Yeri Öptük / Asfalt Cazibeme Dayanamadı Tereyağı Gibi Eridi/ Tesadüfler
Reklamlar
-
Yeri öptük,yerde süründük, ekipmansızdık ama şanslıydık...
Tatava yapma, özete geç diyorsan aşağıdaki kırmızı bölüme inebilirsin üşengeç bey
Hocam konuya şöyle bir başlıkta atılabilirdi "Bir Oldu Pir Oldu"
Neyse motorum çok kirlenmişti 2-3 gündür yıkayım, bakımını yapayım, zincirini yağlayım vs. vs. diye düşüncelerim vardı. Bugüne kısmet sevdiceğimi yıkamak. Hikaye şöyle başlıyor usta;
Bugün motoru yıkayayım diye kalktım eski kıyafetleri giydim. Evim en yakın detaylı yıkama yapabileceğim yere 200-300 m uzakta. Bende dedim ki "oraya kadar motoru ısıtmaya değmez ite ite götürürüz aygırı.". Bu düşünceyle ne kaskı aldım, ne eldiveni, ne dizliği... Hatta bunu gören mahalle dostları "Dünya gözüyle kasksız görmek varmış seni, hayırdır motor mu arızalandı itiyorsun?" gibi tepkiler verdiler. Haklılarda şu güne kadar motora kasksız elimi değmemişimdir " he tamam he inandık tamam haklısın, hıhı.." . Motorumuzu yıkadık o sırada bizim diğer motorcu arkadaşlar geldi ve bilardoya gidelim vs. gibi düşüncelere girdik. Ben de dedim "durun 2 dakika eve gidip üstümü başımı değiştirip kaskı alayım" derken bir anda şeytana uyup "ya zaten şuradan şuraya gideceğiz ne olacak" düşüncesine düştük. Neyse oyunumuzu oynadık çıktık, bende artist artist motora bindim. Yola çıktım ilk kavşakta dönerken motoru çok fazla yatırdım ve bunun üstüne zemin cazibeme dayanamayıp tereyağı gibi olmuş pat düşmemle yeri öpmem bir oldu. Kafayı ve göğüsü yere çarptık ve biraz sürüklendik.
Özet Bölümü:
İlk defa motora ekipmansız biniyorduk, düştük.
Sağlığımda bir şey yok gibi gözüküyor ufak sıyrıklar ve hiç durmayan baş ağrısını mide bulantısı takip ediyor.
Şanslıydım ki daha kötü şeyler yaşamadım. 1 Musibet 1000 nasihattan iyidir. Ben yaşadım siz yaşamak durumunda kalmayınız. Her daim ekipmanınız üzerinizde olsun. Sağlıcakla kalın, tekeriniz düz bassın.
Sizin ekipmansızlık konusunda düşünceleriniz nelerdir?
Ruh hastası, saykodeli, manyak, süpermanyak motorcu ;)
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Doktora gördünüz mü? Müşade altında kalmanız gerekebilir kafayı yere vurduysaniz.
-
Tatava yapma, özete geç diyorsan aşağıdaki kırmızı bölüme inebilirsin üşengeç bey
beni düşünüp özet geçmiş koca yürekli adam gibi adam
geçmiş olsun bu arada
-
Geçmiş olsun hocam :/ İlk ve son olsun inşallah, büyükde örnek olsun.
-
Yabancı motosiklet sürücüleri boşuna AGATT felsefesini benimsemiyor (All Gear All The Time).
-
Kafaya alınan darbe ile ilgili bir hekim muayene yaptı mı? Hani tamamı boldlu kırmızılı yazılar, uçuşan gülücükler, topu topu 10 satır yazı için özet bölümleri, baş ağrısı, mide bulantısı.. Korkutucu belirtiler. Geçmiş olsun.
-
Baş ağrısı ile beraber mide bulantısı risk demek eğer hamile değilsen
Bence en kısa zamanda bir hastanede muayene olmanda fayda var.
-
Mersin İl Temsilcisi
Dostum geçmiş olsun.
Mide bulantısı devam ediyorsa seni hastaneye götürelim..
Geçmiş olsun bu arada..
Özelden yaz..
-
Taki adlı üyeden alıntı
Baş ağrısı ile beraber mide bulantısı risk demek eğer hamile değilsen
Bence en kısa zamanda bir hastanede muayene olmanda fayda var.
Bana da ben normal gelmedi , en son 25 yıl önce doktora gitmiş bir adam olarak , benzer durum bende olsa doktora giderdim.
-
İç kanaman olabilir bir hastahaneye mutlaka görün yoksa Allah korusun sabaha uyanamayabilirsin kardeşim.
-
Kesinlikle hastaneye git mide bulantısı hiç hoş durmuyor
-
-
İnat etmesen tedbiri elden bırakmasan hepimizin içi rahat etse ya.
-
Geçmiş olsun pampaleyta.
Dikkat et. Hastane sevmiyorsan dikkatli olacaksın.
-
Bakkala giderken bile giyeceksin. İlk kazamı (12KM ile lowside oldum) yaptığımda iki cadde yukarı çıkıyordum. Botum hariç(Forma adventure motosiklet ZX6R) hepsini giymiştim. Bot enduro botu olduğu için vites atmada sıkıntılar yaşıyorum. Sola dönerken ön kendini bırakıp motor altımdan kaydı. Kameranın da şarjı bitmişti. Uzun sayılabilecek bir yoldan dönüyordum. Umursamamışım. İkinci kazamda gene botum yoktu ve hızım 70 falandı. Minübüs sıkıştırması sonucu motoru yatırdım.
Video burada. Kendi dalgınlığımdan oldu. Galiba spor motora uygun bir bot almanın vakti geldi. Kaskımı yeniliyorum. Botu da alayım. Eldivenlerim (richa Savage), montum (Richa Airstream) ve pantolonum(Tech 90) görevlerini fazlasıyla yerine getirdi.
-
Siz hastaneye gidin hemen ve durumu anlatın. Daha fazla gecikmeden. Ben tam 8 kere kafamı yardım. 10-12 dikiş tek seferde atılan yariklarim var. Hiçbirinde migde bulantısı ve baş dönmem olmamasına rağmen 1 saat hastanede tutuldum.
-
-
Hocam cok gecmis olsun :/
-
Şu anda mide bulantısı kendini hafif bir mide yanmasına bıraktı. Baş ağrımız kesildi, bu süreç içerisinde kendimde farklı bir şey hissedersem en yakın hastaneye gideceğim.
İlginiz için teşekkürler.
Ruh hastası, saykodeli, manyak, süpermanyak motorcu ;)
-
kardeş geçmiş olsun. şu yakın mesafede kask takmama olayına illa düşüyoruz arada. yapmamak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)