Kardeşim valla iki aylik toplam sigortam var bu yeni isime baslayali iki ay olucak bi kredi kartim yok.Bu yüzden yapıkredi cetelem düşünmüştüm o zaman bu cetelemin mantigi kredi cekmekle aynı peki ne diye boyle bir sistem kurmuslar onu da anlamadım desene ben bu motoru bir turlu alamayacam off
Çetelem metelem bilmem ama mantık aynı. Banka seni bilicek ki sana kredi vericek. Her 2 ay çalışana taşıt kredisi çıkmaz. Sana tavsiyem bir kredi kartı al. Nakit yapacağın alışverişi karttan öde karta para yatır. Yani sürekli doldur boşalt yap. Otomatik ödeme talimatıda kredi puanını olumlu yönde etkiliyor diye biliyorum. 2 ay düzenli kredi kartı kullan kredi almak kolay. Sabret bu dediklerimi yaparken sakın ola ödemelerini aksatma yoksa benim gibi yalan olursun 1 kredi kartın bile olmaz. Bankalarla aranı iyi tut.
Şuan kredi sicilimi düzeltsinler 10 bin tl veririm düşünmem sen düşün artık.. Riske atma kendini.
Çetelem taşıt kredisini araştırdım.Baya bi hemde 3 ay boyunca aynı işyerinde çalışmak ve onun bordrosu gerekiyor.Bakalim 1 ay daha sabredelim sonra bankaya giderim nasipse motoruda aliriz Hayirli geceler cevap icin sagol kardesim
ben, geçen gün "u atılmaz, dönülür " dediğimde, millet yazdı çizdi. adam ne halde sen düzeltiyon diye.
aha burada da aynı oldu, barkod değil, bordro..
hafifletici sebepten dolayı infazımın krediylen barkoduma bordrolanmasını talepli itiraz atıp karebarkodluyorum..
Merhabalar kullanıcı adına bakarak TSK personeli olduğunuzu düşünüyorum eğer öyle ise ihtiyaç kredisi verirler bağlı olduğunuz komutanlıktan orada çalıştığınıza dair imzalı kağıt istiyorlar sadece ve kredi çekecekseniz maaş müşterisi olduğunuz bankayla çalışırsanız bordroya falan da gerek kalmaz
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
Motosiklet kredisi çekersen kasko parası vermemiş olursun koçfinans 3 büyük japon markası ile anlaşmalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)