Sizce ülkemizde hangi CC bandında,hangi motosiklet türünde model olarak eksiklikler var ?
Şu segmentte,şu model olsa kesin alırdım dediğiniz motosikletler var mı ?
Varsa hangi marka/model ?
Sizce ülkemizde hangi CC bandında,hangi motosiklet türünde model olarak eksiklikler var ?
Şu segmentte,şu model olsa kesin alırdım dediğiniz motosikletler var mı ?
Varsa hangi marka/model ?
Herkesin beklediği ama heralde gelmeyecek olan Cbr 250RR
Dusuk cc ama standart abs'li bilimum motosiklet modelleri
Bence mevcut modellerde gelmesin artık. Zaten alamıyoruz can sıkıyor hiç değilse Tr de satışı yok ayağına yatarız.
Honda cb500x veya rebel 500 veya Yamaha V Star 650 Custom veya ....
Honda CB500X bekleyenler var. :/
Valla var mi bilmiyorum ama 250 cc japon cruiser gelse ne tatlı olur...
250cc klasmanında epey motosiklet var aslında.
Yamaha Tenere 250cc'liği var.
Yamaha YBR 250
Honda CBF 250
Kendini kanıtlamış markaların yurtdışında mevcut/satışta olan ürünlerini orta/düşük seviye kullanıcı kitlesine ulaşması ve
sorunsuzluk ve çeşitlilik açısından tercih edilebilir.tabi önemli olan servis ağı ve bol yedek parça tedariği,ülkemizde muadil
parçalar için yan sanayii vb,hesaplı fiyat gibi önemli kriterleri gözardı etmemek lazım.
http://i.hizliresim.com/vbzEPO.jpg
Şu satışa sunulsa bu olsayı geçtim, var olan motosikletlerden hayvan gibi vergi alınmasın, ben işin o kısmındayım.
Kazandığımız paraya alabileciğimiz ürünler medeni ülke şartlarında olsun da, varsın bazı modeller eksik kalsın.
Ama nerdeee
Baktığım kadarıyla segment olarak bir eksik yok.
Trial görmedim ama muhtemelen o da vardır.
Fakat marka-model olarak eksikler var.
Onlara da talep yok ki getirmiyorlar.
Bizde de talep oluşur ama önce motosiklete binme süresinin artması gerek.
2-5 sene gibi bir ortalamamız var. Bu 15-20 seneye çıkabilirse farklı marka ve modeller de piyasaya girecektir.
Bu ekonomiyle de alakalı biraz. İnsanlar sürdürülebilir zevkler edinir ve bunlara harcayacak gelire kavuşabilirse motosiklete binme süremiz artar.
Şu an motosiklet bireyin hayatına girebilse bile en kısa zamanda otomobille yer değiştiriyor.
Bu da çok normal.
İhtiyaçlar, zevkten önce geliyor.
Dolayısıyla motosikletle geçireceği zaman kısıtlı olan Türk kullanıcı en çok heves ettiği modele yöneliyor.
Zamanı uzatabilse bir süre sonra ihtiyacı olan modeli tespit edebilecek ya da hedefleyip aldığı modelden hevesini alıp farklı arayışlara girecek.
Fakat ekonomik durum buna müsaade etmiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Satışı olsa bile 4-5 sene sonra anca alabilirdim gerçi.
Benim ağzıma en son viski ne zaman değdi hatırlamıyorum , he ? :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
Bunu getirseler, 23 saat mesai 1 saat yemek tuvalet molası, hayatımı sürdürmem için yeterli.
Husky gönlümü feth etti bu yaratıkla.Babadır alettir, emmidir Nuda dayımız.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)