125-200 CC ARASI MOTOR TAVSİYELERİ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
yaşım 20 olduğu için 35 KW ' ve üstü motor alamıyorum bu da demek oluyor ki 200 CC'yi geçemiyorum yoksa R25 veya CBR250 düşünmüştüm ama 200CC'lerin en iyisini bulmak zorundayım manevra hız ve görünüş 3 ü bi arada yokmudur.yeni yasada 2 yıl 200 CC motor kullanmam gerekiyor daha yüksek cc motor kullanmak için.
-
-
GodAreS adlı üyeden alıntı
yaşım 20 olduğu için 35 KW ' ve üstü motor alamıyorum bu da demek oluyor ki 200 CC'yi geçemiyorum yoksa R25 veya CBR250 düşünmüştüm ama 200CC'lerin en iyisini bulmak zorundayım manevra hız ve görünüş 3 ü bi arada yokmudur.yeni yasada 2 yıl 200 CC motor kullanmam gerekiyor daha yüksek cc motor kullanmak için.
http://www.yakittuketimi.net/ktm-200-duke/
-
-
Benim bilegim cbr 125 zamaninda hic carpmadi, alacagin her tek silindir motor cok titreyecek, Yzf 125 e de bakabilirsin.
-
-
Sanırım ehliyetiniz A2 evet A2 35kw sınırı var ama bu sınırlar r25 hatta rc390 da kullanabilirsin
-
Hero t-tports 200 lük bakabilirsin.
''Ya olduğun gibi görün,
Ya göründüğün gibi ol''
-
kerem999 adlı üyeden alıntı
Kuba cita vs KTM duke?
Allah iyiliğini versin iyi güldürdün.
Arkadaşım 1000 kez sorulmuş, cevaplanmış konudur. İlk kez motosiklet kullanacak kişilere hafif, kelepir motosiklet önerilir. 2. el YBR yada CBR önerilir. 2. 125cc japonlar el 3000 tl civarına bulunuyor. Zaten bu ayar örnekler oldukça ucuz çinli alıp da iyice ucuza kaçarsanız o makine uğraştırır. Biraz çıtayı yükseltmek isterseniz bajaj pulsar 200 önerenler var.
Şimdilik en iyi alternatifi değil de temiz ve ucuz olanını arayın. Evladiyelik olmayacak. Bu işe gönül verdiyseniz biraz deneyim kazanınca değiştireceksiniz zaten.
Yeni başlayan biri olarak 120 km hız yaparsanız annenizi, babanızı üzmek istiyorsunuz demektir.
-
A2 ehliyette cc sınırlaması yok. Ki zaten CBR 250 yi de R25 i de sürebilirsin A2 ile. İkisi de güç sınırları içerisinde. CBR 500 bile sürebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Yanlış anlaşılmaya müsait yazmışım biraz. CC sınırlaması yok fakat güç sınırlaması var. Yani yeni A2 ile hepsi sürülebilir anlamı çıkabiliyor benim yazdığımdan, onu düzeltmek istedim.
-
Mt 125 ve duke 200 senin dediklerine uyan motorlar. Karizma, yakıt ekonomisi, kıvrak lık ve hız. Duke'ün abs'lisini bile bulabilirsin ayrıca ki bence çok önemli bir kriter motorda.
-
-
Killer1691 adlı üyeden alıntı
Sanırım ehliyetiniz A2 evet A2 35kw sınırı var ama bu sınırlar r25 hatta rc390 da kullanabilirsin
Honda CBR500R dahil 35kw yı geçmez bknz. ''35 kW / 8500 dev/dak'' .
-
ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.YALNIZ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM 35 KW' Sadece 200 cc ve altı için zannetmiştim.şuan fikirlerim çok değişti.200 cc sınırımız yoksa CBR 250 yada R25 Alacağım yinede cevaplarınız içinin teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)