Bayan sürücülerde de çakallık başlamış
Reklamlar
-
ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı
Yağ gibi üste çıkma olayı zaten bayanların uzmanlık alanı.
Cumartesi günü beşiktaş evlendirme dairesinin orayı semt pazarı olduğu için yavaş yavaş geçiyordum. İki tane teyze vardı karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen zaten duruyordum hareketlenmedim geçsinler diye. Son anda fren yapmamış olmama rağmen orada beklerken geldi arkadan vurdu bir kadın. İndim bakıyorum aracından inmiyor bile böyle bir keyif yok insan bir özür diler dünya onların sanki. Hoş ben yol ortasında ayaklığı indirince iki motorlu geldi bişeyin var mı diye bir anda çeteye bağlamış gibi olduk ondan korkup inmemiş olabilir.
alsaydın aynayı aşağı?
Reklamlar
-
RulingMoto adlı üyeden alıntı
İşyerine 0 ikame araç tahsis etmişlerdi 1000km geçmeden balatadan sesler gelmeye başladı. Serviste önemli bi durum yok dendi. 3 gün sonra arka balatalar hiç tutmamaya başladı. Tekrar farklı bir servise gittim arka balatanın yaylarının koptuğu oraya çıktı. ve ilk götürdüğüm servis Birşey yok demeseydi açıp baksalardı 3400TL Lik masraftan kurtulmuş olucaklardı. Canınızı tehlikeye atmayın en yakın zamanda servise götürün
Benzer korkular içerisindeyim acikcasi onceligimi bu hafta servise verecegim, hayir boyle sokakta trafikte sanki otobus kullaniyorum sesi beni illet edio o bile yeter yani sinir olmaya, otesi zaten savunulamaz..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
amaroktur ki fiyatının arabası değil..
içi çok kotu tasarım yok, deri koltuk bile yok..
sırf wolkswagen diye ebesinin nikahı fiyata satıyor..
ford her daim daha iyidir,
bende nissan var, 360 derece kamera bile mevcut endişesiz park ve gayet iyi..
yalnız balatalardan ses geliyor, onu acil halletmem lazım, 0 arabada nasıl balata ses yapar hayret..
Aynen öyle, asfalttan inmeyen adamlar off-roadçuyum diye geziyor.
Yol kiri,yağmur çamurdandır.2 tüp balata spreyi al iki haftada bir sık temizlensin.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Aynen öyle, asfalttan inmeyen adamlar off-roadçuyum diye geziyor.
Yol kiri,yağmur çamurdandır.2 tüp balata spreyi al iki haftada bir sık temizlensin.
Navara'nın iç dizaynını ben de çok beğendim, yeni navara biraz daha arazimsi görüntüye sahip, amarokun v6 sı güzel asılıyor yalnız :D
Ama zannedersem en iyisi Toyota Hilux, çünkü milyonlarca terörist yanılıyor olamaz.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Navara'nın iç dizaynını ben de çok beğendim, yeni navara biraz daha arazimsi görüntüye sahip, amarokun v6 sı güzel asılıyor yalnız :D
Ama zannedersem en iyisi Toyota Hilux, çünkü milyonlarca terörist yanılıyor olamaz.
Hepsi birbirinden güzel de, off-road,arazi,bozuk yol her neyse için 100 bin üstü vermek pek mantıklı değil hele o fabrika boyasını çamurda zımparalamak hiç ama hiç değil.50-60 bin liraya ne canavarlar var düz duvara tırmaman.
Hilux iyi güzel de asfalt testleri rezalet hatta felaket.Tabii teröristler yumuşak zeminde kullandığı için sorun olmuyor.Sebebi kuma toza çok dayanıklı motor ve yükseklik.
-
Toyota Hilux ben kullandım düşük beygirli olanından. Ruhsatta 118 yazsa da 102 beygir olduğuna inanıyorum. Arazide 2. vitese atamıyorsun bile, 4 çekeri açıp arazide rahat rahat gitmek zor baya. Hemen motoru bayılıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)