Anket: 100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?
- Katılımcı sayısı
- 828. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
0-2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
10 litre ve üzeri
100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
SYM Jet14 200 Abs ilk depo verisidir 190 km yol gittim 5,35 lt benzinle tekrar fulledim 100 km de 2,8 lt tüketmiş Tayvanlı , kuruş yakanlar örgütünü kızdırmak istemem 1 lira 15 kuruş yakmışım benzini 41 den alıyorum Hollanda'dan ;)
Reis jet14 mu aldin?
Reklamlar
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Reis jet14 mu aldin?
Evet tanıdık biri satıyordu hiç aklımda yokken aldım , özellikle uzun boylular için Peugeot Tweet veya Sym Symphony den daha rahat oturuşu varmış ama onlar kadar süspansiyon konforu yok..
-
-
espresso adlı üyeden alıntı
Tekne var, uzo var? Ama ne yok, bana vize yok.
Yoksa atlar gelir, gelirken yanımda bir de litrelik bulgar mastikası getirirdim.
Tekne ve uzo diye okuyunca imrendim. Aman nazar değmesin sonra benden bulma nazarın değdi diye.
Eheh tekne dediğim 30 mt gulet değil yav :D olur ya geleceksen Rumeli Kavağı'ndayım ;)
-
Eheh tekne dediğim 30 mt gulet değil yav :D olur ya geleceksen Rumeli Kavağı'ndayım ;)
Yelkenle gitmeyen teknelerde kendimi güvende hissetmiyorum.
Eski yelkencilerdenim, bence en güzel spor yelken sporu, kayıkta oturduğun yerde bira içiyorsun falan birtakım ipleri çekiştiriyorsun, dümeni döndürüyorsun sonra tekne gidiyor ve spor yapmış sayılıyorsun.
Neyse, bir ayarlayın da bir pazar günü iğneada yapalım yağmurlar başlamadan. Yerler kuru olsun hava soğuk da olsa olur.
Kışın iğneada yolları karlı buzlu olur ama.
-
01 Kasım 2024, 00:31
Evet tanıdık biri satıyordu hiç aklımda yokken aldım , özellikle uzun boylular için Peugeot Tweet veya Sym Symphony den daha rahat oturuşu varmış ama onlar kadar süspansiyon konforu yok..
Symnin diger modellerine baktin mi hic onlar nasil bir fikrin var mi? Gecici sure idare etsin diye aldigim symphonyi yil bitmeden degistireyim diyorum. scooter rahatligini birakamicam sanirim joyride300 cok mantikli geliyor.Kullanan herkes cok memnun. senin yorumun onemli
-
01 Kasım 2024, 01:51
Symnin diger modellerine baktin mi hic onlar nasil bir fikrin var mi? Gecici sure idare etsin diye aldigim symphonyi yil bitmeden degistireyim diyorum. scooter rahatligini birakamicam sanirim joyride300 cok mantikli geliyor.Kullanan herkes cok memnun. senin yorumun onemli
Jet X ve Adv X i merak ediyorum bende daha yeni nesil su soğutma motorlar ama 125 cc olması soru işareti , iki kişi dik rampalarda bayılmasın istiyorum , sattığım 200 lük Peugeot Tweet bu konuda iyiydi Jet14 200 de gayet iyi tırmanıyor tork yeterli , sadece arka varyatör yaylarını değiştim gaza dokunur dokunmaz harekete geçiyor , Sym de kullandığım diğer sukuterler 600 lük eski maksi sukuter ve yeni 500 lük çift silindirli sukuterdi ikiside çok konforlu güzel uzayan aletlerdi , birde 160 lık değişik birşey kullandım adı Black bişeydi pek beğenemedim suspansiyon sert İstanbul'un yamalı yolları için ama bizim motorlardan daha iyi çekişi vardı , Joyride 300 kaç kg ? Istanbul gibi keşmekeş trafikte 150-160 kg üstü sukuter bile yoruyor o sebeple ilgilenmedim ama 300 cc kulağa hoş geliyor bu Jet14 de 300 cc seçeneği olsa vede 120-130 kg da kalabilse hiç düşünmez alırım..
-
01 Kasım 2024, 07:26
Jet X ve Adv X i merak ediyorum bende daha yeni nesil su soğutma motorlar ama 125 cc olması soru işareti , iki kişi dik rampalarda bayılmasın istiyorum , sattığım 200 lük Peugeot Tweet bu konuda iyiydi Jet14 200 de gayet iyi tırmanıyor tork yeterli , sadece arka varyatör yaylarını değiştim gaza dokunur dokunmaz harekete geçiyor , Sym de kullandığım diğer sukuterler 600 lük eski maksi sukuter ve yeni 500 lük çift silindirli sukuterdi ikiside çok konforlu güzel uzayan aletlerdi , birde 160 lık değişik birşey kullandım adı Black bişeydi pek beğenemedim suspansiyon sert İstanbul'un yamalı yolları için ama bizim motorlardan daha iyi çekişi vardı , Joyride 300 kaç kg ? Istanbul gibi keşmekeş trafikte 150-160 kg üstü sukuter bile yoruyor o sebeple ilgilenmedim ama 300 cc kulağa hoş geliyor
bu Jet14 de 300 cc seçeneği olsa vede 120-130 kg da kalabilse hiç düşünmez alırım..
abi joyride 180-190 kilo tosun gibi masallah Bana 110-120 ile rahat gidecek bi alet lazim. Ayak koyma yeri duz olsa daha iyi.
