Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bu kazanç helal mi ?

REKLAM ALANI
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı gezgin bekir adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar hepiniz desteğiniz için sağolun, dün bi arkadaşla konuştum 'benim minibüsün lastiğini 5 milyona yapıyorlar' dedi bir daha sinirlendim. yine de ismi deşifre etmek bu sitenin bütünlüğüne ve amacına aykırıymış gibi geliyor bana zaten anlıyan anlamıştır. asıl canımı sıkan bu ülkede ustalık kavramının böyle çiğnenmeye başlaması, biz eskiden yolda gördüğümüz ustaları parmakla gösterirdik, bir de şimdikilerin haline bak. her meslekte bu böyle. bu gidişle yakında işini iyi yapan insanları mumla arıyacaz.
    başka insanlara "bakın bu adam sizi de kazıklayabilir" demeye bu kadar çekiniyorken bence senin hiç bir yakınma hakkın kalmadı.yarın öbür gün böyle bir şey gene olduğunda sen gene sineye çekeceksin ve hiçbirşey değişmeyecek.sen o zaman gene gelip buraya yazarak bir şey yapmamanın suçluluk duygusunu rahatlatmaya çalışacaksın.
    sence bu iyi bir şey mi.
    hatalı olan kimse söyle insanlar bilsin.Nedir bu korkunuz anlamıyorum ki, adam babanın oğlu mu ki ismini söylemeyip onu koruyorsun.Zaten son günlerde bir furyadır gidiyor
    "Beyler etik değil, yapamam"
    "Yok, bana yakışmaz söylemiim en iyisi"
    "Yok yok ben adını veremem, sonra yanlış anlarlar"

falan filan
    bırakın bunları yaaa.Bu medeniyet ayakları nereye kadar.Beyler siz avrupada yaşamıyorsunuz.Medeniyet dışı tipleri medeni davranışlarla yola getiremezsiniz ve onlardan türkiyede bol bol var.Adam gibi yakındığınız lafın arkasında durun da diğer insanlar bari bilmedikleri "dolandırıcıları" öğrenip sizinle aynı hataya düşmesinler.
    O arkadaşa da cevap hakkı doğarsa doğsun, gelsin savunsun kendini.
    Ne olacak yani...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zagortenay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZX-6
    Adını vermediğin sürecebirine gıyabında çamur atmış oluyor ve burada herkesi zan altında bırakıyorsun.Kazancın helalliğinden vazgeçelim,senin yaptığın gıybet oluyor.İsim vermediğin sürece doğru söyleyip söylemediğinden emin olamam.Senin yaptığın etik olarak hiç te iyi bir davranış değil.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    hojam bana konuyu özelden at bende merak ettim deşifre etmiyecem saygıyla kal
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    adını verme yani kendi hayatındaki ismini verme. ama buradaki nicki ni ver ki insanlar buradaki kişiyi bilsinler hatta özelden msj atsınlar hatta sebep sorsunlar. insanlara ancak böyle yardımcı olabilirsin gerisi kendini rahatlatmaktan başka bişey olmaz ,tabi bizimde merakımız uyandırıp vaktimizi almaktan başka.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

sinan1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum soyle artık kim bu ....
    madem adını soylemiyeceksen neden boyle bi konuyu acma geregi duydun ...
    soyleki diger arkadaşlar senin düştügün bü duruma düşmesinler. kim gerçek mt ci kim sahtekar herkez ögrensin.....

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne yazıkki usatalar parayı bulunca işi çıraklara atıyor yapılan işide kontrol etmiyorlar lastiği 1.5 saatte söken cocuğun yaptığı lastik anca 5km giderdi zaten neyse motorcu arkadaşa bi tavsiye ne oldum deme ne olcam de düşmez kalkmaz bi allah ama arkadaşta isim vermiyo bişey yapmıyo buda bizde çamur at izi kalsın izlenimiş uyandırdı biraz belkide motorcuyu kötülemeye calışıp işini aksatmak istiyor olabilir eger böyleyse pes doğrusu

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    abı sızde atese komurle gıtmeyın solemezse solemez zorlamayın
    Yeni yine yeniden

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    geçmiş olsun
    Ride your way

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    haram elbet.. ama adam durumun böle oldunu bilse çırağı kovar ve özür de dileyebilirdi. anlattığına göre acemilik yapan çırak .adamın suçu varmıydı olayda..tabii işi kontrol edip ilgilenmemesi hata.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

enes128 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr125r
    Alıntı zagortenay adlı üyeden alıntı
    Adını vermediğin sürecebirine gıyabında çamur atmış oluyor ve burada herkesi zan altında bırakıyorsun.Kazancın helalliğinden vazgeçelim,senin yaptığın gıybet oluyor.İsim vermediğin sürece doğru söyleyip söylemediğinden emin olamam.Senin yaptığın etik olarak hiç te iyi bir davranış değil.

