Az önce yokşuşa 2 ile girdim yarısında kaldım istop etti 1 le kalkamadım iki üç kere denedim yok hep istop ediyo. Bende saldım geri geri yokuşun başına :D
Az önce yokşuşa 2 ile girdim yarısında kaldım istop etti 1 le kalkamadım iki üç kere denedim yok hep istop ediyo. Bende saldım geri geri yokuşun başına :D
Debriyaj salarken deviri iyi ayarlamalısın kalktım diyip debrıyajı salarsan stop eder
Hocam 70km hız ile 4. Viteste yaklaşık 100 metrelik uzunluğu, 60-70 derecelik açısı olan yokuşa 2 kişi giren adam tanıyorum, arkada artciydim, motor xtreme max 150.
Hatta lastikleride naylon üstelik cross lastikti.
Cg'cilere misilleme olarak yaptık bu saçmalığı.
Oysa ben kendimi motordan atlamak için hazırlamıştım.
Ön dişliyi büyütünce artçılı kullanımda dediğiniz sıkıntıyı yaşamıştım. Dişlilerle oynamayın.
~~Kamu spotu~~
Ha ha. 60 derece acili yokus olmaz. O acili yokusta motosiklet uzerinde insan durmaz, devrilir... 45 derece bile inanilmaz diktir. 60-70 dereceyi anca lunaparktaki rayli trenlerde gorursunuz
http://en.wikipedia.org/wiki/Grade_%28slope%29
Muhtemelen bahsettiğin yokuş max. 20-30 derece.
geçen yokuşta kaldım 80 derecelik gazı bi verdim tekerdeyim baba patpat egzoz patlıyor hatunlar hayran hayran bakıyor anlatabiliyomuyum ?
Çağlar merhaba, ilandaki motorla ilgili bilgin var mı ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...39610018/detay
Feel the way
Benim çinli ile aynı yokuşta 4. vitese bile atarım, çekişte de sorun olmaz. 4. vitesin son hızı 105km civarı bu arada
Yüksek viteslerde niye kalkış yapıyorsunuz? Debriyaj balatasına kasıtınız mı var? Tekere geliyormuş muş. Bizim okul yokuşunda insan zor yürüyor. 40 derece civarı belki fazladır ama ben araba olsun motor olsun kaldırıyorum.
1. Viteste kalkın.
Valla kardeş elektrikli scooter ile başladım onda vites yoktu ama onda bile kalmıyordum ybr ile de bence sen yarım debriyaj vs iyice bir çalış faydası olacaktır.
60-70-80 her ne b*ksa işte, ne geometriyi sevdim ne matematiği nede içinde rakam geçen herhangi bir muhabbeti, 80-90 değil de 30-45 demem lazımdı sanirim.
Velhasıl kelam yokuş dikti a.k :D
Aman forumda ağzından yanlış birşey çıkmasın zaten, Taş sopa odun kütük ne varsa atıyorlar saniyesinde.
Dikti ulan dikti, olduğumuz durumda besmeleli girilecek kadar dikti hemde.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)