Aslinda symphonyden cok memnunum Her isimi goruyor kerata. Ama temi yogun kullaniyorum azicik guc lazim.
Kymco dtx360 da aklimda ama o pahali baya. Japonlar zaten trink para calisiyor. Benim symphonyi takasa alacak bayi olursa joyride alabilirim.
29 kasimda 6 ay dolacak Aralik kampanyalari belirleyecek herseyi
-
01 Kasım 2024, 09:57
abi joyride 180-190 kilo tosun gibi masallah
Bana 110-120 ile rahat gidecek bi alet lazim. Ayak koyma yeri duz olsa daha iyi.
Aslinda symphonyden cok memnunum Her isimi goruyor kerata. Ama temi yogun kullaniyorum azicik guc lazim.
Kymco dtx360 da aklimda ama o pahali baya. Japonlar zaten trink para calisiyor. Benim symphonyi takasa alacak bayi olursa joyride alabilirim.
29 kasimda 6 ay dolacak Aralik kampanyalari belirleyecek herseyi
Kymco CT250 e bakıver ayak koyma yeri düz fiyat 250 lik ler içinde en uygunu , Maslak bayisinde test sürüşü için ayrılmış bir motor vardı kullandım süspansiyonu çekişi vs gayet tatminkardı , DTX360 da kullandım gayet güzel makina ama o fiyatlara çıkınca ikinci eli güçlü Japon a aklı gidiyor insanın , mesela Honda 350 Adv de yakışıklı ve çok seri bir sukuter , 90-100 km/s e vitesli motor gibi soluksuz ulaşıyor Ataşehir Honda da test motoru var ;)
-
01 Kasım 2024, 12:52
Killing videolarını izledim Uçmakdere de iyi gidiyorsun ama bir Nikkfurie değilsin henüz :D behey killing ben soğuk start diyorum sen akşam eve dönmeyelim nerde sabahlayalım diyorsun , gel teknede iki uzo parlatalım ;)
iki köfteye gel de feyizlenelim =)
uzo iyidir bi afroditle gelirim ama tekne kıyıdayken yapalım o işi, açıkta kendime güvenmiyorum =))
-
01 Kasım 2024, 13:13
Uçmakdere deyince aklıma geldi, Pazar günü AT kullanan bir abi maalesef virajı alamayıp aşağı denize düşmüş ve rahmetli olmuş.
-
01 Kasım 2024, 13:16
killingroad adlı üyeden alıntı
uzo iyidir bi afroditle gelirim ama tekne kıyıdayken yapalım o işi, açıkta kendime güvenmiyorum =))
Köfteye geldimde seninle denk gelemedik bu ay bi organizasyon yapacak Tommy ama oda yeni bi afrodit yapmış izin alırsa artık :D olmadı hatunlarla yapalım bir İgneada ne şiş yansın ne kebap
-
01 Kasım 2024, 13:41
Ohoo şimdiden ekstra ağırlıkla sündürme planları yapılmış, ayıp ayıp =)))
-
01 Kasım 2024, 14:55
Lafa gelince çapkınlık, realiteye gelince kılıbık
-
01 Kasım 2024, 17:53
Afrodit pek uzo gibi değil biraz fazla sert. O kadar sert olacaksa Lübnan arağı iyidir. (Hastasıyım...) Uzo'da mavi etiket Varvayanni veya Samos'tan ne olursa içerim.
-
01 Kasım 2024, 18:14
Değerli İstanbul sürücüleri, köfteye hayatını adamış kıymetli arkadaşlarım, Romalılar..
Program işi bende, bu ay içi bol gezmeli, bol gazlamalı, bol yemekli bir tur için sizleri arayacağım.
-
01 Kasım 2024, 19:34
Ohoo şimdiden ekstra ağırlıkla sündürme planları yapılmış, ayıp ayıp =)))
Ahaha Uçmakdere gibi keyifli bir yolda isteyeceğim son şey her virajda vik vik eden bir hatundur , Tommy Izmir den kalkıp geliyor onu düşünerek yazdım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Değerli İstanbul sürücüleri, köfteye hayatını adamış kıymetli arkadaşlarım, Romalılar..
Program işi bende, bu ay içi bol gezmeli, bol gazlamalı, bol yemekli bir tur için sizleri arayacağım.
Adamsın ;)
-
01 Kasım 2024, 19:48
Ben bir de gezi dönüşü otoban üzerinden İzmir'e döneceğim. Depo üstündeki Kawasaki yazısını sildirip Egea ya da Megane yazdıracağım.
-
01 Kasım 2024, 20:52
bu ayarladığınız tura dahil olmak isterim Trakya da köfte candır.
-
02 Kasım 2024, 19:35
Cyan adlı üyeden alıntı
Afrodit pek uzo gibi değil biraz fazla sert. O kadar sert olacaksa Lübnan arağı iyidir. (Hastasıyım...) Uzo'da mavi etiket Varvayanni veya Samos'tan ne olursa içerim.
Arak marak töbe şakası yapılmadıysa ilk sıraya yazılmak istiyorum.
Afrodit olmazsa Pitsiladi var, ki bence zaten daha güzel. cincik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
8-10 arası kamptayım ben İğneada dolaylarında. 16'sı da şimdiden kaput gibi. Ne güzel nazım varmış benim böyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)