Abi gıybet isim verilip de isim verdiğin kişinin söylenmesini istemediği bir olayı ondan habersiz anlatılması, yani dedikodudur... yalnız burda herkes herşeyi görüyo ve isim verilmemiş gıybet olması imkansız!!! lütfen abi hak yemeyelim; hatam varsa düzeltirseniz sevinirim!!!
    Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
    BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HOCAM
    ARKADAS İSİM VERMEDİGİ SÜRECE,
    TOPİĞİN AMACI GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ BEKLEMEKTEN ÖTEYE GİTMİYOR.
    SANIYORUM BEKLENTİDE BU ARKADASIN SADECE.
    YAPICI HİÇ Bİ ADIM ATILMAMIS OLUCAK.

O KARDESİMİZ DAHA COK LASTİK SÖKÜCEK. SÖKE SÖKE ÖĞRENİCEK BÖYLECE.
    Bİ KAC SENE SONRA KALFA OLUCAK. LASTİK DEİŞTİRME SÜRESİ 15 DAKKAYA İNİCEK. YETİŞÇEK YANİ
    Comfirmation Bias

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Alıntı enes128 adlı üyeden alıntı
    Abi gıybet isim verilip de isim verdiğin kişinin söylenmesini istemediği bir olayı ondan habersiz anlatılması, yani dedikodudur... yalnız burda herkes herşeyi görüyo ve isim verilmemiş gıybet olması imkansız!!! lütfen abi hak yemeyelim; hatam varsa düzeltirseniz sevinirim!!!
    burdakı hatan dedıkodudu sozudur sen bır kısıyı bılmeden dedıkodu yapabılırmısın ısmını vermıyoruzkı nasıl bır dedıkodu bu ayrrıca o kendısıın bılıyor
    Yeni yine yeniden

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    beyler ben izmir MT denim, ama düşünüyorum da tamirci bir İzmir MT üyesi pek aklıma gelemiyor, aktif olarak gezilere gelen, resimlerini yayımladığımız bir tamirci yok ama belki sadece siteye üye olabilir... ozmn bana özelden yazarmısın kim bu eleman, ben izmirde yaşıyorum kendimi kollayayım bu gibi ustalardan

ilgin için teşekkürler geçmiş olsun.

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    bas hardıfını acıkla nıckının
    Yeni yine yeniden

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Hak yiyen, ..k yesin .
    Free Motorcycle Team

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    yaw şu adamın ismini verde bide ondan dinleyelim şu hikayeyi, çamur at izi kalsın olmasın, bak bütün izmirdeki tamircileri zan altında bıraktın
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Ben tam olarak anlamadım bu konuyu.

Bu arkadaşın MT üyesi olmasını bir kenara bırakalım.

İçeri giriyorsun, fiyatı sormadan işi yaptırıyorsun, sonra da isyan !

Yapılan iş de aksama olabilir, geri götürdün de yapmadılarmı ? Belki bir jest yapacaktı. Belki de "bana ne kardeşim, bir daha patlatmasaydın" diyeceklerdi.

Ancak, lütfen kusura bakmayın, ben kişi ve kurumların bu şekilde töhmet altında bırakılmasını sakıncalı buluyorum.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Dün pazardı, pazar günü genelde heryer kapalı olur. Bir tamirci gözüme kestirdim ve daldım. Yaptıracağım işlem belli, yola çıkmadan motor blog vidalarını kontrol etmek istedim. 3 vidadan bir tanesinde biraz gevşeklik varmış onu öğrenmiş oldum. Tamirci bana yarın motoyu getirirsen çelik vida atalım biraz titreşim var o da kesilir dedi, olur dedim. Borcum ne kadar dedim, bozukluk varsa ver dedi. İki üç ytl çıkardım, 5 ytl yok mu dedi. Verdim.
    Ama bugün tamire gitmedim. Kazık bir kez yenir. Ayrıca argo olacak yazmak istemiyorum, lakin laf gediğinde gerek. ..... ..... ün davası olmazmış.
    Teşhir etme olayına gelince, açıklanmaması daha iyi, iyi ya da kötü kimsenin ekmeğiyle oynanmamalı. Belki bu arkadaşa sadece öyle denk gelmiştir. Dediğim gibi kazık bir kez yenir bir daha yakınından geçmezsin olur biter.
    Free Motorcycle Team

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler