Bir ay oluyor alibeyköy den eyüp istikametine gidiyorum, yoğun trafik ve önümde nissan micra bayan var, orta konsola vites kolunun yanına telefonu monte etmiş, üç parmak daktilo yazıyor mübarek, neyse kırmızıya yakalandık bu tıkır tıkır yazarken yeşil yandı ama bu hala whatsapp da yazışıyor gözü yolda deyil, derken arkamdaki araçlar kornaya bastı bu fişek gibi kalkış yaptı.
Bir sonraki ışıklarda kırmızıya kaldık ve yine bayanın arkasındayım, az ileride trafik aracı ve iki polis var, araç dışında konuşuyorlar, derken karşı yoldan bir motorlu geçiyordu ve bana kafa sallayarak selam verdi, bende kısa korna ile selamını aldım birde baktım ki micra tam gaz yola fırladı, bir anda kıyamet koptu derken polis bayanı çevirdi, camdan birşey konuşuyorken yeşil yandı tam gaza bastım polis bana işaretle kenara çek dedi çektim,
Buyurun memur bey,
Bayan kırmızı ışık da geçmesi için, taciz edildiğini söylüyor doğrumu.?
Hayır memur bey asla öyle bir şey yapmam, kırmızı ışık ihlal edecek kadar acelem olsa bile, bu motosiklet aradan rahatlıkla geçerdim.
Bayan lafa giriyor, yalan konuşma terbiyesiz, dat dat kornaya basmadın mı sen.?
Memur bey ben bayan için kornaya basmadım, motosikletli arkadaş selam verdi bende korna ile selamını aldım, bayan telefonla oynuyor gözü yolda ya da ışıklarda değil ki, bir önceki ışıklarda ben hariç herkes kornaya bastı anca hareket etti, telefona değilde ışıklara baksaydı kırmızı da geçmezdi, beni çevireli 3 dakika oluyor telefonuna bakın eğer 3 dakika önce mesaj atmamış sa taciz suçlamasını kabul ederim, buyurun isteyin telefonunu dedim.
Bayan da ki tepki, sana ne sana mı soracağım mesajlaşırken dedi çantayı kafama patlattı
, ve karakolluk olduk, kara kolda bayanın eşi geldi özür diledi ve suçlarını kabul ettiler, bayan kımızı ışık ihlali ve cep telefonu cezası kesildi, benimse bayanın ceza yememek için yaptığı çirkeflik den dolayı 2 saatim boşa gitti.