaretini yapmayacaksin,sen bireysel kullanicisin,yillarca binecek gibi bakimlarina dikkat et,üzmeden yipratmadan kullan,ilerde cc yukseltecegin zaman elindekini değerlendirirsin,şartlar ne olur zararmi edersin bilemeyiz,fakat aradaki fiyat farkinida motora bindiğine sayar,aliciyla helalleşip ayrilirsin.
Ya takma kafana her türlü satarsın.
Malum sitede bi ilan acarsın motoru 13e aldıysan koyarsın 15 bine, ekstralı yazar 2 monster 1 redbull sticker atarsın, üzerinde işlem yapıldı +10 beygir, ciğerli , daha temizi bayisinde yazdın mi açıklamaya, kapış kapış gider.
sen eger r25 i satamazsan hiç bişeyi satamazsın kardeş boşuna alma bu düşüncelerle makina alınmaz elimdemi kalır satamazmıyım geç bu işleri daha geniş düşün
Bence motoru al keyfini çıkar. 2 sene sonra serbest piyasa ekonomisi diye bişey kalmayabilir ülkede. O zaman da istediğin motoru satın alamayabilirsin, elde kalan motorlar da karaborsa olur. Gerçi şu anda da piyasanın ne kadar serbest olduğu, özel bankaların bile ne kadar rahat karar aldığı tartışılır ya olsun.
Ybr mi satmayı düşünüyordum fast food mekanlarına girerken her bıraktığımda satılık mı diye soran patronlar oluyor.4500 diyen oldu,sonra başka mekanda genç bi çalışan başlangıç için düşünüyorym 4750 ama 3500 peşin kalanını taksit yapalım dedi mahalle arası motorcular mezarcı 4bine sar dediler
Velhasıl daha nete koymadan bi sürü teklif aldım.Motorun temizse at hırsızı tipin yoksa alıcı çok.
Not:5 binden aşağı vermiycem 😁
Şu forumda bir tane kişi de ben motoru sıfır fiyatına satıyorum demedi hee. Kim yükseltiyor bu ikinci el piyasasını ( soru işareti koymuyorum çünkü soru değil)
Satmak ıcın motor alınmaz. Alırsın, bınersın. Sıkılırsın dara dusersın uygun fıyata koyarsın, ıyı bakarsan alıcısı olur ama bu zıhnıyet motor almasın. 13 lıraya motor alıp kullanıp kullanıp 14'e ılana koyunca satılmıyor, pıyasası yok dıye dılden dıle yayıyorlar bır suru motoru. Tıpık ultra fakır davranısı, bu model motora bınmesın.
Abi çalmak varken niye para verip satın alıyorsun onu anlamadım ben. Yani boşuna 13 bin lira harcama. Gözünü kestir bitane temiz 250cc sonra kuytudayken sahiplen oh miss.
10.000 tl ye r25 satan varsa alırım afrikanın düzlüklerinden geldim :D 2015 model ise alırım :D ciddiyim ;)
Bana tuhaf geliyor boyle sorular, motoru almadan nasil satarim derdine düşmek ilginc.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)